header foto
header foto
 

13-10Op onze website onder het kopje "Holestick Huishoudelijk Regelement " kan je vanaf vandaag ook de nieuwe Gedragsregels vinden. 

<KLIK HIER>

Lees ze een keer door en mocht je vragen hebben, laat het gerust weten.Lees verder

Nieuws afbeelding

12-10 Onlangs is de onderhoudsploeg blij gemaakt met een bosmaaier die door Methorst Zuig- en Blaastechniek ter beschikking is gesteld. Bij het uitvoeren van het onderhoud bleek onlangs al dat een bosmaaier het onderhoud veel makkelijker maakt. Joost Dekker van Methorst aarzelde niet en zorgde er voor dat de onderhoudsploeg een bosmaaier kreeg.

Lees verder

Nieuws afbeelding

27-9 Sinds het begin van dit seizoen heeft de club een nieuwe sponsorcommissie. Martijn van Ruler, Tanja Bloem en Martijn Lodder zullen zich gaan inzetten om de sponsoractiviteiten binnen de club in goede banen te leiden.

Lees verder

Nieuws afbeelding

24-9 De meiden van de E6-1 zijn onlangs verblijd met nieuwe jassen die door Verdo Werkt ter beschikking zijn gesteld. Iedereen loopt er weer warmpjes bij, dus een woord van dank richting Sven Hardeman en Verdo Werkt is wel op zijn plaats. Bij deze: Bedankt!


Lees verder

Nieuws afbeelding

22-9Belofte maakt schuld. We zouden de foto van de A1 met hun mooie nieuwe tassen die door Superkeukens ter beschikking zijn gesteld, nog even plaatsen, bij deze!
Nogmaals hartelijk dank aan Superkeukens!

Lees verder

Nieuws afbeelding

17-9Morgen, zaterdag 18 september, start de Grote Clubactie. Een mooie actie waarmee elk jaar weer een leuk bedrag wordt opgehaald voor onze club. Dit jaar zullen we de opbrengst besteden aan leuk én leerzaam trainingsmateriaal.

Lees verder 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD