header foto
header foto
 
Nieuws afbeelding

1-4 Bij het ingaan van de avondklok hebben we de trainingen op de maandag en woensdag moeten vervroegen en inkorten. De avondklok is inmiddels aangepast en dat geeft ons ruimte om ook het trainingsschema aan te passen. Gezien de reistijd van trainer Junior is het nog niet mogelijk om terug te gaan naar het oorspronkelijke schema, maar we kunnen elk team wel weer een vol uur laten trainen.

Lees verder

3-6 Het seizoen nadert het einde.

Een aantal teams heeft haar laatste wedstrijden al gespeeld.
Voor een paar teams is het zaterdag nog super spannend. Zij kunnen in de laatste wedstrijd nog kampioen worden!

De laatste clubtrainingen zijn in de week van 10 juni. 
Let op: maandag 10 juni is Pinksteren. Dan zullen er geen trainingen zijn.

Lees verder

Nieuws afbeelding

2-6In verband met de Avondvierdaagse in Scherpenzeel, Woudenberg en Renswoude zijn er geen trainingen voor de Jongste Jeugd en de D-teams in de week van 3 juni t/m 7 juni.

Veel plezier met lopen!

Groeten, Technische Commissie

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-4Beste allemaal,
In de meivakantie, die dit jaar loopt van week 17 tot en met week 18 (21-04 t/m 05-05), zijn er geen officiële trainingen.  Uiteraard staat het teams vrij om tijdens de vakantie een training in te plannen in eigen beheer, op de voor hen in het normale schema opgenomen dagen en tijden. Zorg daarbij wel voor het zelf openen en sluiten van het terrein en

Lees verder

Nieuws afbeelding

16-11 Beste allemaal,
Nog twee weekenden veldcompetitie en dan start op 1 december het zaalseizoen voor bijna al onze teams.
Inmiddels hebben we het trainingsschema daarvoor rond. In de bijlage is deze vast terug te vinden. Dit schema gaat in per 26-11-2018 direct na het laatste speelweekend op het veld.

Lees verder

Nieuws afbeelding

25-8Beste leden,
Wij hopen dat iedereen heeft genoten van de afgelopen vakantie. Vanaf 3 september starten de trainingen weer en eindelijk kunnen wij het trainingsschema bekend maken.  Helaas hebben wij aan het eind van vorig seizoen afscheid moeten nemen van Robert Danklof. Daarmee hebben wij een opleider/begeleider maar ook kundige trainer verloren. Dit geeft wel de (jonge)

Lees verder

Nieuws afbeelding

10-6Beste leden,
Nu ook de laatste rondes van de competitie door de jongste jeugd en de D elftallen zijn afgerond staat alleen nog de slotdag voor de jongste jeugd op het officiële programma. Uiteraard kan het zijn dat teams nog een gezamenlijke afsluiting of een toernooi gepland hebben staan, maar de slotdag is het officiële einde van het seizoen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

30-5Hallo allemaal,
Van 4 juni tot en met 7 juni wordt in Scherpenzeel de avondvierdaagse georganiseerd. Om deze reden hebben wij besloten om de officiële clubtrainingen (maandag en dinsdag ) van de jeugd onder de C-lijn (benjamins, F-teams, E-Teams en D-teams) voor deze week te schrappen.
Voor de teams C2, C1, B2, B1 en  A1 gaan de trainingen in principe wel door.

Lees verder

Nieuws afbeelding

29-5In verband met het slechte weer en de voorspellingen die niet snel verbetering beloven hebben we besloten alle trainingen van dinsdag 29 mei te annuleren.Lees verder

Nieuws afbeelding

22-4Hallo allemaal,
Voor de meeste van jullie nog 1 weekje school en dan start de meivakantie. Deze meivakantie is door de verschillende scholen ook verschillend ingevuld, voor enkele (Rembrandt college en Corderius college) is deze meivakantie al begonnen.  We hebben besloten om de officiële trainingen tijdens de meivakantie voor 2 weken uit het schema te halen en daarbij de

Lees verder

Nieuws afbeelding

15-2 Beste allemaal,
Aankomend weekend worden de laatste zaalwedstrijden gespeeld. Daarna zou het veldschema voor de trainingen weer ingaan. Omdat de vakantie ook voor de deur staat, er zit maar 1 week tussen, en de eerste wedstrijden gepland staan op 10 maart, maar ook om het organisatorisch te plannen met HockeyXperts, hebben we besloten om de officiële trainingen op het veld nog

Lees verder

8-2 Ook voor vanavond 8 februari hebben we besloten om alle geplande veldtrainingen te annuleren.
Het is nog wat onzeker wanneer de temperatuur echt weer onder het vriespunt komt maar we willen graag risico’s uitsluiten en iedereen op tijd informeren.

