header foto
header foto
 

12-6De technische commissie is reeds druk bezig met de teamindelingen van volgend seizoen. Hiervoor zijn gesprekken gevoerd met o.a. de coaches. Maandagavond 17 juni zal de technische commissie de teamindeling online bekend maken. Op maandagavond 24 juni is er gelegenheid om toelichting te krijgen indien gewenst.

Lees verder

Nieuws afbeelding

6-6Trainsters gezocht voor het nieuwe seizoen! Afgelopen seizoen hadden we al een aantal hele enthousiaste meiden. Lijkt jou dit ook leuk? Meld je aan bij [email protected].

Lees verder

15-4 Helemaal 100% weet je het natuurlijk nooit met de voorspellingen, maar zoals het er nu uitziet lijkt het ons verstandig om alle trainingen voor vanavond af te gelasten.
Op naar mooier weer! 
Vriendelijke groet, Technische Commissie

Lees verder

Nieuws afbeelding

7-3 Bereid je optimaal voor op de laatste fase van het hockeyseizoen 📈💥 
Op zaterdag 30 maart a.s. staan er wederom twee vette clinics op het programma in samenwerking met De Ridder Hockey 🏑🤩

Lees verder

Nieuws afbeelding

2-2 Is je kind 4 of 5 jaar en wil hij/zij graag hockeyen? Ze zijn van harte welkom om spelenderwijs kennis te maken met de hockeysport bij de Holestick Funkey's.
Vanaf 2 maart 2024 starten de trainingen, elke zaterdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur. Helemaal gratis! 
Kinderen die hier aan meedoen worden nog geen lid van de club, maar zijn wel onderdeel van MHC de Holestick.

Lees verder

Nieuws afbeelding

8-1 Zoals reeds ook vandaag via de teammanagers app groep gecommuniceerd, hierbij nogmaals voor de zekerheid: Vanwege de voorspelde vorst de komende dagen, hebben we besloten de trainingen t/m woensdag op het veld niet door te laten gaan. Voor de trainingen van donderdag beslissen we later in de week.

Lees verder

Nieuws afbeelding

21-11 Maandag 27 november is er Pieten Training voor de jongste jeugd! Natuurlijk vinden de Pieten, en ook de aanwezige hulp Pietjes, het super leuk als de kinderen verkleed op het veld staan te hockeyen, dus trek je mooiste Pietenpak aan en maak er een feestje van met elkaar!

Lees verder

Nieuws afbeelding

6-11De jeugd van 6 t/m 10 jaar heeft een uniek programma. Wil jouw dochter een keertje mee doen? Dat kan, je kan maar liefst 4x op proef mee trainen.
Hoe?

Stuur een mailtje naar [email protected] en we maken het in orde.

Lees verder

Nieuws afbeelding

19-8Op 2 en 3 september is het mogelijk om een (onderlinge) oefenwedstrijd in te plannen bij ons op de club.
Mocht jouw team hierin interesse hebben, dan kan je je wenden tot het wedstrijdsecretariaat. Godard Ottow zal vervolgens de tijden in plannen. 
Let op: scheidsrechters en eventueel de bar moet je als team zelf regelen. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-8Van een aantal teams hebben wij nog niet vernomen wie de ondersteuning voor komend seizoen zal geven. Derhalve wie er coach wordt (maximaal 2 personen) en wie er teammanager wordt (maximaal 2 personen). Dit betreffen MO10-1, MO14-1, MO14-2, MO18-1, MO18-2 en DO25-2

Lees verder

Nieuws afbeelding

28-7 Informatie trainingen Jongste Jeugd, Junioren en Senioren
Beste leden,
Over enkele weken is het zover, de start van seizoen 2023-2024! De informatie over de invulling voor dit seizoen liet even op zich wachten, maar dat was niet zonder reden….
Voor het komende seizoen gaan wij de samenwerking aan met De Ridder Hockey!

Lees verder

Nieuws afbeelding

4-6Komende week gaan de trainingen t/m MO12 niet door ivm de avondvierdaagse.
De week (12 t/m 16 juni) daarop zijn de laatste trainingen voor alle teams van dit seizoen.
Wij wensen alle deelnemers van de avondvierdaagse een mooie wandelweek toe en hopen natuurlijk dat die week erna iedereen weer aanwezig is voor de laatste trainingen. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

29-4 Dit bericht is niet ter stimulans wel ter reminder.
Wij hopen natuurlijk dat iedereen lid blijft, maar geven ook graag de ruimte en de gelegenheid aan een ieder die een andere weg wil inslaan. De deadline voor het opzeggen van het lidmaatschap komt dichterbij. Zorg dat je tijdig, dus vóór 15 mei, je opzegging kenbaar maakt door te mailen naar [email protected] met vermelding van

Lees verder

Nieuws afbeelding

3-4 De technische commissie en het bestuur zijn begonnen met de voorbereidingen voor seizoen 2023-2024. Ieder jaar blijkt het weer een hele puzzel om de teamindelingen zo goed mogelijk te maken en dat vraagt om een tijdige planning.

Lees verder

Nieuws afbeelding

13-12Ivm bevroren velden zijn er vandaag en morgen geen veld trainingen mogelijk. Donderdag bekijken we de situatie opnieuw!

Lees verder

Nieuws afbeelding

25-6 Lijkt het jou leuk om trainster te worden van de Benjamins, F-teams & E-teams? Meld je dan nu aan bij [email protected].

Lees verder

26-1 Na de aangekondigde versoepelingen heeft de KNHB bevestigd dat vanaf komend weekend (29/30 januari) de zaal- en veldcompetitie weer wordt hervat volgens het reeds vastgelegde schema. Daarbij is ook publiek toegestaan op vertoning van een Corona Toegangs Bewijs voor mensen vanaf 18 jaar.

Lees verder

16-1 Ondanks dat er nog geen zaal en veld competitie gehouden wordt, zullen we de trainingen in de zaal en op het veld vanaf morgen wel weer starten.
De tijden en locaties zijn in de Lisa app en op de website te vinden. Als er na 25 januari veranderingen in de maatregelen komen met betrekking tot de trainingen of wedstrijden, dan zullen we jullie hierover weer informeren. 

Lees verder

14-1 Naar aanleiding van de persconferentie van vandaag heeft de KNHB bevestigd dat de zaal- en veldcompetitie tot nader order niet hervat wordt. Er zijn in ieder geval de komende twee weekenden geen wedstrijden. Op 25 januari bekijkt het kabinet of er meer versoepelingen mogelijk zijn. 

Lees verder

9-1Voor komende week is er een aangepast trainingsschema in Lisa gezet, passend binnen de huidige maatregelen. Vrijdag 14 januari volgt weer een persconferentie, daarna weten we meer over een eventueel vervolg van de zaalcompetitie en de mogelijkheid om trainingen te organiseren. We zullen zodra er duidelijkheid is laten weten hoe e.e.a. na komende week zal worden ingevuld.

Lees verder

18-12 Beste leden,


Zoals jullie ongetwijfeld hebben vernomen is zojuist bekend gemaakt dat per morgenochtend 5:00 een lockdown van kracht is, waarbij het ook niet meer is toegestaan om binnen te sporten. De lockdown geldt tot en met 14 januari.

Lees verder

Nieuws afbeelding

17-11 Samen met HV Dorsteti en HC De Haaskamp organiseren we op zondag 28 november het "Pepernoten zaal oefentoernooi", voor de A t/m E jeugd. De meeste van onze teams hebben zich hiervoor opgegeven en in de bijlage is het speelschema met de bijbehorende locaties te vinden. Het bleek helaas niet mogelijk om deze wedstrijden in LISA op te voeren.

Lees verder

Nieuws afbeelding

11-11 We willen jullie via dit bericht informeren dat we uitbreiding van de Technische Commissie hebben gevonden in de persoon van Linda Davelaar. Linda helpt de club al enige tijd met de begeleiding van de club trainsters, ze is nu dus ook lid van de TC geworden.
Hierbij stelt ze zichzelf voor:

Lees verder

Nieuws afbeelding

6-9 Op woensdag 22 september 2021 is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen actie tarief.SPTL is aanwezig op woensdag 22 september van 18.00-20.30 uur op de club, aanmelden verplicht !! I.v.m. Covid 19 is onze werkwijze aangepast en volgen ze de richtlijnen van het RIVM / ANT / KNMT

Lees verder

23-6 Beste leden,
Het vreemde seizoen 2020-2021 ligt bijna achter ons en hebben we gelukkig nog kunnen afsluiten met een aantal leuke wedstrijden. Hopelijk kunnen de Jong Senioren de komende weken ook nog wedstrijden spelen. Nu is het dus tijd om vooruit te kijken naar het volgende seizoen en we zullen zaterdag 26 juni, nadat alle wedstrijden van de jeugdteams zijn gespeeld, de nieuwe

Lees verder

28-5 Goed nieuws, zoek je wedstrijdshirt maar op, we mogen weer!
Naar aanleiding van de vandaag aangekondigde versoepelingen heeft de KNHB toegezegd op 12, 19 en 26 juni regionale wedstrijden te gaan organiseren voor alle teams tot en met de A. Helaas geldt dit dus niet voor de Jong Senioren, we gaan er vanuit dat die volgend seizoen weer mogen spelen. Er zijn nog geen details bekend,

Lees verder

23-4 Zoals bekend zijn er normaal gesproken in de schoolvakanties geen trainingen. De komende meivakantie is echter verspreid over 3 weken op de verschillende scholen in de regio. Met de lente in aantocht willen we onze leden wel de kans geven om zo veel mogelijk op het veld te staan en heeft de TC besloten dat er alleen in de week van 3 tot 9 mei geen trainingen zijn, dit is de week dat alle

Lees verder

Nieuws afbeelding

11-4 Beste trouwe leden van MHC de Holestick,
Een goed jaar geleden werden wij wereldwijd in een pandemie gezogen waar op dat moment niemand de impact en duur van had kunnen vermoeden.

