header foto
header foto
 
Nieuws afbeelding

18-6 Afgelopen woensdag is onze jaarlijkse ALV gehouden.
Een terugblik op misschien wel het treurigste seizoen van ons bestaan, zou triestheid tot gevolg kunnen hebben. Er was (Corona) en is reden tot zorg.
De gemeente heeft plannen om de gebruiksvergoeding bijna 4 keer hoger te maken dan in 2017, het jaar waarin de discussie over de gebruiksvergoeding was gestart.

Lees verder

Nieuws afbeelding

10-6Zoals iedereen inmiddels wel gehoord heeft, gaan we het seizoen voor de junioren gelukkig toch nog afsluiten met een aantal wedstrijden. Helaas blijven ons clubhuis en de kleedkamers nog wel gesloten.
Het clubhuis is alleen open voor de toiletten, de verbanddoos en eventuele ijskompressen. Ingang aan de achterzijde.

Lees verder

Nieuws afbeelding

10-6 Je zou het soms bijna vergeten, maar er zijn echt nog wel corona-maatregelen waar we ons aan moeten houden.
Ook tijdens de laatste wedstrijden. 
Hieronder een paar items uitgelicht:

Lees verder

28-5 Goed nieuws, zoek je wedstrijdshirt maar op, we mogen weer!
Naar aanleiding van de vandaag aangekondigde versoepelingen heeft de KNHB toegezegd op 12, 19 en 26 juni regionale wedstrijden te gaan organiseren voor alle teams tot en met de A. Helaas geldt dit dus niet voor de Jong Senioren, we gaan er vanuit dat die volgend seizoen weer mogen spelen. Er zijn nog geen details bekend,

Lees verder

Nieuws afbeelding

17-5 De Holestick is een kleine maar energieke club waar spelplezier voorop staat, maar ook de sportieve uitdaging niet uit de weg wordt gegaan.
"Onze thuisbasis is in Scherpenzeel, een dorp waarin sport en verenigingen een stevige basis hebben. Het veld ligt aan de Eikenlaan, in de zaalperiode spelen we wedstrijden in de Breehoek”, vertelt voorzitter Arnold de Boer.
 

Lees verder 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD