header foto
header foto
 
Nieuws afbeelding

12-6 Onze trouwe sponsor KlusWijs van Elst in Scherpenzeel start binnenkort voor alle lokale verenigingen een spaaractie. Een mooi middel om onze club te voorzien van een mooi klustegoed welke vrij te besteden is in hun bouwmarkt. 
Dat is mooi meegenomen toch!
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

17-5 De sponsor commissie zoekt versterking! Ben jij een enthousiasteling die goed is in het leggen van nieuwe contacten, dan zoeken we jou!

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-2 Goed nieuws! De Kast is al jaren trouwe sponsor van onze club en hebben onlangs de sponsoring weer voortgezet.

Lees verder

Nieuws afbeelding

12-2
We hadden onlangs al aangekondigd dat er nog een reclamebord toegevoegd zou worden. Maar dit is niet alleen een reclamebord, ook een koffie machine!! Er waren natuurlijk al veel mensen in de kantine geweest die het apparaat hebben zien staan en ook al een heerlijk bakkie uit de machine hebben gehad. ;-)

Lees verder

Nieuws afbeelding

2-2 Kijk onze dames van de Activiteiten Commissie eens even shinen in hun nieuwe kleding gesponsord door VH Timmerwerken! Wat super dat je hun op deze wijze in het zonnetje zet Robbert! Deze trui wil jij natuurlijk ook aan! Dat is mooi, want de AC zoekt met spoed versterking aangezien er een paar dames afscheid nemen na jarenlange trouwe dienst. Nieuwe toppers dus met spoed

Lees verder

Nieuws afbeelding

7-1
We hebben onlangs weer een reclamebord mogen ophangen langs het veld. Welk bord dat precies is, onthullen we binnenkort, dus hou de website en de social media in de gaten. Wel kunnen we vast verklappen dat de meesten van jullie hier wel blij van zullen worden. ;-)
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

31-10 Wil je met jouw team graag iets laten bedrukken via teamsponsoring? Dat is natuurlijk super leuk en als team mag je dat via je eigen sponsors en/of ouders binnen je team organiseren!
Bijvoorbeeld een leuke trui laten bedrukken, of een sticktas, een trainingspak of misschien wel de helm van je keeper? 

Lees verder

Nieuws afbeelding

19-10 We mogen weer een nieuwe sponsor verwelkomen, dit keer is het de beurt aan Omega Accountancy. Omega heeft administratiekantoor Van Gent overgenomen en die waren eerder ook al sponsor bij onze club. Het is dus geweldig om nu ook Omega te mogen begroeten met een bord langs het veld.
Namens de club willen we Gerbert van Donselaar enorm bedankt voor de steun van onze club.

Lees verder

Nieuws afbeelding

29-9 Yes, er is weer een nieuwe sponsor en deze keer is het de beurt aan OpMaat Incasso. Bij deze willen we Gerben van Delft van harte bedanken voor de steun aan onze club.
Wat is OpMaat Incasso? 

Lees verder

Nieuws afbeelding

4-9 Draag MHC de Holestick via Rabo ClubSupport een warm hart toe en breng nu je stem uit! Rabo ClubSupport gaat namelijk van start! Bankier je bij de Rabobank? Dan kan je, via internet bankieren, van 4 t/m 26 september een stem uitbrengen op onze club. Dit is mogelijk via de Rabo App of als je bent ingelogd op de website van de Rabobank. Ga naar het

Lees verder

Nieuws afbeelding

18-8Wil je met jouw team graag iets laten bedrukken via teamsponsoring? Dat is natuurlijk super leuk en als team mag je dat via je eigen sponsors en/of ouders binnen je team organiseren! 
Bijvoorbeeld een leuke trui laten bedrukken, of een sticktas, een trainingspak of misschien wel de helm van je keeper?

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-4 Doe jij mee en word je voor 50 euro per jaar vriend of vriendin van Holestick? 
Van de opbrengst worden activiteiten georganiseerd voor de leden. Donaties komen dus geheel ten goede aan de activiteiten commissie, zodat de feestjes en evenementen nog leuker gemaakt kunnen worden!
Wat krijg je ervoor terug?

Lees verder

Nieuws afbeelding

3-4De dames van de B2 hebben mooie truien gesponsord gekregen van Quint & van Ginkel. Veel dank aan deze sponsor, zo komen ze goed het veld op!

