header foto
header foto
 
Nieuws afbeelding

11-8 Het nieuwe seizoen staat voor de deur en dat betekent de uitgelezen kans om met de naam van jouw bedrijf te pronken op bijvoorbeeld een mooi trainingspak, sticktas, jasje of trui. 
Daarnaast zoeken wij ook nog sponsors voor nieuwe polo's van de crew / barmedewerkers in het clubhuis. 
Lijkt jou het leuk om iets bij te dragen? 

Lees verder

Nieuws afbeelding

10-8Ook dit jaar organiseren we weer een hap dag! 
Op donderdag 15 september tussen 18:30 – 21:00 uur in het clubhuis.  Let op: aanmelden verplicht via: www.sptl.nl/hapdagen. Selecteer daar onze club en vul je gegevens in. 

In de bijgaande flyer tref je alle informatie aan. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

22-7 Vergeet je niet voor 31 juli aan te melden voor de clinic en de barbecue op zaterdag 3 september (lees onderaan dit bericht hoe je dat doet!). 
We vieren op 3 september a.s. ons 40 jarig bestaan, samen met de startdag van het nieuwe seizoen!
We bieden alle leden een super leuke en leerzame hockeyclinic van Bovelander & Bovelander aan!

Lees verder

Nieuws afbeelding

15-7 MHC De Holestick start met funkey hockey!
Vanaf het nieuwe seizoen 2022/2023 start MHC De Holestick met Funkey Hockey. Met de introductie van Funkey hockey geven we hiermee ook de 4 & 5 jarige de mogelijkheid om op een leuke en natuurlijke manier kennis te maken met sportief bewegen & het hockeyspel.

Lees verder

Nieuws afbeelding

15-7 Toen we onlangs een oproep deden voor sponsoring van wat praktische hulpmiddelen voor het onderhoud van het complex was Eric ter Burg als 1 van de eersten erbij om bij te springen. De eigenaar van bouwbedrijf Robu wilde graag gereedschap sponsoren, zodat onze onderhoudsploeg de nodige klussen nog wat makkelijker en sneller kunnen uitvoeren.

Lees verder

Nieuws afbeelding

5-7 In september start de Grote Clubactie weer!
 
Zoals ieder jaar gaat €500,00 van de opbrengst naar een tastbaar doel binnen de club.
 
Wij willen jullie oproepen om met ons mee te denken welk doel we dit jaar kiezen. Denk aan iets voor het clubhuis, bij de velden, iets ludieks dat tijdens trainingen gebruikt kan worden etc etc.
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

1-7Voor een nog niet nader te noemen leuk doel zijn we op zoek naar bijzondere foto’s van vroeger (met een korte uitleg erbij) die we mogen gebruiken.
Heb jij nog wat historisch beeldmateriaal liggen? Dit kan bv van het clubhuis zijn, aanleg velden, een bijzondere bijeenkomst of uitreiking, oude teamfoto's, kampioenschappen etc etc.

Lees verder

Nieuws afbeelding

25-6 Lijkt het jou leuk om trainster te worden van de Benjamins, F-teams & E-teams? Meld je dan nu aan bij [email protected]

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-6 Natuurlijk zijn wij heel blij met al onze huidige sponsors die de club al korte of langere tijd steunen! Maar voor het nieuwe seizoen zijn wij nog wel op zoek naar wat extraatjes voor specifieke doeleinden.
Zowel kleine als iets grotere bijdrages zijn zeer welkom!

Lees verder 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992