Lees verder

Nieuws afbeelding

12-3 Het is jammer dat we in deze tijd niet wat meer op de club mogen zijn.
Hierdoor is het afscheid van Anne Versteylen redelijk stilletjes verlopen.
Vorig seizoen had Anne al aangegeven dat dit seizoen, vanwege telkens terugkerende oude blessures, haar laatste seizoen als keepertrainster zou zijn.

Lees verder

Nieuws afbeelding

17-2 Goed nieuws! Het veld is weer bespeelbaar, de trainingen zullen dus per vandaag, woensdag 17 februari, weer hervat worden.

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-2Hoewel op het veld de eerste groene plekken al zichtbaar worden, ligt er op sommige plekken nog wel 40 cm sneeuw. We kunnen helaas het veld dus nog niet op om te trainen. 
Volgens de voorspellingen zal de dooi gaan inzetten, we bekijken van dag tot dag of het veld weer bespeelbaar is. Zodra dit het geval is zullen we dat melden.

Lees verder

Nieuws afbeelding

7-2Beste allemaal,
Het zal niet als een verassing komen maar voor aankomende week hebben we de trainingen geannuleerd. Het winterweer maakt trainen onmogelijk. Hopelijk kunnen jullie je wel vermaken met een mooie wandeling of het maken van een sneeuwpop. Misschien is schaatsen over een paar dagen zelfs mogelijk. Misschien kunnen we volgende week het veld weer op, maar dat is nog even

Lees verder

Nieuws afbeelding

13-12 Deze zomer ontstond bij twee van onze vaste clubtrainers het idee om de trainers zichtbaarder te maken en een tenue vanuit de club  beschikbaar te stellen voor de clubtrainers.
 

Lees verder

11-11Helaas het laatste bericht namens de zaalcommissie voor dit seizoen. 
Iedereen heeft het inmiddels al wel gehoord, de KNHB heeft besloten om de zaalhockeycompetitie voor 2020/2021 te annuleren.

Lees verder

Nieuws afbeelding

31-10Namens de zaalcommissie even een kleine update over het komende zaalhockeyseizoen. Zoals het er nu uitziet gaan 14 clubs in regio Midden Nederland (hier valt De Holestick onder) de zaal in.
De zaalcommissie heeft inmiddels een concept poule-indeling ontvangen van de KNHB.

Lees verder

3-10 Via dit bericht willen we jullie informeren over een aantal wijzigingen binnen de Technische Commissie.
Tijdens de laatste ALV is Jacco Veldhuizen afgetreden als bestuurslid en daarmee ook gestopt met zijn werkzaamheden in de Technische Commissie.
Daarnaast heeft Mike Zwanink aangegeven een stapje terug te willen doen. Hij zal zich focussen op de arbitragecommissie. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

28-7 Beste leden en ouders,

In bijlage vinden jullie de speeldagenkalender voor het seizoen 2020-2021 van de KNHB.
Handig voor het plannen van vakanties, familieweekendjes en dergelijke.
 
De KNHB gaat er op dit moment van uit dat de competities in het weekend van 5 en 6 september weer gaan starten.

Lees verder

24-7 Beste leden,
De zomervakantie is, ook al zal deze er anders uit zien dan voorgaande jaren, begonnen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

20-6Bijgaand trainingsschema voor het seizoen 2020/2021 voor uitgebreidere informatie verwijzen wij u naar de verzonden e-mail.

Lees verder

Nieuws afbeelding

11-6Beste leden,
In navolging op de aangepaste bekendmaking waarover wij jullie afgelopen maandag hebben geïnformeerd sturen wij iedereen de nieuwe teamindeling voor seizoen 2020/2021 per mail toe. In verband met de AVG-regels omtrent privacy is het niet toegestaan deze openbaar op de website te zetten 
Wij wensen jullie een leuk en sportief seizoen toe.

Lees verder

Nieuws afbeelding

8-6 Beste leden,
 
Dit seizoen is op een hele vreemde manier ten einde gekomen.
Geen spannende wedstrijden meer met publiek langs de lijn, geen kampioenschappen te vieren en ook geen hockeykamp en afsluitende barbecue dit jaar.

Lees verder

Nieuws afbeelding

13-4 Beste leden,
Helaas zijn we al enkele weken veroordeeld tot zo veel mogelijk thuis blijven. School, werk maar ook onze prachtige sport is daarmee drastisch veranderd. We komen nu al weken niet meer gezellig bij elkaar tijdens de trainingen en kunnen niet toewerken naar mooie resultaten tijdens de wedstrijden. Ik denk dat we rustig kunnen stellen dat iedereen dat enorm mist. Jullie

Lees verder

Nieuws afbeelding

8-2In verband met de te verwachten weersomstandigheden en de Code Oranje die is afgegeven heeft de KNHB besloten alle zaalwedstrijden die voor morgen gepland stonden niet door te laten gaan.

Meer nieuws is te vinden op de website van de KNHB: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/afgelastingen-seizoen-2019-2020


Lees verder

Nieuws afbeelding

5-2Het zaalseizoen loopt ten einde en een aantal teams heeft zelfs al de laatste wedstrijden gespeeld.
Een paar mensen hebben ons al benaderd met de vraag hoe het trainingsschema er in de komende weken uit gaat zien.


Lees verder

Nieuws afbeelding

25-11 De zaalcompetitie gaat komend weekend van start.
Alle teams zullen 1 of 2 keer thuis spelen in de Breehoek.
Wanneer De Holestick thuiswedstrijden speelt in de Breehoek, moeten de teams vóór de eerste wedstrijd zelf de zaal klaar zetten en na de laatste wedstrijd weer opruimen.


Lees verder

Nieuws afbeelding

22-11 Het trainingsschema voor de winterperiode is klaar.
Zoals elk jaar is het weer een hele puzzel. We zijn namelijk afhankelijk van beschikbare ruimte in de zaal en trainers.
Dit jaar is een extra bijkomstigheid dat het veldseizoen eindigt in hetzelfde weekend als het zaalseizoen start. Vorige seizoenen zat daar nog een vrij of inhaalweekend tussen.


Lees verder

Nieuws afbeelding

30-10De competitie-indelingen voor de volgende periode op het veld staan weer in LISA. Vanaf zaterdag 2 november kunnen we spelen op ons nieuwe veld!


Lees verder

Nieuws afbeelding

16-10Tijdens de herfstvakantie van 21 tot en met 25 oktober zijn er geen trainingen.
Op eigen gelegenheid trainen is helaas ook niet mogelijk, omdat er nog steeds gewerkt wordt aan de nieuwe toplaag van ons veld.

Vooralsnog verlopen de werkzaamheden volgens schema. Zodra bekend is wanneer we weer gebruik kunnen maken van het veld laten we jullie dat weten.

Lees verder

Nieuws afbeelding

6-10Beste allemaal,

Zoals jullie weten kunnen we de komende weken geen gebruik maken van ons hockeyveld omdat de toplaag vervangen wordt.
Vanaf morgenochtend zal onze accommodatie veranderen in een bouwplaats.
Er kan dan ook niet meer getraind worden op het veld in Scherpenzeel.


Lees verder

Nieuws afbeelding

26-8 Beste leden en ouders,

In bijlage vinden jullie de speeldagenkalender voor het seizoen 2019-2020 van de KNHB.
Handig voor het plannen van vakanties, familieweekendjes en dergelijke.

Voor onze jeugdteams zijn de kolommen "1e klasse en lager" en "districtscompetities" van toepassing.

Veel plezier het komende seizoen,

Lees verder

Nieuws afbeelding

22-8Bescherm je gebit, met een op maat gemaakte gebitsbeschermer.
Schrijf je nu in voor de Hapdag op De Holestick!

Spelen met een bitje in is tijdens hockeywedstrijden en op de trainingen verplicht.

Zonder bitje mag je NIET spelen, dus is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je een goed passend bitje hebt!

Lees verder

Nieuws afbeelding

19-6Beste leden,
In bijlage is de teamindeling voor seizoen 2019/2020 terug te vinden. Met vriendelijke groet, Technische commissie

Lees verder

Nieuws afbeelding

7-6Beste leden,

Met het einde van het seizoen voor de deur is het ook tijd om vast vooruit te kijken naar volgend seizoen.

De presentatie van de teamindeling voor het seizoen 2019-2020 vindt plaats op:

Maandag 17 juni om 19:30 uur in het clubhuis

Met vriendelijke groet,
Technische Commissie

Lees verder

Nieuws afbeelding

28-5 Op donderdag 30 mei a.s. zijn er in verband met Hemelvaartsdag geen trainingen.

Met vriendelijke groet,
Technische Commissie


Lees verder

Nieuws afbeelding

28-4LET OP!
De deadline voor de opzegging komt er aan. Wanneer je volgend seizoen niet meer bij de Holestick wilt hockeyen moet de opzegging uiterlijk dinsdag 30 april 2019 bij ons binnen zijn. Na deze datum kunnen opzeggingen niet meer verwerkt worden.
Opzeggingen kunnen verstuurd worden naar [email protected]
Lees verder

Nieuws afbeelding

14-4 Door een noodzakelijke aanpassing in het wedstrijdschema van onze jong dames hebben wij besloten om de gehele trainingsavond van 17 april uit het schema te halen. Onze jong dames zal op deze avond om 18:00 uur hun thuiswedstrijd tegen Gooische jong dames 1 spelen. Uiteraard nodigt ons jong dames team iedereen van harte uit om hen aan te moedigen op deze doordeweekse competitie ronde.

Lees verder

Nieuws afbeelding

31-3 De technische commissie en het bestuur zijn begonnen met de voorbereidingen op het seizoen 2019-2020. Elk jaar blijkt dat weer een hele puzzel en dat vraagt om een tijdige planning.
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

19-2Beste allemaal,

Het voorjaar is begonnen!
Zowel buiten als ook in ons trainingsschema.
Deze week hebben we de trainingen buiten weer hervat volgens het vaste veldschema.

Na deze week staat er al weer een korte onderbreking op het programma.
Tijdens de voorjaarvakantie van 25-02-2019 tot en met 01-03-2019 wordt er niet getraind.

Lees verder

Nieuws afbeelding

22-1 Vanwege het winterweer zijn alle veldtrainingen in de week van 21 t/m 25 januari afgelast.

Winterse groet,
Technische Commissie


Lees verder

Nieuws afbeelding

21-1 Koning Winter doet zijn intrede!!

Met temperaturen tot -8 graden vannacht is het veld onbespeelbaar geworden.
Gezien de verwachtingen voor de rest van de week is het uiterst twijfelachtig of we deze week het veld op kunnen.

We houden jullie op de hoogte.
Groet,
Technische Commissie


Lees verder

Nieuws afbeelding

2-12 De zaalcompetitie is afgelopen weekend van start gegaan.
Alle teams zullen 1 of 2 keer thuis spelen in de Breehoek.
Wanneer De Holestick thuiswedstrijden speelt in de Breehoek moeten de teams vóór de eerste wedstrijd zelf de zaal klaar zetten en na de laatste wedstrijd weer opruimen.


Lees verder

Nieuws afbeelding

2-12 Webinar Zaalhockey KNHB


Ben jij coach, train(st)er of speler die nu gaat zaalhockeyen? Deze webinar is voor iedereen interessant en leerzaam. De webinar duurt 60 minuten! 
Ga kijken op site KNHB: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/webinar-zaalhockey

Lees verder

Nieuws afbeelding

22-11 Op 21 november is in ons clubhuis een informatieavond gegeven voor de teams en (ouders van) spelers die voor het eerst in de zaal gaan spelen.
Natuurlijk waren ook andere belangstellenden van harte welkom.

In de bijlage een overzicht van de punten die aan de orde gekomen zijn.


Lees verder

Nieuws afbeelding

12-11Hallo allemaal,
Woensdag 21 november 2018 is er in het clubhuis een informatie avond voor diegene die nog niet eerder in de zaal heeft gespeeld of zijn geheugen nog eens wil opfrissen.
De info-avond is tijdens de training van de E6 en mix-E8 en start om ongeveer 18:00 uur. 
Met vriendelijke groet, De Zaalcommissie

Lees verder

Nieuws afbeelding

21-10 In de week van 22 tot en met 26 oktober zijn er geen trainingen.

Wil je met je team in deze week toch trainen, dan kan dat natuurlijk wel.
Bij voorkeur op de tijden dat je normaal ook traint, zodat je eventueel andere teams niet in de weg zit.

Zorg zelf voor een sleutel, ruim na de training alles netjes op en sluit alles weer goed af.


Lees verder

Nieuws afbeelding

31-8 Tot onze blijdschap kunnen we een nieuw gezicht op De Holestick aan jullie voorstellen.
Vanaf maandag 3 september a.s. zullen onze 11-tal keepers getraind worden door Anne Versteylen.
Anne woont al enige tijd in Scherpenzeel en heeft in haar hockeycarriere o.a. bij Hilversum en Huizen op hoog niveau gekeept (1e klasse, Hoofdklasse en Overgangsklasse).

Lees verder

Nieuws afbeelding

29-8 Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen.
Tevens een seizoen waarin de KNHB haar vernieuwde visie op het opleiden van met name de jongere hockeyers verder zal verspreiden.

De KNHB biedt komend seizoen voor (nieuwe) coaches en trainers in de E-, D- en C-categorieën de cursus "Basisopleiding Training geven en Coachen" gratis aan.

Lees verder

Nieuws afbeelding

21-6Beste leden,
In bijlage is de teamindeling voor seizoen 2018/2019 terug te vinden


Lees verder

Nieuws afbeelding

11-6 De laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld.
Voor de Jongste Jeugd teams is er komende zaterdag nog het Slottoernooi en sommige juniorenteams spelen nog een toernooi.

