header foto
header foto
 
Nieuws afbeelding

22-5 Met betrekking tot de wedstrijdshirts graag aandacht voor het volgende:
Inleveren wedstrijdshirt na opzeggen lidmaatschap: zaterdag 15 juni tussen 10.00 en 14.00 uurLees verder

Nieuws afbeelding

5-12 Afgelopen zondag hebben we het zaalseizoen afgetrapt met een leuke clinic. Nu het in de zaal echt gaat beginnen is ook de indeling voor de zaalwachten gemaakt (t/m december, de rest volgt spoedig). 
Ben je ingedeeld, dan ontvang je een email met nadere uitleg. Check dus je mail, of kijk op de site via de onderstaande link wie is ingedeeld.

Lees verder

Nieuws afbeelding

3-11De Grote Clubactie is bijna ten einde. De uiterste inleverdatum voor de boekjes is 11 november, maar ben je klaar, lever hem dan graag al wat eerder in, liefst morgen of komende week tijdens je training, dan kunnen we alles op tijd verwerken! In het clubhuis staat de box waar je je boekje in kan stoppen. 
Alvast bedankt! 

Lees verder

Nieuws afbeelding

13-9 Keep smiling! Kom jij vanavond bitje happen? 
Vanavond, woensdag 13 september, kan je vanaf 18.30 uur in het clubhuis een nieuw bitje happen.
Het is handig om even vooraf aan te melden via www.sptl.nl/hapdagen en kies onze club, maar niet perse nodig. 
Lees onder dit bericht de hele flyer met alle info en prijzen:
Lees verder

Nieuws afbeelding

17-8
Iedereen heeft afgelopen seizoen het wedstrijd shirt gehouden, waarmee komend seizoen gewoon weer opnieuw gespeeld wordt.
Echter, mocht je een andere maat nodig hebben, of je bent nieuw lid geworden, dan kan je op maandag 28 en dinsdag 29 augustus van 18.30 tot 20.30 uur in het clubhuis je wedstrijd shirt omruilen / ophalen. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

21-7 Heb jij een nieuw hockeybitje nodig? Noteer woensdag 13 september dan vast in je agenda! 
In verband met de doorloop snelheid op de avond zelf, graag vooraf aanmelden via www.sptl.nl/hapdagen en kies onze club.
(Op de hapdag ligt je aanmelding uitgeprint voor je klaar, dan zijn ze lekker snel klaar)
Lees onder dit bericht de hele flyer met alle info:


Lees verder

Nieuws afbeelding

14-7 SNO is een Sportieve Naschoolse Opvang en momenteel hebben zij al twee locaties, bij VV Scherpenzeel en Valleivogels. Na de zomervakantie krijgen ze er een locatie erbij, bij ons! Er komt een SNO+ locatie voor kinderen van 4 - 13 jaar. SNO+ is net wat anders dan hun andere locaties, hier bieden zij namelijk ook activiteiten aan in de thema's toneel, knutselen, koken, muziek en

Lees verder

Nieuws afbeelding

13-6 Een knap staaltje werk van de meiden van MO16-2. Ze werden afgelopen week in een spannende partij kampioen van hun poule. Ze stonden 4-0 voor maar in het 4e kwart werd het 4-4. Ze moesten winnen om kampioen te worden.
Bij het laatste fluitsignaal moesten ze alleen nog de strafcorner afmaken en die zat erin! Met deze winst gingen ze als kampioenen terug naar Scherpenzeel.


Lees verder

Nieuws afbeelding

21-3 Wist je dat je gewoon een keertje kan komen kijken of jouw dochter hockey leuk vindt? Je mag namelijk altijd op proef mee doen met een training! Het hele jaar door zijn er mogelijkheden. Vanaf 6 jaar kan je starten bij de Benjamins, maar ben je jonger, dan zijn er ook nog opties bij de Funkeys! Informeer naar de mogelijkheden. Ben je al wat ouder? Geen probleem, ook dan kan je instromen bij

Lees verder

Nieuws afbeelding

10-3De sneeuw gooit helaas wat roet in het eten met afgelastingen in de ochtend, en daarom start de Hap & Snack morgen iets later dan gepland. 
Vanaf 11 uur kan iedereen terecht voor lekkere hapjes (ook to go mogelijk uiteraard), en om 12 uur zijn er lekkere broodjes kroket en frikandel verkrijgbaar!

Lees verder

Nieuws afbeelding

20-2 De meiden van MO14-1 mochten in hun allerlaatste zaalwedstrijd met maximaal 3 punten verschil verliezen om kampioen te worden. De druk was dus hoog, maar de hoofden bleven koel, waardoor ze na een enorm spannende partij, die helaas werd verloren met 3-1, uiteindelijk toch nog bovenaan in hun poule zijn geëindigd. De opluchting was dus groot bij het laatste fluitsignaal!