Lees verder

Nieuws afbeelding

3-4Geen Holestick Got Talent zonder een super leuke loterij! Veel dank aan alle sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt. Het was een mega groot succes met alleen maar blije gezichten! Dank aan: Storm Kids Store, Vuur en Rook, Shoeby Zeist, Juwelier ter Maaten, Leuks bij Yvon, Rijnders Sport, Roos Stijl, Tekelenburg Advocaat, Jumbo Mudde Scherpenzeel, Kyodai Scherpenzeel, bijLon, Paperclip,

Lees verder

Nieuws afbeelding

17-3 Onze trouwe sponsor Janssen & Gerritsen Hypotheken & Verzekeringen zetten we graag in het zonnetje! Je vindt bij hun alle diensten onder één dak. Met een enthousiast team bieden zij jou een complete dienstverlening op het gebied van hypotheken, verzekeringen en woningmakelaardij. Bij al hun diensten sta jij als klant altijd op nummer 1. Dat laten ze zien door hun

Lees verder

Nieuws afbeelding

12-12 Hoewel het al weer een tijdje geleden is dat het bord is opgehangen, duurde het even voordat we Robbert van Velthuizen op de foto konden zetten. Media schuw als hij is, hebben we gelukkig toch een moment weten te vinden om hem te bedanken voor zijn bord en sponsoring.

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-11 We mogen weer een nieuwe bordsponsor verwelkomen! 
Dissel bv doet al aan teamsponsoring, maar nu zijn ze dus ook met een bord langs het veld te bewonderen. Dissel bv is dé sanitair en installatie producten groothandel voor de zakelijke markt en hoewel in Veenendaal gevestigd, is de verbondenheid met Scherpenzeel en Renswoude erg groot.

Lees verder

Nieuws afbeelding

20-10 Sinds kort kunnen we een nieuwe naam verwelkomen langs het veld: Wonam! 
Een maatschappelijk betrokken woningbouw organisatie die vooral actief is in de regio Amsterdam en Utrecht. Die maatschappelijke betrokkenheid mogen we ook meemaken bij onze vereniging. Irene (Kohsiek) is sinds een tijdje actief met o.a. onze social media en ondersteunt mede vrijwilligers daar waar ze kan.

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-10Wat staan de meiden van MO14-2 er goed bij dankzij de gesponsorde jasje van Puur Data & Wonam, en dan ook nog een super mooie tas erbij van Loodgietersbedrijf Van Hal.
Veel dank aan de sponsors namens het bestuur en de sponsorcommissie.

Lees verder

Nieuws afbeelding

3-10 Tekelenburg & Advocaat, Regiobank en T&A van Es makelaardij
We vermoeden dat we niet hoeven uit te leggen dat als er zoveel bedrijfsnamen op een reclamebord moeten komen, het reclamebord ietsje groter wordt dan normaal. En daarom zien we sinds kort dit wat langere reclamebord trost langs ons veld staan.

Lees verder

Nieuws afbeelding

3-10 De meiden van M014-1 (C1) zijn zelf op pad gegaan om sponsors te vinden voor het uitbreiden van hun garderobe! En dan is het niet meer dan logisch dat je terecht komt bij BijLON. Die waren direct enthousiast om dit team te voorzien van mooie nieuwe hoodies.

Lees verder

Nieuws afbeelding

2-9Zaterdag 3 september maken we een toffe drone foto met alle leden en onze hoofdsponsoren Van Heugten Transport en 1Bite. 
Dit zal plaatsvinden direct na de 1e clinic om 14.20 uur. Zorg dus dat je dan op het veld staat. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

11-8 Het nieuwe seizoen staat voor de deur en dat betekent de uitgelezen kans om met de naam van jouw bedrijf te pronken op bijvoorbeeld een mooi trainingspak, sticktas, jasje of trui. 
Daarnaast zoeken wij ook nog sponsors voor nieuwe polo's van de crew / barmedewerkers in het clubhuis. 
Lijkt jou het leuk om iets bij te dragen? 

Lees verder

Nieuws afbeelding

15-7 Toen we onlangs een oproep deden voor sponsoring van wat praktische hulpmiddelen voor het onderhoud van het complex was Eric ter Burg als 1 van de eersten erbij om bij te springen. De eigenaar van bouwbedrijf Robu wilde graag gereedschap sponsoren, zodat onze onderhoudsploeg de nodige klussen nog wat makkelijker en sneller kunnen uitvoeren.

