header foto
header foto
 
Nieuws afbeelding

22-9 Het seizoen is alweer even begonnen, tijd voor onze Hap en Snack!
Voor de nieuwe leden: onze Hap en Snack organiseren wij 2x per seizoen. Wij als AC staan buiten het clubhuis met een tafel vol lekkere hapjes en snackjes die we verkopen. De opbrengst hiervan gebruiken we weer voor activiteiten, bijvoorbeeld voor kamp.

Lees verder

Nieuws afbeelding

21-9Op woensdag 20 september tijdens de ALV is René van der Mark benoemt tot Lid van Verdienste.
De club is hem enorm dankbaar voor zijn jarenlange inzet voor o.a. het beheer van de bar, scheidsrechter bij de dames op zondag, trimhockey en vele andere vrijwilligerstaken binnen de club.

Lees verder

Nieuws afbeelding

4-9 Draag MHC de Holestick via Rabo ClubSupport een warm hart toe en breng nu je stem uit! Rabo ClubSupport gaat namelijk van start! Bankier je bij de Rabobank? Dan kan je, via internet bankieren, van 4 t/m 26 september een stem uitbrengen op onze club. Dit is mogelijk via de Rabo App of als je bent ingelogd op de website van de Rabobank. Ga naar het

Lees verder

Nieuws afbeelding

18-8Wil je met jouw team graag iets laten bedrukken via teamsponsoring? Dat is natuurlijk super leuk en als team mag je dat via je eigen sponsors en/of ouders binnen je team organiseren! 
Bijvoorbeeld een leuke trui laten bedrukken, of een sticktas, een trainingspak of misschien wel de helm van je keeper?

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-4 Doe jij mee en word je voor 50 euro per jaar vriend of vriendin van Holestick? 
Van de opbrengst worden activiteiten georganiseerd voor de leden. Donaties komen dus geheel ten goede aan de activiteiten commissie, zodat de feestjes en evenementen nog leuker gemaakt kunnen worden!
Wat krijg je ervoor terug?

Lees verder

Nieuws afbeelding

21-3 Wist je dat je gewoon een keertje kan komen kijken of jouw dochter hockey leuk vindt? Je mag namelijk altijd op proef mee doen met een training! Het hele jaar door zijn er mogelijkheden. Vanaf 6 jaar kan je starten bij de Benjamins, maar ben je jonger, dan zijn er ook nog opties bij de Funkeys! Informeer naar de mogelijkheden. Ben je al wat ouder? Geen probleem, ook dan kan je instromen bij

Lees verder 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992