header foto
header foto
 
Nieuws afbeelding

20-2 De groep trimhockeyers heeft afgelopen woensdagavond haar eerste wedstrijd gespeeld.

Al een aantal jaar wordt door een groep beginnende en ex-hockeyers fanatiek getraind op de donderdagavonden en vrijdagochtenden.
Wekelijks wat techniek oefenen en een partijtje spelen en na afloop nog even gezellig bij elkaar zitten.

Lees verder

Nieuws afbeelding

26-5Afgelopen zondag speelden de dames thuis tegen het Dames 1 team van Dorsteti. De dames uit Scherpenzeel stonden voorafgaande aan de wedstrijd qua punten en doelsaldo gelijk met de dames uit Zevenaar. Om het kampioenschap binnen te slepen konden de dames niet anders dan winnen, met een zo hoog mogelijke uitslag.


Lees verder

Nieuws afbeelding

13-4Afgelopen zondag speelden de dames uit tegen het dames 1 team van Hoevelaken. De dames begonnen wat tam aan de wedstrijd en leken even in te moeten komen. Desondanks werd er al snel koers gezet richting het doel van de tegenstandsters en speelde het spel zich voornamelijk af op de helft van Hoevelaken. De thuis ploeg had zichtbaar moeite met de Scherpenzeelsters, maar hield in eerste

Lees verder

Nieuws afbeelding

31-3Afgelopen zondag speelden de Dames uit tegen het Dames 1 team van Oosterbeek.

De dames kwamen fel uit de startblokken en zaten gelijk strak op de bal. Binnen enkele slagen wist de Holestick de cirkel van Oosterbeek te bereiken en na slechts 40 seconden speeltijd wist Jarda Helms de openingstreffer te maken. Oosterbeek, totaal overrompeld door de snelle 0-1 achterstand had grote

Lees verder

Nieuws afbeelding

16-3Afgelopen zondag speelde het Dames 1 team van de Holestick uit tegen het Dames 1 team van Dorsteti.


Lees verder

9-12Afgelopen zondag zijn de dames van MHC de Holestick gestart met de zaalcompetitie. Tijdens de zaalcompetitie vinden de wedstrijden plaats in toernooivorm, wat betekent dat er twee wedstrijden per dag worden gespeeld.  De Holestick speelde thuis in de Breehoek tegen Lelystad D1 en Muiderberg D1. Lelystad was de eerste tegenstander van de middag, deze wedstrijd werd gewonnen met

Lees verder

Nieuws afbeelding

25-11De hockeyvrouwen van Holestick hebben zondag een ruime zege geboekt. Uit bij Westerduiven waren de Scherpenzeelsen met 1-5 te sterk voor de thuisploeg.


Lees verder

Nieuws afbeelding

18-11Afgelopen zondag speelden de dames van de Holestick thuis tegen het Dames 1 team van Hoevelaken.


Lees verder

Nieuws afbeelding

11-11De hockeyvrouwen van Holestick hebben zondag een zwaarbevochten overwinning geboekt. De Scherpenzeelsen waren met 2-4 te sterk bij Bommelerwaard.


Lees verder

Nieuws afbeelding

4-11 Dames 1 heeft zondag met 1-3 verloren van Oosterbeek. Beide teams waren goed aan elkaar gewaagd, maar na een tijdelijke onderbreking vanwege onweer, beslisten de bezoekers het duel.


Lees verder

Nieuws afbeelding

21-10Dames 1 mag zichzelf herfstkampioen noemen. Door de inhaalwedstrijd tegen Druten met 4-1 te winnen, is de voorsprong op nummer twee Bommelerwaard drie punten.


Lees verder

Nieuws afbeelding

7-10Afgelopen zondag speelden de dames van de Holestick thuis tegen het Dames 1 team van Bommelerwaard.


Lees verder

Nieuws afbeelding

1-10De hockeyvrouwen van Holestick hebben zondag een ruime overwinning geboekt. Bij Dorsteti waren de vrouwen uit Scherpenzeel met 0-7 veel te sterk voor de thuisploeg.