Lees verder

Nieuws afbeelding

1-7Nu de teamindelingen bekend zijn, zijn we natuurlijk ook op zoek naar team sponsors!
Dit kan uiteraard per team gedaan worden, zodat de meiden (én coaches) er direct met de start van het nieuwe seizoen mooi bijlopen in bijvoorbeeld hetzelfde trainingspak, jack, of dezelfde sticktas. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-6 Natuurlijk zijn wij heel blij met al onze huidige sponsors die de club al korte of langere tijd steunen! Maar voor het nieuwe seizoen zijn wij nog wel op zoek naar wat extraatjes voor specifieke doeleinden.
Zowel kleine als iets grotere bijdrages zijn zeer welkom!

Lees verder

Nieuws afbeelding

9-6 Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Uw Optiek + oogzorg een reclamebord heeft langs het veld en daarmee de vereniging ondersteunt. Sinds alweer een jaar of drie zijn ze een vertrouwde naam in het dorp, waar een kopje koffie altijd voor je klaarstaat. Dus zijn je ogen aan een (zonne)bril toe of wil je een oogmeting laten doen, maak gerust een afspraak om langs te gaan. We willen bij

Lees verder

Nieuws afbeelding

16-4
Het was al even geleden dat de sweaters beschikbaar kwamen voor de meiden van de B1, maar het wachten was nog op een geschikt moment om de beste foto te nemen. Met guur en koud weer was het onlangs het perfecte moment om de foto te nemen. Je kunt aan de meiden niet zien dat het koud was en alleen Marjan had de winterjas nog even nodig!

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-3 Hoewel de statiegeld actie al weer even achter de rug is, willen we jullie toch nog even melden welk bedrag er is opgehaald. Donateurs van hun statiegeld bonnen in de winkel van de Jumbo aan de Marktstraat heeft uiteindelijk € 73,40 opgehaald voor de vereniging. 
Namens de club willen we de Jumbo en in het bijzonder Mark Mudde bedanken voor deze bijdrage! 

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-2 Interface is één van de grootste werkgevers in Scherpenzeel en staat naast het leveren van geweldig mooie vloeroplossingen, ook bekend om hun maatschappelijke betrokkenheid. Hun inzet op het gebied van duurzaam produceren is bewonderenswaardig, maar niet het enige maatschappelijke doel dat ze nastreven.

Lees verder

Nieuws afbeelding

1-2 Nu we al een tijd niet in de kantine mogen komen om gezellig bij elkaar te komen en een drankje of hapje te kopen, is het van belang dat er niet onnodig energie gebruikt wordt in de kantine. De kosten van energie zijn hoog, dus daar moeten we zuinig mee omgaan.

Lees verder

Nieuws afbeelding

3-1 Het nieuwe jaar begint met geweldig nieuws: Peter Dornbos namens 1Bite en Gijs van den Broek namens Van Heugten Transport hebben op 30 december een sponsorcontract getekend dat hen voor de komende 3,5 jaar hoofdsponsor maakt van MHC de Holestick. Dat de beide heren betrokken zijn bij de club wisten we natuurlijk al, gezien de steun die zij de afgelopen jaren al aan de club en verschillende

Lees verder

Nieuws afbeelding

30-12 De meiden van de E8 zijn onlangs blij gemaakt met super mooie trainingspakken van G. van Donselaar en Brons en Leppers Bouw. 

Lees verder

15-12 Al jaren kunnen we bij de Holestick rekenen op de steun van Brouwer Woninginrichting. Ook nu heeft Benno Brouwer het contract weer verlengd en daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Om het helemaal compleet te maken en de uitstraling helemaal up-to-date te maken, is er ook een mooi nieuw reclamebord langs het veld gezet. Lees verder

13-12 Onze Jong Dames mochten nieuwe uit tenues ontvangen van sponsoren Van Heugten en Biba B.V.. De eerste uit overwinning werd ook gelijk geboekt, want in Leusden werd in de nieuwe shirts direct een 1-3 overwinning behaald.
Namens Jong Dames en de club hartelijk dank aan John Verhage en Gijs van den Broek voor het ter sponsoren van dit team!
Lees verder

Nieuws afbeelding

12-10 Onlangs is de onderhoudsploeg blij gemaakt met een bosmaaier die door Methorst Zuig- en Blaastechniek ter beschikking is gesteld. Bij het uitvoeren van het onderhoud bleek onlangs al dat een bosmaaier het onderhoud veel makkelijker maakt. Joost Dekker van Methorst aarzelde niet en zorgde er voor dat de onderhoudsploeg een bosmaaier kreeg.