Lees verder

15-2 Vandaag, woensdag 15 februari 2023, is naar alle leden die in de zaal hebben gespeeld een mail gestuurd met de factuur van de zaalcompetitie en de aankondiging van de automatische incasso (rond 1 maart) dan wel de mogelijkheid om via iDeal de factuur te betalen (in geval dat er geen incasso machtiging is afgegeven).

Lees verder

Nieuws afbeelding

6-12 Het zaalseizoen gaat weer beginnen! Vanaf deze week is het aangepaste trainingsschema actief voor het zaalseizoen.
Voor sommige is aankomend weekend al de start van de eerste zaalwedstrijden, in Lisa is alles inmiddels bijgewerkt.
Zaaltrainingen worden op dinsdag in de Breehoek gegeven en donderdag en vrijdag in De Glind (Ons de Glind).
Op- en afbouwen van de zaal:

Lees verder

Nieuws afbeelding

1-12Wat een super mooie opbrengst! Allemaal heel hartelijk bedankt voor jullie inzet. Dit is toch een heel mooi extraatje voor de club! En de allerbeste verkopers zetten wij natuurlijk binnenkort nog in het zonnetje! :-)

Lees verder

Nieuws afbeelding

23-11 Hou je goed aan de aangegeven tijden zodat eea soepel verloopt! 19.30 uur M014-1 19.35 uur MO16-2 19.40 uur MO16-1 19.45 uur MO18-1 19.50 uur Trimhockeyers 19.55 uur MO25-1 20.00 uur MO25-2Lees verder

Nieuws afbeelding

14-11 Woensdag 23 november maakt Arjan Westerduin de laatste serie team foto’s. Hij zal dat via de onderstaande indeling / tijden doen. 
LET OP: (VOORAL MO25-1, MO25-2 EN TRIMHOCKEYERS): 
Dit is een iets vervroegde tijdsindeling tov het eerste schema, omdat bij de eerdere sessie bleek dat het nemen van de foto's sneller ging dat gedacht.

Lees verder

Nieuws afbeelding

1-11 Let op: Vanavond (dinsdag 1 november) maakt Arjan Westerduin een deel van de team foto’s.
Kom dus in je WEDSTRIJD TENUE en hou je goed aan de aangegeven tijden zodat eea soepel verloopt! Het kan zijn dat de tijden voor de foto net iets afwijken van je trainingstijden, dus hou dit goed in de gaten.
18.10 uur Benjamins / Funkeys
18.20 uur MO8-1
18.30 uur MO10-1

Lees verder

Nieuws afbeelding

24-10 Let op: Dinsdag 1 november en woensdag 23 november maakt Arjan Westerduin alle team foto’s conform de onderstaande indeling en tijden.
Kom op deze trainingsavonden dus in je WEDSTRIJD TENUE en hou je goed aan de aangegeven tijden zodat eea soepel verloopt!
Dinsdag 1 november:
18.10 uur Benjamins / Funkeys
18.20 uur MO8-1
18.30 uur MO10-1

Lees verder

Nieuws afbeelding

20-10 De vesten die besteld zijn tijdens de startdag zijn nagenoeg allemaal binnen en kunnen worden opgehaald bij Martijn van Ruler.
 
Heb jij een vest besteld? Neem dan even contact op met Martijn via 06 40 23 80 70. Je kan dan een afspraak maken wanneer het op te halen is en tevens hoor je dan ook hoe de betaling zal geschieden.
Alvast veel draagplezier!


Lees verder

Nieuws afbeelding

14-10 Bedankt voor jullie deelname aan Rabo ClubSupport!

We hebben hiermee namelijk 758,49 euro "binnen gehaald” voor onze club dat we extra kunnen besteden. En dat is super!


Lees verder

Nieuws afbeelding

3-10 TEAM TUSSENSTAND EN SUPERLOTEN
De Grote Clubactie is nu een week bezig en wow wat gaan jullie hard met de online verkoop!
 
TUSSENSTAND TEAMS:
F1 229
C1 66
D2 49
E81 41
D1 17
E82 16
C2 9
JS1 3
Totaal 440


Lees verder

Nieuws afbeelding

27-9Van 1 tot 9 oktober is het de week van de scheidsrechter!
Hou onze socials in de gaten voor allemaal leuke acties om onze scheidsrechters in het zonnetje te zetten en natuurlijk om te laten zien hoe leuk fluiten eigenlijk is!
Wil je meer weten hoe je scheidsrechter wordt? Kijk dan op: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/scheidsrechters

Lees verder

Nieuws afbeelding

20-9Beste leden,  Zaterdag 24 september gaat de grote club actie weer van start, en wij doen daar natuurlijk weer graag aan mee. Ons doel is dit jaar 500 euro te besteden aan extra bankjes voor ons publiek! Vanaf vanavond liggen op de club per team de pakketjes klaar!

