header foto
header foto
 
Nieuws afbeelding

21-9Op woensdag 20 september tijdens de ALV is René van der Mark benoemt tot Lid van Verdienste.
De club is hem enorm dankbaar voor zijn jarenlange inzet voor o.a. het beheer van de bar, scheidsrechter bij de dames op zondag, trimhockey en vele andere vrijwilligerstaken binnen de club.

Lees verder

Nieuws afbeelding

30-8 Aanstaande zaterdag 2 september gaan we met elkaar het terrein klaarmaken voor het nieuwe seizoen. Er zijn al veel aanmeldingen binnen gekomen, waarvoor alvast ontzettend veel dank namens het bestuur! 
Mocht je je niet hebben aangemeld, maar wel even tijd hebben? Sluit dan gerust aan. Tussen 10.00 en 12.00 uur gaan we aan de slag.

Lees verder

Nieuws afbeelding

26-5 Door de gestegen inkoopkosten, het statiegeld op zowel flesjes als blikjes en de toch al kleine marges zullen de prijzen aan de bar vanaf morgen, zaterdag 27 mei 2023, licht verhoogd worden. 


Lees verder

Nieuws afbeelding

8-3Aanstaande zaterdag mogen we het veld weer op. Helaas hebben we wegens de stijgende energiekosten moeten besluiten de boiler in de kleedkamers/douches (die anders 7 dagen per week aan staat) uit te zetten.
Dit betekent dat er niet meer gedoucht kan worden na thuiswedstrijden op de club. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

3-12 Tijdens de Bijzondere Algemene Ledenvergadering op woensdag 30 november jl. is Robert Kohsiek benoemd tot de nieuwe voorzitter van MHC de Holestick.

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-11 Beste leden,
Op korte termijn treedt onze huidige voorzitter, Arnold de Boer, af. Op 30 november hebben we daarom een Bijzondere ALV ingelast. Naast het bevestigen van de nieuwe voorzitter Robert Kohsiek zullen ook nog een aantal andere zaken bevestigd worden; zie onderstaand de agenda.

Lees verder

Nieuws afbeelding

26-6 Godard Ottow is tijdens de ALV van afgelopen week benoemd tot lid van verdienste. 
Zijn jarenlange bijdrage aan de club is van grote waarde geweest. Godard is gestart als coach in seizoen 2012/2013, heeft daarna elk seizoen minimaal 2 en soms zelfs wel 4 (!!) teams gecoached en/of getraind. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

7-6
Op dinsdag 21 juni 2022 vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van MHC de Holestick plaats om 20:00 uur in het clubhuis. Wij nodigen alle leden en ouders/verzorgers van jeugdleden van harte uit hier bij aanwezig te zijn. Graag van tevoren aanmelden op [email protected], daar zijn tevens de notulen van de vorige editie op te vragen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

11-3 Morgen is het zover, het veldseizoen gaat van start en wat hebben we er allemaal zin in om weer lekker te hockeyen zonder beperkingen. Om 08:30 uur trapt onze M3F1 af met een wedstrijd tegen de MF1 van VMHC Spitsbergen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

18-6 Afgelopen woensdag is onze jaarlijkse ALV gehouden.
Een terugblik op misschien wel het treurigste seizoen van ons bestaan, zou triestheid tot gevolg kunnen hebben. Er was (Corona) en is reden tot zorg.
De gemeente heeft plannen om de gebruiksvergoeding bijna 4 keer hoger te maken dan in 2017, het jaar waarin de discussie over de gebruiksvergoeding was gestart.

Lees verder

Nieuws afbeelding

10-6 Je zou het soms bijna vergeten, maar er zijn echt nog wel corona-maatregelen waar we ons aan moeten houden.
Ook tijdens de laatste wedstrijden. 
Hieronder een paar items uitgelicht:

Lees verder

Nieuws afbeelding

10-6Zoals iedereen inmiddels wel gehoord heeft, gaan we het seizoen voor de junioren gelukkig toch nog afsluiten met een aantal wedstrijden. Helaas blijven ons clubhuis en de kleedkamers nog wel gesloten.
Het clubhuis is alleen open voor de toiletten, de verbanddoos en eventuele ijskompressen. Ingang aan de achterzijde.

Lees verder

Nieuws afbeelding

25-5 Wedstrijden spelen is helaas nog steeds niet mogelijk, maar inmiddels zijn de regels 19 mei jl. weer enigszins versoepeld en kunnen we, onder voorbehoud van weer wijzigende maatregelen, de geplande Algemene Ledenvergadering door laten gaan op  
woensdag 16 juni a.s. vanaf 20:00 uur in het clubhuis.


Lees verder

Nieuws afbeelding

17-5 De Holestick is een kleine maar energieke club waar spelplezier voorop staat, maar ook de sportieve uitdaging niet uit de weg wordt gegaan.
"Onze thuisbasis is in Scherpenzeel, een dorp waarin sport en verenigingen een stevige basis hebben. Het veld ligt aan de Eikenlaan, in de zaalperiode spelen we wedstrijden in de Breehoek”, vertelt voorzitter Arnold de Boer.
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

24-1Nu bekend is geworden dat de avondklok om 21:00 uur in gaat, zullen we het trainingsschema enigszins aan moeten passen. Voor de trainingen op maandag en woensdag heeft de TC besloten, i.v.m. de reistijd van trainer Junior, de trainingen te verkorten naar 50 minuten en de eerste trainingen een uur te vervroegen. De trainingen voor de Benjamins, F-, E- en D-teams en de C3 op dinsdag en donderdag

Lees verder

Nieuws afbeelding

20-1Naar aanleiding van de aangekondigde avondklok is de Technische Commissie bezig een alternatief trainingsschema op te stellen.
Zodra definitief bekend is wanneer de avondklok ingaat en vanaf welke tijd 's avonds zal het schema bekend gemaakt worden.

De TC kiest ervoor dit dan pas bekend te maken om verwarring te voorkomen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

10-11 Het gaat fantastisch met de verkoop van loten voor de Grote Clubactie.
Ongelooflijk dat ondanks alle beperkingen die er momenteel gelden voor het verenigingsleven jullie erin slagen om zoveel loten te verkopen. De teller in Nederland staat momenteel al op ruim 2 miljoen loten en daarmee lopen de clubs ver voor op voorgaande jaren.

Lees verder

Nieuws afbeelding

10-11Door veel van jullie is gestemd op de Holestick via de Rabobank app. Dat heeft een mooi bedrag opgeleverd. Geld dat we in deze bijzondere tijden goed kunnen gebruiken.
In deze persoonlijke video kun je het eindresultaat voor onze club zien.


Lees verder

5-11 Naar aanleiding van de door de overheid aangekondigde verlenging van de Corona maatregelen die per gisteravond 22:00 uur is ingegaan, heeft de KNHB besloten dat de veldcompetitie voorlopig niet herstart kan worden.

Ook heeft men besloten dit jaar de zaalcompetitie geen doorgang te laten vinden.

Lees verder

Nieuws afbeelding

19-10Draag jij onze club een warm hart toe én heb je een rekening bij de Rabobank?
Dan heb je nu de kans om op een heel eenvoudige manier je club te steunen.


Lees verder

Nieuws afbeelding

19-10 Het zal niemand ontgaan zijn, tijdens de persconferentie van vorige week zijn nóg ingrijpender maatregelen genomen.
Alles om een verdere toename in de verspreiding van het corona-virus in te dammen.

Vanaf 14 oktober 22:00 gelden de volgende extra maatregelen:

Lees verder

Nieuws afbeelding

9-10 De KNHB heeft besloten om de zaalcompetitie te laten doorgaan.
Daar zijn wij natuurlijk blij mee!
De zaal is niet alleen warm en droog, maar doet de techniek ook merkbaar verbeteren.

Lees verder

Nieuws afbeelding

6-10 De sponsorcommissie van MHC De Holestick is een voor de club onmisbare commissie die dringend op zoek is naar versterking.
Ben je een ster in netwerken en heb je een hands-on mentaliteit, dan zouden wij het leuk vinden dat je je bij ons aansluit.