Lees verder

Nieuws afbeelding

27-9 Sinds het begin van dit seizoen heeft de club een nieuwe sponsorcommissie. Martijn van Ruler, Tanja Bloem en Martijn Lodder zullen zich gaan inzetten om de sponsoractiviteiten binnen de club in goede banen te leiden.

Lees verder

Nieuws afbeelding

24-9 De meiden van de E6-1 zijn onlangs verblijd met nieuwe jassen die door Verdo Werkt ter beschikking zijn gesteld. Iedereen loopt er weer warmpjes bij, dus een woord van dank richting Sven Hardeman en Verdo Werkt is wel op zijn plaats. Bij deze: Bedankt!


Lees verder

Nieuws afbeelding

22-9Belofte maakt schuld. We zouden de foto van de A1 met hun mooie nieuwe tassen die door Superkeukens ter beschikking zijn gesteld, nog even plaatsen, bij deze!
Nogmaals hartelijk dank aan Superkeukens!

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-9 Op zaterdag 11 september kregen de C1 en de A1 mooie sticktassen overhandigd van Godard Ottow, namens keukenspecialist Superkeukens. De meiden van beide teams zijn hier uiteraard erg blij mee (zoals te zien op bijgaande foto's van de C1 (foto's van de A1 volgen)) en zullen met veel plezier gebruik gaan maken van de tassen.
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

19-11Onze sponsor Rijnders Sport heeft in deze weken een Sinterklaas actie:

Bij aankoop van een shirt, trainingspak of tas van De Holestick kunnen de leden gratis hun naam erop laten drukken.

Kleding e.d. kan natuurlijk ook via de webshop op onze site worden besteld. Dat is gunstiger voor de club!
Neem voor meer informatie contact op met:
Rijnders Sport

Lees verder

Nieuws afbeelding

17-9Van der Oord, Specialist Zakelijke Verzekeringen, sponsort MHC de Holestick MA1 trainingssweaters.

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-6Gisteravond werd in Hotel/Brasserie Schimmel door de Lions club Scherpenzeel-Woudenberg de inmiddels traditionele Haringparty gehouden.
Tijdens deze party voor leden die een sociale en/of economische binding hebben met de regio wordt een vaatje haring verkocht aan de hoogste bieder.
Voor de opbrengst wordt altijd een mooie bestemming gezocht.


Lees verder

Nieuws afbeelding

14-12Onze sponsorcommissie is vandaag de hele dag op pad om onze sponsoren te verrassen. Alle sponsoren van de Holestick krijgen een heerlijke banketstaaf persoonlijk bezorgd. Sponsoren, bedankt dat jullie ook dit jaar hockey op onze fijne club mogelijk hebben gemaakt.  En natuurlijk Pieter-Bas en Albert bedankt voor jullie inzet als actieve sponsorcommissie.

Lees verder

Nieuws afbeelding

6-9Clubsponsor Sport Preventie TandLetsel, al jaren een trouwe sponsor van de MHC de Holestick!

Lees verder

Nieuws afbeelding

25-3MHC de Holestick bedankt Alexander den Hartog (Hermac) voor de sponsoring van de scheidsrechter jasjes!


Lees verder

Nieuws afbeelding

4-3Rijnders Sport Barneveld, nieuwe kledingleverancier MHC de Holestick.

Lees verder

Nieuws afbeelding

4-3 ,, Bij ons kun je terecht voor advies en goede service”

Rijnders Sport neemt dit seizoen het stokje over van De Kast. De vereniging moest op zoek naar een nieuwe kledingleverancier nadat bekend werd dat de Kast ging stoppen met de sportafdeling.Eigenaar Fred Rijnders ging gelijk het gesprek aan,, Wij hadden De Holestick

Lees verder

Nieuws afbeelding

2-2 Dankzij de Grote Club Actie is de club is maar liefst 1835,20 euro rijker!! Dit mooie bedrag zal gebruikt worden voor de aanschaf van weerbestendig buitenmeubilair.  
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

26-11Wij bedanken Ekris BMW voor de sponsoring van de mooie jasjes meisjes D1 MHC de Holestick!