Lees verder

Nieuws afbeelding

15-9 Vergeet niet om vanavond (donderdag 15 september) te komen happen tussen 18:30 – 21:00 uur in het clubhuis!!
Let op: aanmelden verplicht via: www.sptl.nl/hapdagen. Selecteer daar onze club en vul je gegevens in. 

In de bijgaande flyer tref je alle informatie aan. 

Lees verder

10-9Sinds afgelopen week is iedereen in het bezit van een nieuw wedstrijdshirt. Om deze mooi te houden willen we jullie vragen het shirt binnenstebuiten te wassen op maximaal 30 graden. Het shirt mag niet in de wasdroger.
Het shirt mag ook alleen bij de wedstrijden worden gedragen; niet tijdens te trainingen.
Aan het einde van het seizoen worden alle shirts weer ingenomen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

5-9 Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpt de Rabobank hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geven zij als coöperatieve bank ieder jaar een deel van hun winst terug aan de verenigingen. Daarnaast zetten zij hun

Lees verder

Nieuws afbeelding

31-8Rijnders Sport staat tijdens ons lustrum aanstaande zaterdag met een kraampje op de club. Ze hebben een speciale Reece hoodie / trui actie. Interesse? Ga zaterdag vooral even langs! :-) 

Lees verder

Nieuws afbeelding

10-8 Vergeet niet om donderdag te happen tussen 18:30 – 21:00 uur in het clubhuis!!
Let op: aanmelden verplicht via: www.sptl.nl/hapdagen. Selecteer daar onze club en vul je gegevens in. 

In de bijgaande flyer tref je alle informatie aan. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

22-7 Vergeet je niet voor 31 juli aan te melden voor de clinic en de barbecue op zaterdag 3 september (lees onderaan dit bericht hoe je dat doet!). 
We vieren op 3 september a.s. ons 40 jarig bestaan, samen met de startdag van het nieuwe seizoen!
We bieden alle leden een super leuke en leerzame hockeyclinic van Bovelander & Bovelander aan!

Lees verder

Nieuws afbeelding

15-7 MHC De Holestick start met funkey hockey!
Vanaf het nieuwe seizoen 2022/2023 start MHC De Holestick met Funkey Hockey. Met de introductie van Funkey hockey geven we hiermee ook de 4 & 5 jarige de mogelijkheid om op een leuke en natuurlijke manier kennis te maken met sportief bewegen & het hockeyspel.

Lees verder

Nieuws afbeelding

5-7 In september start de Grote Clubactie weer!
 
Zoals ieder jaar gaat €500,00 van de opbrengst naar een tastbaar doel binnen de club.
 
Wij willen jullie oproepen om met ons mee te denken welk doel we dit jaar kiezen. Denk aan iets voor het clubhuis, bij de velden, iets ludieks dat tijdens trainingen gebruikt kan worden etc etc.
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

1-7Voor een nog niet nader te noemen leuk doel zijn we op zoek naar bijzondere foto’s van vroeger (met een korte uitleg erbij) die we mogen gebruiken.
Heb jij nog wat historisch beeldmateriaal liggen? Dit kan bv van het clubhuis zijn, aanleg velden, een bijzondere bijeenkomst of uitreiking, oude teamfoto's, kampioenschappen etc etc.

Lees verder

Nieuws afbeelding

2-6Het hockeyseizoen is bijna ten einde, en daarom zijn komende week de laatste clubtrainingen.
De competities beginnen weer op zaterdag 10 september. 

Noteer ook vast de startdag / viering 40 jarig jubileum op zaterdag 3 september in je agenda! 

Lees verder

Nieuws afbeelding

2-5Op zaterdag 14 mei begint het laatste deel van deze competitie.
De uitspelende teams moeten er rekening mee houden dat de N226 (Woudenberg - Maarsbergen) op die dag is afgesloten wegens werkzaamheden. Het is op dit moment nog niet duidelijk of de rotonde bij Woudenberg (N224/N226) wel open is. Zoek een alternatieve route en vertrek op tijd.