Om er voor te zorgen dat iedereen volgend seizoen een passend shirt heeft, zullen aan het eind van dit seizoen alle shirts ingenomen worden.
Inleveren gebeurt bij je coaches.

Lees verder

Nieuws afbeelding

28-3 De technische commissie en het bestuur zijn begonnen met de voorbereidingen op het seizoen 2018-2019. Elk jaar blijkt dat weer een hele puzzel en dat vraagt om een tijdige planning.
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

16-3 Voor komend weekend zijn door de KNHB alle uit- en thuiswedstrijden voor de Jongste Jeugd (M3-F2, M6-F1, M6-E2, M6-E1, M8-E2 en M8-E1) afgelast.   Voor de ochtend worden temperaturen onder nul verwacht en door de wind kan de gevoelstemperatuur nog verder dalen. Omdat de Jongste Jeugd haar wedstrijden vaak vroeg op de dag speelt is besloten tot een algehele afgelasting.   Voor de

Lees verder

Nieuws afbeelding

10-12 Mededeling KNHB District Midden Nederland:

In verband met de huidige situatie en de code oranje die door het KNMI is afgegeven is er voor onze regio besloten om alle wedstrijden waarvan de eerste wedstrijd van het blok aanvangt vóór 16:30 uur af te gelasten.Lees verder

Nieuws afbeelding

20-8
Bescherm je gebit met een op maat gemaakte gebitsbeschermer.
Schrijf je nu in voor de hapdag op De Holestick!

Zoals jullie weten is het dragen van een bitje tijdens een hockeywedstrijd verplicht.
Zonder bitje mag je niet spelen, dus is het belangrijk om te zorgen dat je een goed passend bitje hebt.

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-8Beste leden,
De vakantie loopt ten einde, wij hopen dat iedereen heeft kunnen genieten. Het mooie van het einde van de vakantie is dat de hockeycompetitie ook weer op het punt staat te beginnen. De trainingen starten vanaf 28 augustus. Op de website en in Lisa staat de voorlopige planning. Deze is voor 90% zeker, maar onder andere nog onder voorbehoud van welke dag HockeyXperts gaat

Lees verder

Nieuws afbeelding

30-6 Beste leden,
Gisterenavond hebben wij jullie de teamindeling voor volgend seizoen mogen presenteren. Wij willen jullie danken voor de massale opkomst. Wij hopen dat alles duidelijk is voor iedereen en dat we met elkaar weer een mooi seizoen kunnen beleven.

Lees verder

Nieuws afbeelding

28-3 Opzeggen lidmaatschap
 
De technische commissie en het bestuur zijn begonnen met de voorbereidingen op het seizoen 2017-2018. Het wordt weer een hele puzzel en dat vraagt om een tijdige planning.
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

21-12 Beste leden,
 
Nog een paar dagen en dan begint de kerstvakantie. In deze periode zijn er uiteraard geen trainingen.
Van 24 december tot en met 6 januari zijn er geen officiële veld- en zaaltrainingen .
 
Wij willen iedereen een hele fijne vakantie, gezellige kerst en knallend nieuw jaar wensen.
Met vriendelijke groet,

Lees verder

Nieuws afbeelding

29-11Op 24 november is door de Technische Commissie een info-avond gegeven over het zaalhockeyseizoen. Met name voor de E8-teams en die elftalspeelsters waarvoor het spelen in de zaal nieuw is. Een samenvatting van deze avond kun je hier vinden.
Een overzicht van de belangrijkste regels bij zaalhockey kun je hier vinden.

Lees verder

Nieuws afbeelding

15-10 Beste leden,
 
Ook dit jaar gaan we als vereniging tijdens de winterperiode zaal hockeyen, dit geldt voor de teams vanaf de 8 tallen. Voor de E6 en F teams zal een mid-winter competitie buiten worden gespeeld zolang het weer dat toelaat.

Lees verder

Nieuws afbeelding

10-10 Beste leden,
Sinds het begin van het seizoen staat de maandag avondtraining onder begeleiding van HockeyXperts. Helaas is de start van deze activiteit niet gegaan zoals wij dat voor ogen hadden.

Lees verder

Nieuws afbeelding

31-8 Bescherm je gebit, met een op maat gemaakte gebitsbeschermer.
Schrijf je nu in voor de hap dag op De Holestick!

Vanaf het seizoen 2015-2016 is een bitje tijdens een hockeywedstrijd verplicht!!
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

26-8 Met het begin van het nieuwe seizoen zullen we ook een aantal nieuwe gezichten op de club en het veld verwelkomen. Vol trots kunnen we melden dat we voor de komende seizoenen een contract hebben afgesloten met HockeyXperts.
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

27-7Beste leden,
De technische commissie heeft het trainingsschema voor volgend seizoen klaar. Deze is vanaf vandaag te vinden op de site en via de LISA app.
De trainingen zullen weer starten in de week van 29 augustus 2016
Nog een fijne vakantie
Met vriendelijke groet, De Technische commissie

Lees verder

Nieuws afbeelding

28-6 Beste leden,
Gisterenavond hebben wij jullie de teamindeling voor volgend seizoen mogen presenteren. Wij willen jullie danken voor de massale opkomst. Wij hopen dat alles duidelijk is voor iedereen en dat we met elkaar weer een mooi seizoen kunnen beleven.