Lees verder

Nieuws afbeelding

26-11Ook de meiden M8E1 zijn voorzien van nieuwe jasjes. met dank aan de sponsoren:
Schoonmaak & Schoorsteenveegbedrijf Valkenburg Blanken Ede

Lees verder

Nieuws afbeelding

13-11 Gelijk toen duidelijk werd dat er nieuwe jasjes besteld konden worden in lijn met de nieuwe clubuitstraling bood De Weistaar enthousiast aan deze voor de MD2 te willen sponsoren.
Het was daarna allemaal supersnel geregeld, het passen, bestellen en uitdelen waardoor de meiden van de MD2 er inmiddels al een paar weken vol trost mee rondlopen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

7-11Bedankt sponsor Kluswijs!

Lees verder

Nieuws afbeelding

7-11Wij bedanken onze nieuwe sponsoren!!!

Autobedrijf vd Lagemaat Mitra Ter Burg

Jumbo Scherpenzeel Vallei Auto Groep


Lees verder

Nieuws afbeelding

25-10 Vol trots poseert de E2 van De Holestick hun nieuwe trainingsjacks!! 
Wat zijn we blij met de sponsor Puur Data. Want dankzij Puur Data kan de E2 als een eenheid over het veld lopen en kan iedereen van ver zien dat wij van MHC De Holestick zijn.

Lees verder

Nieuws afbeelding

12-10 Waarschijnlijk heeft u ze al vol trots op de club zien lopen!


Onze meiden van de F1 zijn als eerste team bij De Holestick voorzien van stoere, gesponsorde trainingsjacks in de nieuwe kleuren.
Uiteraard waren alle speelsters zeer in hun nopjes met hun nieuwe jasjes.


Lees verder

Nieuws afbeelding

7-9
Opnieuw heeft de sponsorcommissie weer een Scherpenzeelse ondernemer aan De Holestick kunnen binden.

Na een prettig gesprek met Peter de Wit, eigenaar van de Jumbo supermarkt aan de Marktstraat, werden afspraken gemaakt over inkoop voor onze bar.
Van deze sponsor hangt inmiddels ook een bord langs het veld.


Lees verder

Nieuws afbeelding

7-9
Opnieuw is het de Sponsorcommissie gelukt een Scherpenzeels bedrijf aan de club te binden.
Gerwin en Lianne van de Lagemaat van het gelijknamige autobedrijf aan de Stationsweg dragen De Holestick een warm hart toe en willen dat middels een financiële ondersteuning kracht bij zetten.


Lees verder

Nieuws afbeelding

28-8 Dankzij de sponsorcommissie kunnen we het nieuwe seizoen weer goed beginnen.
Regelmatig moeten door De Holestick nieuwe hockeyballen worden gekocht. Telkens weer een behoorlijke kostenpost voor de club.

In overleg met de Technische Commissie is een sponsor gevonden die een bijdrage levert aan de aanschaf van nieuwe wedstrijd- en trainingsballen.


Lees verder

Nieuws afbeelding

27-6
Opnieuw is het de Sponsorcommissie gelukt een aantal bedrijven aan onze club te binden.

Emiel en Martine Haanschoten, van Eierautomaat "Heintjeskamp”, dragen De Holestick een warm hart toe en willen dat middels een financiële ondersteuning kracht bij zetten.

Lees verder

Nieuws afbeelding

16-12 Opnieuw heeft de Sponsorcommissie een mooi contract binnengesleept.
Nadat tijdens het Lustrumfeest van 27 augustus de hele vereniging in nieuwe wedstrijdshirts gestoken werd, zijn nu ook de coaches voorzien van stoere, zwarte kleding.
 
Vanaf dit weekend zullen de coaches van al onze teams duidelijk herkenbaar zijn aan hun door Mandersloot gesponsorde jassen.

Lees verder

1-9 Op 1 mei jl. vierde Reijneveld Engineering uit Scherpenzeel haar 40 jarig bestaan. Directeur André Verschoor gaf in een interview in de Scherpenzeelse Krant aan dat men dit jubileum graag wilde vieren door middel van een sponsorbijdrage aan de plaatselijke verenigingen. De verenigingen konden zich met een leuk sponsoridee bij hem melden. Het leukste idee zou worden beloond.