Lees verder

Nieuws afbeelding

16-4Donderdagavond 14 april heeft onze trimhockeyselectie een thuiswedstrijd gespeeld tegen Haaskamp. Met de 0-0 uitslag is de ongeslagen status behouden gebleven. Naast de fanatieke en leuke wedstrijd, zorgden de hapjes, drankjes en het ideale weer voor een gezellige sportieve avond!!  Lijkt het je nou ook leuk om aan te sluiten bij de trimmers, meld je dan aan!! Er is nog

Lees verder

Nieuws afbeelding

12-4Voor zaterdag 7 mei zijn we op zoek naar vrijwilligers, voor diverse taken en in diverse shifts (je hoeft dus niet de hele dag beschikbaar te zijn!). 

Lees verder

Nieuws afbeelding

24-3 Beste leden,
Zoals iedereen heeft gemerkt is door de steeds wijzigende corona maatregelen de afgelopen zaalcompetitie rommelig verlopen. Gelukkig zijn er wel wedstrijden gespeeld, maar we hebben niet alle weekenden competitie kunnen spelen en ook niet alle trainingen zijn doorgegaan. Wel hebben we toen de competitie stil lag een aantal zaterdagen nog onderling kunnen spelen in De

Lees verder

27-11 De persconferentie van vrijdagavond 26 november bracht Nederland helaas weer nieuwe coronamaatregelen. De besmettingscijfers zijn dusdanig dat deze nieuwe maatregelen een kentering moeten brengen, aldus de overheid. Deze nieuwe maatregelen gaan morgenavond om 17.00 uur in en raken ook de hockeysport. Van 17.00 uur tot 05.00 uur moet ons sportcomplex dicht zijn. Wederom wordt een gat

Lees verder

14-11 Zoals iedereen ongetwijfeld heeft meegekregen zijn de corona maatregelen weer aangescherpt; wij als vereniging hebben hier ook mee te maken en vragen jullie dan ook rekening te houden met het volgende:

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-11 Het trainingsschema voor de zaalperiode is klaar en kunnen jullie voor je team in de LISA app vinden of op de website onder het kopje Schema’s / Trainingsschema. Zoals elk jaar is het weer een hele puzzel geweest. We zijn namelijk afhankelijk van beschikbare ruimte in de zaal en de trainers. De officiële clubtrainingen op het veld vervallen tijdens de zaalperiode (voor de teams

Lees verder

Nieuws afbeelding

5-11 Afgelopen dinsdag heeft het kabinet een nieuw pakket aan coronamaatregelen bekend gemaakt.
 
Op donderdag is duidelijk geworden welke regels voor de buitensport vanaf 6 november daadwerkelijk gaan gelden.
 
Dit betekent voor onze hockeyclub het volgende:
Iedereen is welkom op het sportterrein zonder coronatoegangsbewijs.

Lees verder

13-10Op onze website onder het kopje "Holestick Huishoudelijk Regelement " kan je vanaf vandaag ook de nieuwe Gedragsregels vinden. 

<KLIK HIER>

Lees ze een keer door en mocht je vragen hebben, laat het gerust weten.Lees verder

Nieuws afbeelding

20-8 Beste allemaal,  
Een nieuw hockeyseizoen staat voor de deur, we hebben er zin in! Fijn is als we dan kunnen beginnen met een schoon terrein, clubhuis en kleedkamers.

Lees verder

7-6 Ons terrein van de Holestick is weer toe aan een rondje schoffelen , onkruid wieden, snoeien en opruimen. Maandagavond 14 Juni willen we daarom vanaf 19:00 uur een klus/schoffel-avond organiseren. Vele handen maken licht werk ! 

Lees verder

Nieuws afbeelding

4-12 Meer dan ooit is jullie inzet GOUD waard voor MHC De Holestick!
Juist nu hebben jullie de schouders eronder gezet en een mooi bedrag opgehaald!
In bijlage de digitale cheque met de opbrengst van 2020!
Een mooi moment vinden wij om deze cheque te delen met alle vrijwilligers, lotenverkopers en kopers.

Lees verder

Nieuws afbeelding

3-12 Vorig jaar is op verzoek van onze buren VV Scherpenzeel een paaltje geplaatst voor de ingang naar de fietsenstallingen. Dit om te voorkomen dat er op de plekken voor fietsen auto's geparkeerd worden.

Lees verder

Nieuws afbeelding

29-11Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat gisteren, op 81-jarige leeftijd, Ineke Koehein is overleden. Ineke, en eigenlijk de naam Koehein, is onlosmakelijk verbonden met onze club. Zonder haar en haar man Tom zou De Holestick niet zijn wat de club nu is. Geheel terecht werden zij dan ook tot Lid van Verdienste benoemd in 2000.  Vanaf de oprichting hebben zij zich beiden op vele

Lees verder

Nieuws afbeelding

9-10 Beste lotenverkopers,
 
Misschien vind je het lastig om in deze tijd langs de deur te gaan om loten te verkopen.
Daarvoor is een oplossing!
Met je team (of met de ouders) kunnen jullie Superloten kopen.
 