Lees verder

Nieuws afbeelding

20-6Beste leden,
Aankomende dinsdag 21 juni is de laatste selectietraining voor de 11 tallen. Daarna zal de technische commissie de teamindelingen rond maken.
Wij willen deze graag maandag 27 juni 2016, in het clubhuis,  aan u presenteren.

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-6 Beste leden,
 
Op 11 juni 2016 werd met het KNHB slottoernooi het seizoen 2015/2016 afgesloten.Wij hopen dat iedereen een leuk, gezellig en sportief seizoen achter de rug heeft. We kunnen als vereniging over het algemeen weer terugkijken op een succesvol seizoen. Mogelijk zijn er nog teams die een afsluitend toernooi gaan spelen, deze wensen wij heel veel plezier.

Lees verder

Nieuws afbeelding

10-4 Opzeggen lidmaatschap
 
De technische commissie en het bestuur zijn druk bezig met de voorbereidingen op het seizoen 2016-2017. Het wordt weer een hele puzzel en dat vraagt om een tijdige planning.
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

15-2 Beste leden,
Afgelopen zondag werd de laatste speelronde van het zaalseizoen gespeeld. daarmee kwam er een einde aan het huidige zaalseizoen en kunnen we terugkijken op geslaagde periode. Ondanks dat er deze keer geen enkel team met de kampioensschaal naar huis mocht gaan zijn er toch hele goede resultaten bereikt.

Lees verder

Nieuws afbeelding

15-2 Beste allemaal,
Aankomende week hervatten we de trainingen volgens het vaste buiten schema. Het aangepaste schema dat gold tijdens de zaalperiode vervalt.
Er zijn door het starten van een nieuw F team (M3F2) wat wijzigingen in het schema.

Lees verder

Nieuws afbeelding

9-2
Beste leden,

Deze week heeft de Technische Commissie een evaluerend gesprek gehad met Antonio Carroccio. Vanwege het verschil in visie is in onderling goed overleg besloten de samenwerking per direct te beëindigen.


Lees verder

Nieuws afbeelding

24-11 De tijd vliegt!
Aanstaande zaterdag is al de laatste wedstrijd buiten vóór we voor we met onze 11-tal teams en  het E8-team de zaal in gaan. Voor de E6 en de F3 veranderd er niets en is onderstaande informatie niet van toepassing.

Voor iedereen waarvoor de zaalcompetitie nieuw is of voor wie het al weer lang geleden is, onderstaand wat uitleg.


Lees verder

Nieuws afbeelding

23-8 Beste allemaal,
 
De vakantie zit erop! Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en uitgerust is voor weer een nieuw schooljaar, werkweken en natuurlijk een nieuw hockeyseizoen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

17-8In het nieuwe seizoen is een bitje tijdens een hockeywedstrijd verplicht!!
Zonder bitje mag je dus NIET spelen. Belangrijk dus om ervoor te zorgen dat je een goed passend bitje hebt. Dat kan: 
Hap dag: woensdag 9 september 
Tijd: 18.00-20.00 uur

Waar: clubhuis 
Klik op de bijlage voor meer info. 
Aanmelden:

Lees verder

Nieuws afbeelding

31-7 Beste leden,
 
De vakantie is bijna op de helft. Inmiddels kunnen wij melden dat de teambegeleiding bijna helemaal rond is. Nog niet elk team is 100% bezet maar het merendeel hebben we kunnen invullen. Iedereen die zich hiervoor beschikbaar heeft gesteld, bedankt!
Wij zijn verheugd jullie de begeleiding voor komend seizoen te kunnen presenteren.

Lees verder

Nieuws afbeelding

11-6 Gezocht:
 
Eerlijk, onpartijdig en oprecht persoon met hoge mate van ethiek en goed gevoel voor moraal.
 
Hockeyclub de Holestick is op zoek naar een scheidsrechtercommissaris.
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

9-6 Beste leden,
Afgelopen maandag zijn de nieuwe teamindelingen voor komend seizoen gepresenteerd. In de bijlage treft u het overzicht.