Lees verder

Nieuws afbeelding

1-9 Delfgou Architectuur en Monumenten en Van Heugten Transport hebben er samen voor gezorgd dat alle spelers van M.H.C. de Holestick met ingang van seizoen 2016-2017 in een nieuw clubshirt gaan spelen. Delfgou en Van Heugten Transport hebben met M.H.C. De Holestick een overeenkomst getekend voor het leveren van wedstrijdshirts in de nieuwe clubkleuren.

Lees verder

Nieuws afbeelding

28-6 Beste leden,
De voorbereiding voor onze "gedaante verwisseling" is in volle gang. De nieuwe shirts staan in bestelling en op korte termijn zal de drukker aan de gang gaan om de shirts te voorzien van rugnummers en logo's van de sponsoren waar wij als Holestick enorm trots op en dankbaar voor mogen zijn.

Lees verder

Nieuws afbeelding

22-11De organisatoren van de grote clubactie van MHC de Holestick kijken terug op een geslaagde verkoopactie. Met een opbrengst van rond de €2250,- is een geweldig resultaat geboekt. Met dit bedrag kan een substantiële bijdrage geleverd worden aan het jeugd opleidingsplan. De opbrengst vloeit daarmee direct terug naar de leden.

Lees verder

Nieuws afbeelding

25-10Reminder!!!!
Inleveren boekjes grote clubactie 2015 op maandag 26 en dinsdag 27 oktober tussen 18:00 en 20:00 uur. Wanneer dat niet lukt, graag door de brievenbus van familie Remmerde op de Gelderse Roos 89
Alvast bedankt Groetjes José en Annemieke

Lees verder

Nieuws afbeelding

20-10 Onlangs zijn de meisjes van de Holestick F1 door Storm Kidsstore voorzien van prachtige nieuwe trainingsjasjes.
Jose Rebergen, eigenaresse van de Scherpenzeelse trendy kindermode winkel, reikte de fraaie nieuwe oranje trainingsjacks zelf officieel uit.
Als blijk van waardering kreeg sponsor mevr. Rebergen namens MHC De Holestick een mooie bos bloemen uitgereikt.

Lees verder

Nieuws afbeelding

4-10 Nú ook online verkoop Grote Clubactie loten. Vanaf vandaag kun je ook online Grote Clubactie loten kopen. Voor iedereen die zelf geen verkoopboekje heeft en/of nog geen lotenverkoper langs heeft gehad: onder dezelfde voorwaarden kun je nu zelf ook een steentje bijdragen. Klik op onderstaande link en druk op de "Koop!” knop.
 

Lees verder

15-4 Onlangs zijn de meisjes van de Holestick F2 helemaal van nieuwe kleding voorzien door een 3-tal enthousiaste sponsors.

Lees verder

Nieuws afbeelding

5-1 Eet en Drinkhuys "De Kromme Hoek" is deze maand sponsor van de maand.
"De Kromme Hoek" heeft tijdens het sinterklaasfeest de patat verzorgd en tijdens de nieuwjaarsreceptie de hapjes.
Wij danken Melis Lansing en zijn brigade hartelijk voor deze mooie bijdrage en "De Kromme Hoek" heeft met recht de titel sponsor van de maand verdient.

Lees verder

Nieuws afbeelding

21-6 Burgers Groente & Fruitspecialist is deze maand sponsor van de maand.   Burgers heeft afgelopen minislotdag geheel kosteloos 100 appels voor alle jeugdspelers geleverd.   Ook tijdens het Hockey Jeugdkamp zal Burgers weer fruit beschikbaar stellen.   Wij danken Burgers Groente & Fruitspecialist voor deze bijdrage en verlenen hem met recht de titel

Lees verder

Nieuws afbeelding

19-2 Drive in Show 'Dice Box' is verkozen tot sponsor van de maand.   'Dice Box' is de sponsor van 'Holestick Got Talent', de overbekend talenten avond van onze mooie club.   Zonder deze sponsoring zou deze mooie avond niet mogelijk zijn.   Wij danken Albert en Wim dan ook voor deze mooie bijdrage.   Voor meer info over 'Dice Box' gaat u naar

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-12 Kluswijs Van Elst is deze maand sponsor van de maand!!!.   De drie nieuwe vlaggenmasten zijn door Kluswijs van Elst geleverd. Hierdoor heeft ons mooie complex een nog mooiere uitstraling gekregen.   Wij zijn erg blij met deze bijdrage van Kluswijs Van Elst en danken Ron van Elst hiervoor.   Terecht de titel sponsor van de maand!!     Voor meer informatie

Lees verder

Nieuws afbeelding

26-11 Mogelijk hebben jullie het al gezien. Er staan drie nieuwe vlaggenmasten op ons mooie sportcomplex.   Deze vlaggenmasten zijn gesponsord door Kluswijs Van Elst.   Wij zijn Kluswijs Van Elst erg dankbaar voor deze mooie bijdrage aan onze club.  