Lees verder

Nieuws afbeelding

6-10 Holestick is zoveel meer dan een club alleen.
Het is de plek waar we samenkomen en samen sporten, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de club sterker maken.
Met Rabo ClubSupport biedt Rabobank kennis, een uitgebreid netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om deze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

Lees verder

29-9 Tijdens de persconferentie van gisteravond werden, ook voor de hockeysport, opnieuw ingrijpende maatregelen afgekondigd. Sporten blijft gelukkig wel mogelijk.  Het doel van de maatregelen is namelijk om de sportbeoefening zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Gelukkig staat er nog maar één wedstrijd op het programma voordat

Lees verder

Nieuws afbeelding

13-9 Afgelopen donderdag is onze jaarlijkse ALV gehouden. Dit levert veel goede input, ideeën, wensen maar ook zorgen van betrokken leden op en dan niet alleen naar aanleiding van onze sobere Corona-begroting.   We hebben geconstateerd dat wij enkele uitdagingen hebben de komende maanden. Enerzijds om jonge leden bij de club te houden, te krijgen en vervolgens goed op te leiden en anderzijds

Lees verder

Nieuws afbeelding

4-9BELANGRIJK!

Naast het eerdere bericht op de website is er een aantal aanvullingen/wijzigingen.

Uitwedstrijden De KNHB heeft op 2 september jl. nieuwe corona-regels bekend gemaakt.
Eerder adviseerde de bond om in de auto's mondkapjes te dragen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

27-8 Beste leden,
 
Op maandag 31 augustus beginnen de trainingen weer.
Kijk in het schema op de website op welke dagen jouw team traint.

Het ziet er naar uit dat we in het weekend van 5 en 6 september ook weer wedstrijden gaan spelen.
Dat zal anders zijn dan voorgaande seizoenen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

25-8 Hallo allemaal,
 
Aankomende woensdag zullen alle sloten bij de Holestick vervangen gaan worden. Dit houdt in dat de oude sleutels niet meer gebruikt kunnen worden (toegangshek voor-achter, materiaalhok, kantine etc.).
 
De nieuwe sloten kunnen allemaal bediend worden door 1 sleutel.

Lees verder

Nieuws afbeelding

20-8Door de beperkende maatregelen rondom het coronavirus was het tot nu toe nog niet mogelijk een Algemene Ledenvergadering te houden.
Inmiddels zijn de regels enigszins versoepeld en kunnen we, onder voorbehoud van weer wijzigende maatregelen, een Algemene Ledenvergadering inplannen.
Deze zal plaatsvinden op donderdag 10 september a.s. vanaf 20:00 uur.

Lees verder

Nieuws afbeelding

10-7 Zoals al eerder gezegd is dit seizoen op een hele bijzondere manier, haast onmerkbaar geëindigd.
Geen spannende wedstrijden meer, geen publiek langs de lijn, een leeg clubhuis en geen kampioenshuldigingen en "platte kar”.
Maar ook geen Algemene Ledenvergadering, evenementen, hockeykamp en gezellige barbecue om het seizoen af te sluiten.

Lees verder

Nieuws afbeelding

12-6Op 29 april konden we eindelijk weer beginnen met trainen. Hoe fijn was dat?

Helaas kunnen niet alle sporters in Scherpenzeel al weer bezig zijn met hun favoriete sport. Voor alle sporten die binnen zijn en voor de sportscholen gelden nog steeds beperkende maatregelen. Om deze reden heeft onze club de velden beschikbaar gesteld voor andere (binnen-) sportverenigingen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

28-5 Vanmiddag heeft het ministerie van VWS bekend gemaakt per 1 juni a.s. ook een versoepeling door te voeren voor de jongeren van 13 tot en met 18 jaar.
Het NOC*NSF en de KNHB hebben deze aanbevelingen overgenomen.


Lees verder

Nieuws afbeelding

3-5 We hebben er net 2 dagen trainen in ‘coronatijd’ op zitten.
Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan om alle protocollen en regels na te leven.
Bij de jongste jeugd en de D-teams gaat het echt supergoed.
We hebben vorige week zelf kunnen zien dat de oudere jeugdleden (C-, B- en A) ook enorm hun best gedaan hebben.

Lees verder

Nieuws afbeelding

1-5We hebben onze eerste trainingen achter de rug. Natuurlijk was het wennen. Voor de speelsters en de trainers, maar ook voor de ouders. Maar het was erg prettig om weer het veld op te kunnen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

26-4 Beste leden,
 
Naar aanleiding van de laatste persconferentie van dinsdagavond 21 april van premier Rutte kunnen we gelukkig weer beginnen met trainingen, zij het met de nodige maatregelen.
 
Trainingen starten weer vanaf woensdag 29 april!
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

22-4Gisteren hebben jullie waarschijnlijk allemaal de persconferentie van premier Mark Rutte gezien.
Er is goed nieuws voor alle (buiten sportende) kinderen!