Lees verder

Nieuws afbeelding

4-6 Beste leden,
 
Het seizoen is, op de KNHB slotdag voor de jongste jeugd, nog 1 speelronde voor de MD3, MD2 en Dames 1 na en natuurlijk het VriKeFa-toernooi, ten einde.
De laatste trainingen voor dit seizoen zullen in week 25 (15 – 19 juni) plaatsvinden

Lees verder

Nieuws afbeelding

22-4 Opzeggen lidmaatschap
 
De technische commissie en het bestuur zijn druk bezig met de voorbereidingen op het seizoen 2015-2016. Het wordt weer een hele puzzel en dat vraagt om een tijdige planning.
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

19-4 Hallo allemaal, 

Het is weer tijd voor de selectie. We hebben al een start gemaakt en richten ons aankomende weekop de trainingen.  
Robert zal de selectie training doen. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

23-1In verband met het gesteldheid van ons veld (bevroren) en het verwachtte winterweer aankomende nacht, zijn alle VELD wedstrijden morgen op onze club afgelast.

Lees verder

Nieuws afbeelding

28-11 Het wordt een druk zaalhockey seizoen dit jaar. Maar liefst 8 teams spelen in de zaal en in totaal zijn er 112 wedstrijden waar de Holestick of moet spelen of fluiten of zaalleiding moet leveren.   Dat is een mooie zaak, want zaalhockey is een mooie sport waar je veel techniek leert. Daarnaast is het leuk om te zien, dus we verwachten veel publiek.   Echter is er ook

Lees verder

Nieuws afbeelding

26-10 Beste jeugdleden,   Er is een nieuwe teamindeling. Helaas hebben nog een paar leden opgezegd aan het begin van het seizoen en daardoor hadden een aantal teams te weinig spelers.   Ieder weekend moest er heel wat geleend worden bij andere teams om toch met 11 spelers op pad te gaan. Om dit niet het hele seizoen te houden, hebben we besloten te stoppen met de ME8-1 en een nieuwe

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-7 Hockey kan een risicovolle sport zijn. Een hockeybal of –stick kan veel schade aanrichten als niet de juiste bescherming wordt gedragen. Scheenbeschermers zijn vanuit de KNHB verplicht en een mondbeschermer (bitje) wordt sterk aanbevolen.
Van uit de Holestick verplichten wij een bitje bij onze jeugd.

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-7 De Technische Commissie is momenteel druk bezig om het trainingsschema voor aankomend seizoen samen te stellen.   We verwachten deze week 29 of 30 op de site te hebben staan.   Nog even geduld dus.   De TC.

Lees verder

Nieuws afbeelding

4-5 Beste Holesticker,   Zoals aangekondigd zullen we ook dit jaar selecties uitvoeren om volgend seizoen, daar waar mogelijk, weer goede evenwichtige teams te kunnen creëren. Als TC van de Holestick doen we weer onze uiterste best om binnen de kaders die ons mede door regels vanuit de KNHB worden gegeven iedereen naar mogelijkheden in een zo goed als mogelijk passend team te

Lees verder

Nieuws afbeelding

9-7 De nieuwe teamindelingen zijn gepresenteerd en inmiddels gepubliceerd op de website.

De begeleiding van de teams (wie gaat er coachen, wie wordt er eventueel teammanager en wie gaat de 2e training verzorgen) is een zaak voor de teams zelf en wordt in onderling overleg door de ouders bepaald.


Lees verder

Nieuws afbeelding

13-8 De club is op zoek naar iemand die het wedstrijdsecretariaat junioren wil overnemen. Conny Goselink heeft dit jaren met verve gedaan en gaat nu van haar welverdiende rust genieten.   Dit betekent dat wij iemand zoeken die deze taken kan overnemen.   Voor de functieomschrijving klik hier.   Of mail naar [email protected] voor meer informatie.   De TC.

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-7 Beste hockey-ouders,

Na de vakantie, beginnen we in de 2e trainingsweek, op woensdag 11-9-2013 (18:00 - 19:00uur), met "ouders-hockey".
In de bijlage staat meer uitleg en kun je je opgeven. Klik HIER voor de bijlage.

Tom Koehein geeft deze leuke, leerzame, praktische hockey-techniek en -spelregel uitleg.


Lees verder

Nieuws afbeelding

10-6 Beste leden,   Het seizoen is, op het VriKeFa en het Hockeykamp na, ten einde. Wij, de technische commissie, zijn druk bezig geweest met de teamindeling voor het volgende seizoen.   Ten eerste willen alle mensen die betrokken zijn geweest bij de selectie van harte danken voor hun inzet en advies.   Na intensief beoordelen tezamen met de selectiecommissie,

Lees verder

Nieuws afbeelding

13-6 Beste leden,

De afgelopen weken is de Technische Commissie druk bezig geweest de teamindeling voor volgend seizoen rond te maken.

Wij willen deze graag donderdag 29 juni 2017, in het clubhuis, aan jullie presenteren. De presentatie zal starten om 19:00 uur en wij verwachten deze rond 20:30 uur te kunnen afronden.

Graag tot donderdag 29 juni!

Lees verder 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992