Lees verder

Nieuws afbeelding

19-11 Hartog Installatiebedrijf is sponsor van de maand.   Een aantal weken geleden hebben we een periode gehad met zeer veel regen en slecht weer. Ook wij, op onze mooie club, hebben daar de nadelen van ondervonden en wel door een lekkage aan het dak.   Hartog Installatiebedrijf heeft deze lekkage volledig kosteloos verholpen.   Wij danken Geralt van Veldhuizen

Lees verder

Nieuws afbeelding

18-11 Zaterdagmorgen 9 november jl. hebben de meisjes van de Holestick ME8-2 voorafgaand aan hun thuiswedstrijd tegen Amersfoort uit handen van Gerti Schoonderbeek, directeur van WGS Reporting, en Anita Zandbergen, namens Lebrowsky, officieel hun nieuwe wedstrijdshirts uitgereikt gekregen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

11-11Zaterdagmiddag 2 november jl. kregen de meiden van de Holestick B1 voorafgaand aan hun thuiswedstrijd tegen IJsseloever hun nieuwe tenues officieel uitgereikt door Gerard Tekelenburg, namens RegioBank Scherpenzeel, en Janette klein Breteler namens de Scherpenzeelse vestiging van Jemako.


Lees verder

Nieuws afbeelding

29-10 Vorige week zaterdag zijn de jongste F-pupillen van de Holestick van nieuwe tenues voorzien door de firma's Simac (www.simac.nl) en Interface (www.interfaceflor.nl).   De speelsters waren dolenthousiast met hun nieuwe outfits.   Als dank kregen de sponsoren een mooie bos bloemen uitgereikt door de coaches van het team.   Foto: Bas Slob (www.basfotografie.net)

Lees verder

Nieuws afbeelding

26-10 Bij 'In de Kast' vrijetijdsmode en sport zijn kindersticks in de uitverkoop. Veel nieuwe en mooie sticks nu voor de helft van de prijs.   Ook zijn de nieuwe zaalhockeysticks binnen.   Tijd dus om een kijkje te gaan nemen bij 'In de Kast' vrijetijdsmode en sport

Lees verder

Nieuws afbeelding

12-11Onze sponsor en (kleding) leverancier Rijnders Sport Barneveld (Fred Rijnders en Jil van der Veer (MC1), bedankt namens MHC de Holestick!

Lees verder

Nieuws afbeelding

3-12 Zaterdagochtend 22 november jl. kregen de meisjes van de Holestick E3 voorafgaand aan hun thuiswedstrijd tegen de Almeerse HC E7 hun nieuwe outfits officieel uitgereikt door Gerard Tekelenburg, mede-eigenaar van Tekelenburg & Advocaat,  het verzekerings- en hypotheekadvieskantoor met filialen in Scherpenzeel en Woudenberg.

Lees verder

21-11 Zaterdagochtend 8 november jl. kregen de meisjes van de Holestick D2 voorafgaand aan hun thuiswedstrijd tegen Nijkerk D2 hun nieuwe tenues officieel uitgereikt door Ed Lankhorst van MKB Lease.

Lees verder

Nieuws afbeelding

24-6 Op woensdag 5  september 2018 is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen gereduceerd tarief.
SPTL is aanwezig van 18.00-20.30  uur, u kunt vrij binnen lopen in het clubhuis van De Holestick.


Lees verder

Nieuws afbeelding

25-3Koop bij onze (kleding) leverancier Rijnders Sport Barneveld, omdat - MHC de Holestick een sponsorovereenkomst heeft getekend met Rijnders Sport en hiervoor jaarlijks een bedrag beschikbaar wordt gesteld voor de aankoop van kleding; - U spaart door uw aankoop bij Rijnders Sport voor MHC de Holestick, wij ontvangen een bonus aan het einde van het seizoen; - U via een persoonlijk

Lees verder

21-6                

Lees verder 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992