Naast dat de kinderen van de basisscholen met ingang van 11 mei weer in beperkte mate naar school mogen, zijn de maatregelen omtrent het buitensporten ook enigszins versoepeld.

Lees verder

Nieuws afbeelding

21-4De voor vanavond geplande Algemene Ledenvergadering gaat vanzelfsprekend niet door.

Natuurlijk zitten we als bestuur niet stil en zal er ook nog verantwoording afgelegd moeten worden over het afgelopen verenigingsjaar.
Zodra er zicht is op wanneer we weer in grotere groepen bij elkaar kunnen komen op de club, zullen we een nieuwe datum plannen.


Lees verder

Nieuws afbeelding

22-3 De maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus, of COVID-19, houden ons allemaal bezig.
Vanaf 12 maart zijn er, op advies van het RIVM en de overheid, al geen trainingen en wedstrijden meer op alle hockeyclubs.
Bovendien zit de eerste week van niet naar school en ouders die thuis werken er nu ook op.

Lees verder

Nieuws afbeelding

16-3 Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid.
De KNHB heeft alle wedstrijden afgelast tot en met 6 april. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau en competities.
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

12-3 Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid.
De KNHB heeft alle wedstrijden afgelast tot en met 31 maart.

Lees verder

4-3Iedereen zal de nieuwsberichten over het aantal besmettingen met het coronavirus in Nederland gelezen hebben.
Bij de KNHB komen de afgelopen dagen vragen binnen of dit effect heeft op de veldcompetitie in Nederland die weer gestart is.

Ook het bestuur wil een weloverwogen beslissing maken en de veiligheid voor iedereen waarborgen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

21-2Als de teams volop actief zijn in de zaal en er weinig activiteiten in en om het clubhuis zijn, lijkt het of we in een soort winterslaap zijn.
Het tegendeel is waar!
Echt winter is het al niet geweest en bovendien is er het nodige gebeurd op de club.


Lees verder

Nieuws afbeelding

8-1Inmiddels zijn de eerste wedstrijden in 2020 gespeeld, waarmee het nieuwe jaar al is ingeluid.
We kijken terug op een mooi 2019. 
Een nieuwe mat (waar nog wel enkele plooien van glad moeten worden gestreken) en een op de laatste werkdag van 2019 gerevitaliseerd slagveld.
Het clubhuis wordt verduurzaamd met dank aan de Lions.


Lees verder

Nieuws afbeelding

30-11Nog een lotenboekje thuis liggen?
Lever dat dan snel in, al is het maar met één lot. Alle kleine beetjes helpen.
Het zou mooi zijn wanneer we ons doel voor dit jaar halen!
Uiteindelijk wordt de vereniging er beter van.

Vind je het te koud om erop uit te gaan met je boekje?
Deel dan de volgende link met iedereen die je kent: 

Lees verder

Nieuws afbeelding

19-11De laatste lootjes...

We stevenen af op een heel mooi resultaat. 
Er worden nog steeds boekjes ingeleverd en er zijn natuurlijk ook nog Superloten beschikbaar. Ook online kun je nog steeds loten verkopen en kopen.
De laatste dag voor de online verkoop van loten is 2 december.

Op 11 december zal de trekking van de Grote Club Actie plaatsvinden.

Lees verder

Nieuws afbeelding

13-11 Zoals jullie misschien gemerkt hebben is de kwaliteit van ons kleine veld erg achteruit gegaan.
Regenwater blijft enorm lang liggen en de bovenlaag zit helemaal dichtgeslibd.
De werkzaamheden en een watertest hebben bijgedragen aan de huidige staat van het veld.


Lees verder

Nieuws afbeelding

4-11 Hallo allemaal,
 
Het zal niemand ontgaan zijn: het nieuwe kunstgrasveld is klaar!
Na bijna 20 jaar hebben we nu een mooi veld, met ook cirkels voor de E8, waar we weer jaren mee vooruit kunnen.
Dat willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

3-11 Beste leden,

Meedoen aan de Grote Clubactie levert onze vereniging veel op. Hoe meer loten je verkoopt, hoe groter de opbrengst. Geld dat we onder andere gebruiken voor de opleiding van jullie.
Ook wordt er altijd een besteding gezocht die zichtbaar is voor de hele vereniging.


Lees verder

Nieuws afbeelding

26-4 Dinsdag 7 mei vindt de jaarlijkse Ledenvergadering plaats in het clubhuis.

De agenda vinden jullie in de bijlage.
Een kopie van de financiële stukken en een verslag van de notulen van de vorige Ledenvergadering zijn op te vragen bij Karen van den Bergh via [email protected]

Tot volgende week dinsdag!


Lees verder

Nieuws afbeelding

26-3 In navolging op de regenboog-aanvoerdersbanden die door diverse teams binnen de club al worden gedragen, heeft MHC De Holestick sinds afgelopen weekend nieuwe hoekvlaggen in de regenboogkleuren.
Hierdoor wil MHC De Holestick nogmaals benadrukken dat wij een hockeyclub zijn waar iedereen welkom is.

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-1 Inmiddels zijn de eerste zaalwedstrijden weer gespeeld. Veel teams staan boven in de ranglijst. Jong Senioren is in 2018 officieel Winterkampioen op het veld geworden! Alle inspanningen van de TC, trainers (waaronder keeperstrainer Anne) en coaches belonen zich. Ouders helpen en springen bij in de sport waarmee de meesten niet zijn opgevoed (maar ook bijvoorbeeld bij het

Lees verder

Nieuws afbeelding

11-1 Op de foto zien jullie een opvallend groene, maar ook opvallend lege muur in ons clubhuis.

De ingelijste teamfoto's 2018/2019 liggen al een tijdje klaar en de Activiteitencommissie zou ze graag ophangen.
Maar helaas mogen ze dat, zonder dat we van iedereen toestemming gekregen hebben, nog niet doen. 


Lees verder

Nieuws afbeelding

27-11 Laatste kans voor prijzen in de Grote Clubactie.

Nog steeds zijn er lotenboekjes in omloop!
Dat is zonde, want daardoor mis je de kans op leuke prijzen en loopt de vereniging geld mis.
Lever dus uiterlijk deze week nog je boekjes in, ook al heb je maar één lot verkocht. Alles telt.

Er zijn ook nog steeds Superloten beschikbaar.

Lees verder

Nieuws afbeelding

8-9
Vorig jaar hebben onze sponsoren Van Heugten Transport en Delfgou de nieuwe zwarte shirts aan alle leden gratis beschikbaar gesteld. Voor het nieuwe seizoen gaan fraaie zwarte Reece hockeyjacks (‘Breathable Tech Jack Unisex') met Holestick-logo
deel uit maken van de officiële clubtenue. De jacks hebben een hogere kwaliteit

Lees verder

10-4 Onze huidige secretaris Janske Hofman stopt helaas met haar functie als secretaris van MHC De Holestick. Omdat er op dit moment nog geen gegadigden zijn, laten wij jullie weten dat deze functie per medio april, de eerstkomende Algemene Ledenvergadering, vacant is. 


Lees verder

9-4De ALV van 2017 staat gepland op 19 april om 20.00 uur. In de bijlage bij dit bericht staat de agenda. 
Financiële stukken zijn op te vragen bij Karen van den Bergh (e-mail: [email protected])

Lees verder

30-12 Onze huidige voorzitter Alexander den Hartog stopt helaas na 6 jaar met zijn functie als voorzitter van MHC De Holestick. Omdat er op dit moment nog geen gegadigden zijn, laten wij jullie weten dat deze functie per medio april, de eerstkomende Algemene Ledenvergadering, vacant is. 


Lees verder

4-4De jaarlijkste Algemene Ledenvergadering staat gepland voor donderdag 7 april 2016, aanvang 20.00 uur.
Voor de agenda van 07-04-2016, klik hier
Voor de notulen van de vorige keer, klik hier

Financiële stukken zijn op te vragen bij Karen van den Bergh, [email protected]

Lees verder

Nieuws afbeelding

12-11Onze statuten en het huishoudelijk reglement (HHR) zijn aangepast. 
De laatste versie staat nu op deze site. Voor meer info klik HIER. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

5-10De bestelde bitjes zijn binnen. Ze staan in het clubhuis op de bar. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

20-8 Hallo allemaal,

met het begin van het nieuwe seizoen, zal ik rondom het hockeyveld zijn om de trainers te assisteren en enkele groepen actief te begeleiden.

Mijn naam is Antonio, ik woon in Barneveld en ben getrouwd met Dith. Wij hebben twee dochters, 18 en 15, een kat, Stella en een hond, Luna.


Lees verder

Nieuws afbeelding

17-6 Ons mooie clubhuis en terrein kan alleen maar zo mooi blijven als we dit onderhouden. Dit doen we o.a. eens per jaar tijdens de Holestick Klusdag.
Ook dit jaar hebben wij weer jouw inzet nodig om onze accommodatie mooi te houden en wel op zaterdag 11 juli 2015.
Jij kunt dan vanaf 9.00 uur terecht om diverse klussen uit te voeren. Dit jaar onder het mom:
‘Kies je Klus’

Lees verder

Nieuws afbeelding

24-4Tijdens de ALV van 23 april is een nieuwe naam gekozen voor ons terras, te weten "Toms Terras". 
Het terras is vernoemd naar Tom Koehein. Tom is tijdens de ledenvergadering benoemt tot 'bijzonder Lid van Verdienste'. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

24-4Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 23 april is Judith Vermeer door de leden benoemt tot Lid van Verdienste. 
Judith heeft tijdens de ALV het voorzitterschap van de TC overgedragen aan Jacco Veldhuizen. Tijdens deze overdracht werd zij verrast door de onze voorzitter Alexander den Hartog met de benoeming tot Lid van Verdienste van M.h.c. de Holestick. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

15-4 KNHB verplicht mondbeschermer vanaf seizoen 2015-2016
Met ingang van het hockeyseizoen 2015-2016 is het dragen van een mondbeschermer verplicht. Dit geldt voor alle categorieën spelers/speelsters (junioren/senioren/veteranen) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden. De regel wordt per 1 augustus 2015 van kracht. Tevens adviseert de KNHB om ook bij alle

Lees verder

Nieuws afbeelding

7-4 "Er gebeuren soms nare in de sportwereld”. Ook de hockey scene ontkomt  helaas niet aan "slecht nieuws” ten aanzien van voyeurisme, seksuele intimidatie of nog erger misbruik van (jeugd)leden.
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

1-4 De nieuwe statuten van onze hockeyclub zijn klaar. Het bondsbestuur van de KNHB heeft deze statuten goedgekeurd.
De volgende stap is dat onze ALV de statuten goedkeurt en dan kan het bestuur deze statuten notarieel laten vastleggen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

31-3 Hierbij de agenda voor de Algemene leden vergadering van 23 april aanstaande.
 
1. Opening 
2. Aanwezig / Afwezig
3. Notulen vorige ALV
4. Van de Voorzitter 
Bedanken oude bestuursleden
Nieuwe bestuursleden
Herkiesbaar stellen Karen van den Bergh (penningmeester)
Toekomstvisie

Lees verder

Nieuws afbeelding

31-3Als bijlage de notulen van de ALV van 22 april 2014.

Lees verder

Nieuws afbeelding

9-2 Tijdens de vorige ledenvergadering is door Miranda van Beek en Judith Koehein aangegeven dat zij wilden stoppen met hun bestuurswerk voor onze vereniging. Dat betekende dat de functies secretaris en hoofd Technische Commissie vacant zouden komen.  Het bestuur is verheugd te kunnen mededelen dat twee kandidaat bestuursleden inmiddels zijn gestart. Dit zijn Janske Hofman (secretaris) en

Lees verder

Nieuws afbeelding

21-1 De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering vindt op 23 april 2015 plaats in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.
De stukken worden uiterlijk 2 weken voor de vergadering op deze site gepubliceerd.
Je wordt na harte uitgenodigd om samen met de andere leden het reilen en zeilen van onze club te bepalen.Lees verder

Nieuws afbeelding

28-7 Hap dag SPTL- gebitsbeschermers
Hockeybitjes op maat happen bij MHC De Holestick
Woensdag 17 september 17.45 -20.00 uur in clubhuis
Meld je nu aan via: shop.gebit.nl
Voor iedereen een kwalitatief hoogstaand bitje in kleuren naar eigen wens

Lees hier meer: Flyer Hap Dag 


Lees verder

17-3  Sophie Veldhuizen was afgelopen week Pupil van de week.   Sophie mocht mee doen met de warming up van Meisjes A1 en daarna de Toss en de afslag uitvoeren bij de wedstrijd Holestick MA1 - Huizen MA1.   Als volwaardig hockey vedette dribbelde Sophie daarna tussen alle Huizen dames door om een doelpunt te scoren.   We gaan Sophie in de toekomst zeker terug zien in