Inmiddels zijn er ook al meerdere Superloten verkocht, waaronder aan de D1, C1 en B1 en de Trimhockeyers. Geweldig!


Lees verder

Nieuws afbeelding

7-10Vrijwilligers gevraagd!

Voor de bezetting van de bar in het komende veldseizoen zijn wij nog op zoek naar 2 barhoofden.

Bij deze taak ben je, samen met een aantal andere enthousiaste barhoofden, eens in de paar weken verantwoordelijk voor openen en afsluiten van de bar en het clubhuis. Bovendien dien je als vraagbaak voor de mensen die achter de bar staan.


Lees verder

Nieuws afbeelding

19-9 Beste leden,
 
Zaterdag 19 september start de Grote Clubactie. Een mooie actie waarmee elk jaar weer een leuk bedrag wordt opgehaald voor onze club.
We besteden dit geld aan de opleiding van onze (jeugd-) leden en elk jaar aan een doel dat zichtbaar is voor alle leden.
 
De boekjes met loten

Lees verder

Nieuws afbeelding

13-9Afgelopen zaterdag toonden de meiden van MC1 hun nieuwe truien. Samen met de sponsoren Tekelenburg & Advocaat gingen zij voorafgaand aan de tweede wedstrijd trots op de foto.


Lees verder

Nieuws afbeelding

28-7Bescherm je gebit, met een op maat gemaakte gebitsbeschermer.
Schrijf je nu in voor de Hapdag op De Holestick!

Spelen met een bitje in is tijdens hockeywedstrijden en op de trainingen verplicht.

Zonder bitje mag je NIET spelen, dus is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je een goed passend bitje hebt!

Lees verder

Nieuws afbeelding

17-12 De trekkingsuitslag van de Grote Club Actie 2019 is bekend!

Helaas krijgen wij, in verband met de AVG, niet te weten of er op de binnen onze club verkochte loten ook prijzen gevallen zijn.
In de bijlage vind je de volledige trekkingsuitslag.
Je kunt ook je lotnummer(s) invoeren op https://clubactie.nl/lotchecker#


Lees verder

Nieuws afbeelding

16-10 Intussen weet iedereen wel dat scheidsrechters op onze club onmisbaar zijn. Zonder hen kan er immers geen wedstrijd gespeeld worden.


Lees verder

24-9 Al geruime tijd wordt er met de Gemeente Scherpenzeel onderhandeld over de vervanging van de toplaag van ons kunstgrasveld.
Vervanging past in het Meerjaren Onderhouds Plan waarin met de Gemeente afspraken gemaakt zijn over onze accommodatie.

Lees verder

Nieuws afbeelding

6-9 Beste leden,

Op 14 september start de Grote Club Actie weer.
Een mooie actie waarmee elk jaar weer een leuk bedrag wordt opgehaald voor onze club.

Binnenkort, tijdens de trainingen, worden de boekjes met daarin de loten uitgedeeld, zodat jullie zaterdag 14 september van start kunnen om zoveel mogelijk loten te verkopen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

3-7In verband met het lage aantal aanmeldingen én een extra activiteit op de club volgende week gaat de voor vanavond geplande grote schoonmaak NIET door.

De grote schoonmaak staat nu gepland op woensdag 17 juli, ook weer vanaf 18:00 uur.
Mensen die zich hebben opgegeven voor het onderhoud en opruimen buiten voor vanavond verwachten we wel graag.

Lees verder

Nieuws afbeelding

24-6 De rust in de Rimboe is weer gekeerd en het seizoen nadert nu echt zijn einde.
Met deze weersomstandigheden kijken we natuurlijk uit naar de BBQ op 28 juni a.s.

Om te zorgen dat alles na de zomervakantie er binnen en buiten weer spik en span uitziet, hebben we een vriendelijk maar dringend verzoek aan iedereen om ons te komen helpen.


Lees verder

Nieuws afbeelding

13-6 Graag wil ik mijn keepers, Merel, Danique en natuurlijk de kampioenen Noah, Sophie, Nikki en Lieke bedanken voor hun enthousiasme en inzet.
Het is ongelooflijk leuk om te zien hoe jullie allemaal gegroeid zijn het afgelopen jaar.

Graag zie ik jullie volgend seizoen weer terug.

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-12 De trekkingsuitslag van de Grote Club Actie loterij 2018 is bekend!

