header foto
header foto
 
Nieuws afbeelding

26-5 Door de gestegen inkoopkosten, het statiegeld op zowel flesjes als blikjes en de toch al kleine marges zullen de prijzen aan de bar vanaf morgen, zaterdag 27 mei 2023, licht verhoogd worden. 


Lees verder

Nieuws afbeelding

20-5Op woensdag 24 mei, donderdag 25 mei, alsmede op dinsdag 13 juni van 19:30 tot 20:30 vinden op onze club de online scheidsrechtersexamens vanuit de KNHB plaats. 
Dit keer doen hier 14 leden/vrijwilligers aan mee! Zij hebben alle informatie inmiddels per mail ontvangen (check evt ook even je spam als je de mail gemist hebt!).

Lees verder

Nieuws afbeelding

29-4 Dit bericht is niet ter stimulans wel ter reminder.
Wij hopen natuurlijk dat iedereen lid blijft, maar geven ook graag de ruimte en de gelegenheid aan een ieder die een andere weg wil inslaan. De deadline voor het opzeggen van het lidmaatschap komt dichterbij. Zorg dat je tijdig, dus vóór 15 mei, je opzegging kenbaar maakt door te mailen naar [email protected] met vermelding van

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-4 Doe jij mee en word je voor 50 euro per jaar vriend of vriendin van Holestick? 
Van de opbrengst worden activiteiten georganiseerd voor de leden. Donaties komen dus geheel ten goede aan de activiteiten commissie, zodat de feestjes en evenementen nog leuker gemaakt kunnen worden!
Wat krijg je ervoor terug?

Lees verder

Nieuws afbeelding

3-4 De technische commissie en het bestuur zijn begonnen met de voorbereidingen voor seizoen 2023-2024. Ieder jaar blijkt het weer een hele puzzel om de teamindelingen zo goed mogelijk te maken en dat vraagt om een tijdige planning.

Lees verder

Nieuws afbeelding

21-3 Wist je dat je gewoon een keertje kan komen kijken of jouw dochter hockey leuk vindt? Je mag namelijk altijd op proef mee doen met een training! Het hele jaar door zijn er mogelijkheden. Vanaf 6 jaar kan je starten bij de Benjamins, maar ben je jonger, dan zijn er ook nog opties bij de Funkeys! Informeer naar de mogelijkheden. Ben je al wat ouder? Geen probleem, ook dan kan je instromen bij

Lees verder 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992