Lees verder

Nieuws afbeelding

3-1 Met veel plezier nodigt het bestuur jullie hierbij uit om samen met ons te toasten op een gezond, sportief en gezellig nieuw hockeyjaar.   De nieuwjaarsreceptie is op zondag 19 januar 2014 in ons clubhuis. Jullie zijn allemaal van harte welkom vanaf 16.00 uur.   We maken er samen een gezellige namiddag van met een hapje, drankje, muziekje en natuurlijk de traditionele

Lees verder

Nieuws afbeelding

2-11 Zoals besproken en besloten in de Algemene Ledenvergadering van 29 oktober 2013 is het HHR aangepast.   Het nieuwe HHR staat nu online op onze site.   Deze kunt u HIER vinden.   Het Bestuur.

Lees verder

Nieuws afbeelding

29-10Conny Goselink is door de leden tijdens de ALV verkozen tot 'lid van verdienste'. 
Conny is sinds 15 jaar actief betrokken bij de Holestick en vervuld sinds 10 jaar de rol van wedstrijdsecretariaat Junioren. 
Volgens voorzitter Alexander den Hartog zou onze club er anders uitzien en niet zo goed draaien als Conny er niet was geweest. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

26-10 In verband met de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 29 oktober kunnen de teams die training hebben het clubhuis helaas niet gebruiken.   De kleedkamers zijn wel gewoon toegankelijk, dus daar kan iedereen omkleden etc.   Excuus voor het ongemak en hartelijk dank voor jullie begrip.   Het Bestuur.      

Lees verder

Nieuws afbeelding

16-10 Het bestuur nodigt u van harte uit voor de: Algemene Ledenvergadering (ALV)  op dinsdag 29 oktober 2013 om 20.00 uur in het clubhuis.   Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs. Echter is niet alleen uw aanwezigheid gewenst, maar ook uw mening. U kunt op de ledenvergadering meepraten over de wijze waarop onze club het doet. Heeft u vragen, op- of aanmerkingen of

Lees verder

Nieuws afbeelding

29-8 Het hockeyseizoen gaat weer beginnen en dat betekent dat het ook weer tijd is voor de contributies. Bij onze vereniging is het mogelijk om per incasso te betalen.   Als je dat doet bespaar je 5 euro (= 5 koffie of 3 bier). Dit zijn de kosten die in rekening worden gebracht voor het versturen van een factuur.   Het enige dat je hoeft te doen is het

Lees verder

Nieuws afbeelding

4-5 We groeien nog steeds met onze mooie club. Maar helaas zijn er ook leden die besluiten dat ze volgend seizoen niet meer willen hockeyen bij onze vereniging.   Mocht dat het geval zijn, zorg dan dat je het lidmaatschap vóór 1 juni 2013 opzegt. Doe dit niet alleen bij de coach of trainer, maar meldt dit ook aan de ledenadministratie.   Dit kun je doen door een mail te

Lees verder

Nieuws afbeelding

25-3     Meepraten over het reilen en zeilen van onze mooie club? Dat kan!!   Sterker nog: Dat stellen wij als bestuur zeer op prijs.   Daarom nodigen wij u uit op 16 april 2013 voor de Algemene

Lees verder

Nieuws afbeelding

20-5 Beste leden,   Let op. Wil je je lidmaatschap opzeggen, wat we natuurlijk erg jammer vinden, doe dit dan voor 1 juni 2014. Dat is namelijk de uiterlijke opzegdatum.   Daarna accepteren wij geen opzeggingen meer voor het volgende seizoen en ben je verplicht de contributie te voldoen. Zoals is vastgesteld in ons huishoudelijk reglement.   Ook zul je dan nog

Lees verder

3-3 Online lezen  |  Toevoegen aan adresboek   Nr. 51

Lees verder

19-2 Online lezen  |  Toevoegen aan adresboek   Nr. 50

Lees verder

19-1 Online lezen  |  Toevoegen aan adresboek   Nr. 49

Lees verder

9-12 Online lezen  |  Toevoegen aan adresboek   Nr. 47

Lees verder

Nieuws afbeelding

26-11 Online lezen  |  Toevoegen aan adresboek   Nr. 46

Lees verder

25-9 Online lezen  |  Toevoegen aan adresboek   Nr. 43

Lees verder

24-9 Online lezen  |  Toevoegen aan adresboek   Nr. 42

Lees verder

Nieuws afbeelding

17-9 Hoe kun je als vader of moeder zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport? Wat zeg je bijvoorbeeld aan de ontbijttafel op de dag van een spannende wedstrijd? Wat roep je langs de kant? Hoe moedig je aan? En hoe vang je je kind op na een verloren wedstrijd? Wil je meer weten hoe jij én jouw kind nog meer plezier beleven aan sporten? Bestel dan nu kaarten voor de