Leuk weetje:
Bij onze vereniging zijn in totaal 11 prijzen gevallen!
Helaas krijgen wij, in verband met de AVG, niet te weten wie deze prijswinnaars zijn.
Op deze link kun je kijken of er op jouw lot(en) een prijs is gevallen:
https://lotchecker.clubactie.nl


Lees verder

Nieuws afbeelding

29-10 Ruim een maand geleden alweer zijn we begonnen met de lotenverkoop voor de Grote Clubactie.
Er zijn al heel wat boekjes ingeleverd, maar helaas is tijdens de laatste tussenstand het streefdoel nog niet gehaald. Met het ingezamelde geld (80% van de prijs elk verkocht lot is voor onze club) kunnen we een gedeelte van de opleiding van onze teams betalen en schaffen we iets aan waar de hele

Lees verder

Nieuws afbeelding

2-10In de inleverbox op de bar in het clubhuis zijn al diverse boekjes ingeleverd.
Heb jij 'm ook al vol?
Lever je boekje dan snel in en vraag om een nieuwe. Op die manier maak je meer kans op die mooie prijzen wanneer jij de meeste loten verkoopt.

Inmiddels zijn er ook al meerdere Superloten verkocht. Geweldig!


Lees verder

Nieuws afbeelding

13-9 Beste leden,

Op 15 september start de Grote Clubactie. Een mooie actie waarmee elk jaar weer een leuk bedrag wordt opgehaald voor onze club.
We besteden dit geld aan de opleiding van onze (jeugd-) leden en elk jaar aan een doel dat zichtbaar is voor alle leden.


Lees verder

Nieuws afbeelding

30-8 Beste allemaal,
Mede door een aanpassing vanuit de KNHB hebben we de reeds geplande starttijden aangepast.
Mocht je al planningen hebben gemaakt op basis van de "oude" tijden kijk dan even goed na of dat nog passend is met de "nieuwe" tijden.
De eerder ingeplande bardiensten moeten ook worden herzien, hiervoor zullen nieuwe planningsmails worden verzonden.

Lees verder

Nieuws afbeelding

12-6Kort voor het einde van dit seizoen heeft Robert Danklof aangegeven te gaan stoppen met het geven van trainingen op onze club. Vanavond zal dus Roberts laatste training zijn.
Naast zijn eigen hockey-activiteiten bij Kampong, zijn werk, zijn vriendin en natuurlijk zijn twee honden blijft er gewoon te weinig tijd over.


Lees verder

Nieuws afbeelding

6-4 Op zaterdag 28 april hebben we jullie hulp nodig!
Het dak van ons clubhuis is zeer slecht en heeft de afgelopen jaren al voor diverse lekkages gezorgd.
Het dak gaat er af en zal voorzien worden van een compleet nieuwe dakbedekking.


Lees verder

Nieuws afbeelding

30-11 Aan alle leden die individueel een mooi Holestick-jack hebben besteld:
Het jack ligt vanaf nu gereed bij De Kast en kan worden afgehaald!
 


Lees verder

Nieuws afbeelding

27-10 De Grote Club Actie voor 2017 loopt ten einde. Alle boekjes moeten 28 oktober ingeleverd worden. Je hebt dus nog tot morgen om je vader en moeder nog een keer om een handtekening te vragen of even bij de buren langs te gaan.   Alles om nog meer geld voor onze club in te zamelen en meer kans te maken op die mooie prijzen in de verloting én voor jou als lotenverkoper.  

Lees verder

Nieuws afbeelding

9-10 In de inleverbox op de bar in het clubhuis zijn al diverse boekjes ingeleverd. Heb jij je boekje ook vol? Lever 'm dan snel in en vraag om een nieuw boekje. Op die manier maak je meer kans op die mooie prijzen als jij de meeste loten verkoopt.   Inmiddels zijn er ook al meerdere Superloten verkocht. Geweldig!


Lees verder

Nieuws afbeelding

9-9 Beste jeugdleden,

Op 16 september start de Grote Clubactie. Een mooie actie waarmee elk jaar weer een leuk bedrag wordt opgehaald voor onze club.


Lees verder

Nieuws afbeelding

3-4 Beste leden,
Zaterdag 29 april is er weer een klusdag gepland. Op deze zaterdag zijn er geen wedstrijden gepland, wel is deze in de vakantie. Ondanks dat vragen wij iedereen die in de gelegenheid is om zijn of haar steentje bij te dragen. Velen handen maken licht werk en alleen met elkaar kunnen we zorgen dat onze gezellige vereniging ook netjes en up to date blijft.

Lees verder

Nieuws afbeelding

17-10Lever hem dan al vast in! Op de bar in ons mooie clubhuis staat de inleverbox. 
Succes nog allemaal met verkopen verder

Lees verder

Nieuws afbeelding

8-5 De welbekende klusdagen komen er weer aan. Dit jaar staan ze gepland op 18 en 25 juni
Wij rekenen op jullie!


Schrijf je in:
stuur een mail naar [email protected]
of via het papieren formulier in het clubhuis


Lees verder

9-2Met grote dank aan Hartog installatie techniek !!


Lees verder

10-1Net voor de kerst is de boiler van de kleedkamers kapot gegaan en moet definitief worden vervangen. Er wordt druk gewerkt aan het regelen van vervanging, maar dit heeft heel wat voeten in de aarde.

Houd er daarom rekening mee dat er tijdelijk niet kan worden gedoucht op de club!


Lees verder

Nieuws afbeelding

12-9In het weekend van 18 t/m 21 en 25 t/m 27 september wordt de N224 tussen Woudenberg en Scherpenzeel afgesloten. Hierdoor is de Holestick lastiger te bereiken vanuit de richting Woudenberg. Houd hier rekening mee bij het plannen van reistijd van en naar de Holestick

Lees verder

Nieuws afbeelding

7-6 Met een 3-1 overwinning op Maarssen MD6 hebben onze meiden van MD3 het kampioenschap binnen gehaald.
Met 7 x winst uit totaal 10 wedstrijden hebben de meiden ervoor gezorgd dat zij op de 1ste plaats zijn geëindigd.

Lees verder

Nieuws afbeelding

7-6 Meisjes D2 zijn kampioen!!!
Met maar liefst een verschil van 5 punten op de nummer 2 hebben onze meiden het seizoen op een overtuigende wijze afgesloten met 1-7 winst op Leusden MD5. Daarna barstte het feest los.
Trots zij we op onze Meisjes D2.
Van Harte!!!!Lees verder

Nieuws afbeelding

21-8 Nagenieten van het grootste en succesvolste sportevenement ooit in Den Haag, het WK Hockey?

Dat kan met het Haagse Topsport WK Hockey Fotoboek. Gedurende het gehele WK zijn zeventien fotografen in de weer geweest om (bijna) alles vast te leggen van en rond het grootste sportevenement in Den Haag.


Lees verder

Nieuws afbeelding

11-5 Zondag 25 mei a.s. is het laatste speelweekend voor de senioren. Het is ook de dag dat Dames 1 kampioen kan worden.   Dit willen we niet zomaar ongezien aan ons voorbij laten gaan.   Daarom nodigen wij iedereen uit om die dag gezellig op onze club het dames 1 team te komen aanmoedigen.   Er zijn zelfs geruchten dat een lokaal radio station 'live' gaat

Lees verder

Nieuws afbeelding

26-3 Op maandag 25 maart hebben Tessa, Saar en Mascha als vertegenwoordiging van Dames 1, een interview gegeven bij radiozender Midland FM tijdens het maandagavond café. De onderwerpen waren de sport hockey en onze mooie hockeyclub.   Midland FM is de lokale radiozender voor Scherpenzeel, Renswoude, Woudenberg en Veenendaal.   Wil je het inteview terugluisteren dan

Lees verder

Nieuws afbeelding

4-10Vorige week zaterdag zijn de meisjes D1 van MHC de Holestick in nieuwe tenues gestoken door de firma Superkeukens.

Alle speelsters reageerden dolenthousiast op hun nieuwe outfits. Als dank kregen hun sponsors een mooie bos bloemen uitgereikt door de coaches Godard Ottow, Jochen Rebergen en Wouter Bouwmeester. Foto: Bas Slob.

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-5 Klopt jouw email adres wel? Een beetje rare vraag zul je denken. Maar stel, jij hebt je email adres laatst veranderd, alleen heb je dit niet doorgegeven aan de hockeyclub.   Dan ontvang jij geen mail meer van de club, want dat wordt nog naar je 'oude' email adres gestuurd. Belangrijke info over de club, wedstrijden, jouw team, fluiten, etc krijg jij dan niet meer binnen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

7-5Vorige week zaterdag zijn de meisjes E2 van MHC de Holestick in nieuwe tenues gestoken door de firma Ofichem, producent van actieve farmaceutische ingrediënten.