Lees verder

Nieuws afbeelding

25-9De hockeyvrouwen van Holestick hebben zondag ruim gewonnen van Druten. De Scherpenzelers waren met 0-7 te sterk voor de thuisploeg.

De Holestick begon fel en goed geconcentreerd aan de wedstrijd. Door veel druk uit te oefenen op de tegenstandsters werden er gelijk kleine kansjes gecreƫerd maar die werden niet benut.


Lees verder

Nieuws afbeelding

16-9De hockeyvrouwen van Holestick hebben zondag een 6-2 nederlaag geleden bij Bommelerwaard. En dat na een 0-2 voorsprong bij rust.


Lees verder

9-9Afgelopen zondag begon voor dames 2 de voorcompetitie van het nieuwe seizoen. Voor de eerste wedstrijd reisden we af naar Kampong. We wisten niet precies wat we moesten verwachten, aangezien we nu in een poule zitten voor 18 tot 23-jarigen.


Lees verder

9-9Dames 1 heeft afgelopen zondag de eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen. Op het eigen sportpark werd Dorsteti met 4-0 geklopt. Omdat de Scherpenzelers wegens geblesseerden een tekort aan speelsters hadden werden ze versterkt vanuit meisjes A1. 


Lees verder

26-5Afgelopen zondag speelde het Dames 1 team van de Holestick thuis tegen het Dames 1 team van Soest, de nummer 2 op de ranglijst.
Lees verder

12-5De dames van de Holestick speelden afgelopen zondag tegen het Dames 1 team van Culemborg. Door verschillende afwezige en zieke speelsters waren de Scherpenzeelsters genoodzaakt de wedstrijd met slechts 11 dames te spelen.


Lees verder

5-5Op deze geweldig zonnige zondagmiddag was het voor de dames van de Holestick taak om de 11-1 van de vorige wedstrijd tegen Spitsbergen goed te maken.


Lees verder

Nieuws afbeelding

28-4Afgelopen zondag waren de dames uit Scherpenzeel te gast in Gorinchem, bij het Dames 1 team van Rapid.

De Holestick begon gemotiveerd aan de wedstrijd. Er werd goed gecommuniceerd en de dames wisten elkaar goed te vinden. De jacht op een goal werd meteen geopend en Rapid had de handen vol aan de Scherpenzeelsters.


Lees verder

14-4Afgelopen zondag speelden de dames uit Scherpenzeel uit tegen het Dames 1 team van Naarden. Dat het een stevige pot ging worden was van te voren al bekend, gezien de dames uit Naarden de koplopers uit de competitie waren. Met Paulien van Arkel en Gesley de Graaf op de reservebank begonnen de overige dames uit Scherpenzeel vol goede moed aan de wedstrijd, maar het werd al snel duidelijk dat de

Lees verder

14-4 Met groot machtsvertoon hebben de meiden van Holestick 2 laten zien dat vroeg spelen geen probleem is en heeft het USHC in eigen huis met grote cijfers verslagen. Vanaf het eerste fluitsignaal werd de tegenstander onder druk gezet en het was dan ook wachten op de eerste goal. Echter het afmaken van de kansen was aan Holestick nog niet besteed.


Lees verder

28-4Afgelopen donderdag hadden de dames van de Holestick de inhaalwedstrijd tegen het Dames 1 team van Shinty op het programma staan. Met de winst op Baarn nog vers in het geheugen begonnen de dames vol goede moed aan de wedstrijd.


Lees verder

Nieuws afbeelding

21-4Judith Koehein had, door afwezigheid van de standaard coach, de nobele
taak om de dames uit Scherpenzeel naar de eerste overwinning na de winterstop
te schreeuwen. Met een andere startopstelling dan normaal begonnen de dames aan de wedstrijd.

Er werd de eerste tien minuten heel veel druk uitgeoefend door de

Lees verder

Nieuws afbeelding

10-4 Dit weekeinde in eerste lente-zonnestralen, stond voor de Holestick Dames 1 Eemvallei op het programma. Vol goede moed, en met de hoop het werk van twee weken terug voort te zetten, begonnen de dames aan de wedstrijd.
 

Lees verder

Agenda

7-12 SinterKerst MO14-1


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992