Lees verder

Nieuws afbeelding

17-9 De KNHB heeft een goed doel omarmt samen met haar beide nationale elftallen tot en met Rio 2016 met als hoogtepunt het WK in eigen land dat gehouden wordt van 31 mei- 15 juni 2014 in Den Haag.   Tot en met dit WK zouden we het fantastisch vinden om als hockeyend Nederland 2014 kinderen te kunnen laten sporten via het jeugdsportfonds bij een sportvereniging.   Het

Lees verder

Nieuws afbeelding

29-8 Wat is het toch fijn.... als jij bij je dochter, kleindochter, zus, vriendin gaat kijken als zij een hockeywedstrijd aan het spelen is en er staat iemand klaar voor jou. Klaar om een kopje koffie in te schenken of een wijntje. Of die ervoor zorgt dat jij lekker in het zonnetje je biertje kan drinken.
Dat is toch lekker? Niet dan? Wij vinden van wel.

Lees verder

Nieuws afbeelding

4-5 Tijdens de ALV van 16 april 2013 is besproken welke kosten er vanuit de veldhockey contributies moeten worden betaald. Dit zijn kosten die moeten worden gemaakt om het spelen van wedstrijden en het hebben van een clubhuis mogelijk te maken. Op basis daarvan zijn de onderstaande contributiebedragen voor het seizoen 2013-2014 door de ALV vastgesteld.

Lees verder

Nieuws afbeelding

13-6
Beste leden,

Hierbij nodigen wij u uit voor een Bijzondere Ledenvergadering op 29 juni a.s.,
voorafgaand aan de presentatie van de nieuwe teams voor het seizoen 2017/2018.

Deze Ledenvergadering is erg kort en heeft als enig doel het installeren
van 2 kandidaat-bestuursleden.

Lees verder

Nieuws afbeelding

2-5   Sogeti Nederland BV had een aantal AED's (Automatisch Externe Defribilator) over die niet meer gebruikt werden. Deze heeft zij geschonken aan verenigingen en goede doelen. Als tegenprestatie moest er een kleine donatie aan Stichting Opkikker geschonken worden.   De Holestick is één van die verenigingen. Op de club hangt dus een AED

Lees verder

Nieuws afbeelding

2-5 Tijdens de ledenvergadering van 22 april j.l. zijn er een aantal wijzigingen in het HHR goedgekeurd.   Het aangepaste HHR staat nu online op onze site. Deze kun je vinden door hier te klikken of te kijken in het menu 'holestick' onder 'statuten'.   Het Bestuur.

Lees verder

26-10 Online lezen  |  Toevoegen aan adresboek   Nr. 44 - 24 oktober

Lees verder

Nieuws afbeelding

9-6 Tijdens de Algemene Ledenvergadering die op 19 april gehouden werd heeft Alexander den Hartog na een periode van 6 jaar het voorzitterschap overgedragen aan Arnold de Boer.
Alexander werd die avond passend in het zonnetje gezet en bedankt voor het vele werk dat hij als voorzitter heeft verzet in zijn bestuursperiode.


Lees verder

Nieuws afbeelding

19-5 Nu het seizoen anders loopt dan iedereen had gedacht is het clubhuis al geruime tijd gesloten. Geen wedstrijden met toeschouwers langs de lijn en geen activiteiten waarbij we elkaar buiten het hockey om kunnen ontmoeten.

Dat heeft ook consequenties voor de voorraden van de bar.

Lees verder

8-5 Opnieuw heeft de overheid versoepelingen afgekondigd.
Met ingang van 11 mei a.s. mogen ook de oudere leden weer beginnen met trainen.
Dat betekent dat nu ook de Jong Senioren en Trimhockeyers weer het veld op kunnen.

Met ingang van maandag 11 mei a.s. ziet het trainingsschema er als volgt uit:


Lees verder 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992