Alle speelsters reageerden dolenthousiast op hun nieuwe outfits. Als dank kreeg hun sponsor, Dhr. Van Ravenhorst, een mooie bos bloemen uitgereikt door de coaches Gitta Molhoek en Janske Hofman. Foto: Bas Slob

Lees verder

Nieuws afbeelding

1-5 Het alom bekende klusweekend staat weer voor de deur en wel op 13 en 14 juli 2013.   Wij hebben al vereniging een mooi sport complex waar het goed toeven is. Dat mooie complex willen we ook zo houden, daarom is het van belang dat we elk jaar enige klussen uitvoeren. Aangezien wij een vereniging zijn doen wij daarvoor een beroep op jou als lid om te komen helpen.   Ook in dit

Lees verder

Nieuws afbeelding

24-3 Na een lange heenreis en een extra inspannende warming-up vanwege het onstuimige weer, was het voor de Dames 1 van de Holestick weer tijd voor de volgende tegenstander: Bommelerwaard.

Lees verder

Nieuws afbeelding

28-5 Waar: De Holestick
Wanneer: maandag 11 juni vanaf 18.00 uur
Meenemen: schoonmaakgerei (emmer, doeken, spons, borstel, raamtrekker, etc.)


Lees verder

Nieuws afbeelding

8-6 Waar: De Holestick
Wanneer: maandag 26 juni vanaf 18.00 uur
Meenemen: schoonmaakgerei (emmer, doeken, spons, borstel, raamtrekker, etc.)

Het hockeyseizoen zit er bijna op en na de eerdere klusdagen is het nu tijd voor de grote schoonmaak van ons clubhuis. Op maandagavond 26 juni willen we vanaf 18.00 uur met zoveel mogelijk mensen aan de slag!


Lees verder

Nieuws afbeelding

26-5 Wil je het verslag wat Midland FM gisteren heeft uitgezonden terug luisteren?   Dat kan. Klik HIER voor de link naar WeTransfer waar je het media bestand kunt downloaden.     Met dank aan

Lees verder

Nieuws afbeelding

16-7 Tijdens de klusdag van afgelopen zaterdag is ook de kist met gevonden voorwerpen op zijn kop gezet en uitgezocht.   Op de site staat onder het tabblad HOLESTICK een link "GEVONDEN!" die overzicht geeft van de stukken die de moiete waard zijn om weer bij de rechtmatige eigenaar terug te komen. Tevens zijn deze stukken vastgelegd op foto en geplaats op de site in het foto album

Lees verder

Nieuws afbeelding

9-4 Frequently Asked Questions of te wel veel gestelde vragen. Dat zijn vragen die vaak voorkomen. Het voordeel is dat we het antwoord hier op dus ook al hebben. Daarom staan al een aantal vragen op onze site.   Deze kun je vinden in het menu Holestick. Helemaal onderaan staat FAQ.     Of je klikt hier FAQ   Heb je vragen of opmerkingen: [email protected]

Lees verder

Nieuws afbeelding

6-4 Als er een teamfoto bij een team is geplaatst, is deze alleen maar zichtbaar als je bent ingelogd in 'Mijn Holestick'.   Als je niet bent ingelogd is een teamfoto niet te zien bij het betreffende team. Dit ivm. privacy regelingen.   Heb je vragen hierover, mail dan naar [email protected]

Lees verder

Nieuws afbeelding

21-3 Momenteel zijn wij de nieuwe site aan het testen. Zodra deze test klaar is wordt de site live gezet.


Lees verder

Nieuws afbeelding

5-10 Beste ouders van jeugdleden,

Sta je vaak langs de lijn en lijkt het je ook leuk om te gaan hockeyen?
Of ligt je stick al jaren stof te happen en wil je toch weer beginnen?
Dan is trimhockey echt iets voor jou!


Lees verder

Nieuws afbeelding

10-4 Beste mensen van Hockeyclub De Holestick,
Afgelopen week is de 2e editie van De Verkiezing vande Leukste Sportvereniging officieel van start gegaan. Inmiddels hebben we veel enthousiaste reacties van bestuurders van deelnemende sportverenigingen mogen ontvangen. Een kleine selectie uit de vele reacties:

Lees verder

18-3 In Memoriam
Martijn d'Aulnis


 
Je ontwapenende lach,
je boevenstreken, je hart van goud.
We dragen je voor altijd bij ons.
 
Martijn's uitvaartdienst vindt plaats op maandag 27 maart om 13.00 uur in de Weistaar, Rottegatsteeg 6 in Maarsbergen. Daarna wordt Martijn in besloten kring begraven.

Lees verder

21-3 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut posuere eleifend accumsan. Integer sit amet porta neque. Sed erat tellus, consectetur id commodo vel, interdum vitae mi. Suspendisse sit amet nibh eget sapien tincidunt placerat. Donec laoreet adipiscing nisi, quis fringilla tortor scelerisque et. Donec commodo tristique felis vitae lobortis. Integer vitae sodales sem.

Lees verder 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992