header foto
header foto
 

16-1 Ondanks dat er nog geen zaal en veld competitie gehouden wordt, zullen we de trainingen in de zaal en op het veld vanaf morgen wel weer starten.
De tijden en locaties zijn in de Lisa app en op de website te vinden. Als er na 25 januari veranderingen in de maatregelen komen met betrekking tot de trainingen of wedstrijden, dan zullen we jullie hierover weer informeren. 

Lees verder

14-1 Naar aanleiding van de persconferentie van vandaag heeft de KNHB bevestigd dat de zaal- en veldcompetitie tot nader order niet hervat wordt. Er zijn in ieder geval de komende twee weekenden geen wedstrijden. Op 25 januari bekijkt het kabinet of er meer versoepelingen mogelijk zijn. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

12-1Jong Dames 1 blaast opnieuw leven in de oude traditie van de Holestick waarbij vrienden, kennissen en familie strijden om de beker.  Hier zit uiteraard een leuk (verkleed)thema aan verbonden die wij later bekend zullen maken.  VRIKEFA is altijd 1 groot feest waarbij gezelligheid, sportiviteit en verbondenheid met elkaar centraal staat. Het hockeytoernooi vindt plaats op 7

Lees verder

Nieuws afbeelding

3-1 Het nieuwe jaar begint met geweldig nieuws: Peter Dornbos namens 1Bite en Gijs van den Broek namens Van Heugten Transport hebben op 30 december een sponsorcontract getekend dat hen voor de komende 3,5 jaar hoofdsponsor maakt van MHC de Holestick. Dat de beide heren betrokken zijn bij de club wisten we natuurlijk al, gezien de steun die zij de afgelopen jaren al aan de club en verschillende

Lees verder

14-11 Zoals iedereen ongetwijfeld heeft meegekregen zijn de corona maatregelen weer aangescherpt; wij als vereniging hebben hier ook mee te maken en vragen jullie dan ook rekening te houden met het volgende:

Lees verder 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992