Lees verder

7-2 Door de kou van afgelopen nacht en de vooruitzichten voor vanavond hebben we besloten om alle geplande veldtrainingen van vanavond (woensdag 7 februari 2018) te laten vervallen.
Voor de E en D teams wordt vanavond WEL de verkoop van de kaartjes voor de Valentijnsdisco gestart. Hiervoor kan je terecht in het clubhuis 


Lees verder

Nieuws afbeelding

14-12 Beste leden,
Helaas wil het nog niet erg opschieten met het wegsmelten van de sneeuw.
Het veld blijft onbespeelbaar waardoor ook vanavond de veldtrainingen niet doorgaan.
ps. alternatieve trainingen (conditietraining MA1) die niet op het veld plaatsvinden, maar op een veilige manier elders zijn in te vullen, kunnen vanzelfsprekend wel doorgang hebben

Lees verder

Nieuws afbeelding

13-12 De trainingen van woensdag 13-12-2017 zijn afgelast.
De dooi is ingezet maar het veld is nog wit en onbespeelbaar.
Groeten,
De technische commissie


Lees verder

Nieuws afbeelding

11-12 Het zal geen verassing zijn, maar de trainingen van maandag 11-12-2017 zijn afgelast.
Het veld is wit en onbespeelbaar.
Groeten,
De technische commissie


Lees verder

Nieuws afbeelding

26-11Beste allemaal,
Met het zaalseizoen voor de deur is het trainingsschema aangepast. Op de website en in LISA staat het nieuwe schema online. In de bijlage is deze ook nog toegevoegd.
Wij hopen dat iedereen weer een leuke seizoen tegemoet gaat waarbij weer veel geleerd zal worden en leuke wedstrijden worden gespeeld.

Lees verder

Nieuws afbeelding

3-10 Nog één wedstrijd en één week trainen en dan is het herfstvakantie.
In de week van 16 tot en met 20 oktober zijn er geen officiële veldtrainingen.


Lees verder

Nieuws afbeelding

25-9 Sinds het begin van het nieuwe seizoen hebben we ook weer een nieuw gezicht op de club en het veld kunnen verwelkomen. Net als vorig seizoen hebben we dit jaar een contract met HockeyXperts.


Lees verder

Nieuws afbeelding

11-6Hallo allemaal,
Van 12 juni tot en met 15 juni wordt in Scherpenzeel de avondvierdaagse georganiseerd. Om deze reden hebben wij besloten om de officiële clubtrainingen (maandag en dinsdag ) van de jeugd onder de C-lijn (benjamins, F-teams, E-Teams en D-teams) voor deze week te schrappen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

17-4Hallo allemaal,
Nog 1 weekje school en dan start de meivakantie. Deze is door de verschillende scholen ook verschillend ingevuld.  Na enige inventarisatie en in overleg met de coaches is besloten om de officiële trainingen tijdens de meivakantie voor 2 weken uit het schema te halen. Er is dus geen officiële training van 24 april t/m 5 mei 2017.

Lees verder

Nieuws afbeelding

21-2Beste leden, 
Tijdens de voorjaarsvakantie (27 februari t/m 3 maart) zijn er geen officiële trainingen. Uiteraard staat het teams vrij om op eigen initiatief te trainen.
Met vriendelijke groet, de technische commissie

Lees verder

Nieuws afbeelding

21-2Beste leden,
Aankomende donderdag avond (23 februari) worden er in het clubhuis examens afgenomen aan de aankomende clubscheidsrechters. Uiteraard moet dit in alle rust gebeuren waardoor het clubhuis gesloten is van 17:30 uur tot 21:00 uur voor alle overige activiteiten. Ook willen wij vragen om rondom het clubhuis te zorgen voor voldoende rust zodat de examenkandidaten zich volledig

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-2 Hallo allemaal,

Helaas moeten we ook op deze mooie Valentijnsdag de trainingen aflassen. De sneeuw blijft maar liggen ondanks de hoge temperaturen en de zon.


Lees verder

Nieuws afbeelding

13-2 Beste allemaal,
Ondanks dat bijna overal de sneeuw verdwenen is bewijst ons veld dat het een prima ondergrond zou zijn voor een skihal.
Het gehele veld is ondanks de zon en stijgende temperaturen nog volledig bedekt met sneeuw. Hopelijk zet de lente nu snel door zodat we weer lekker het veld op kunnen maar voor vanavond worden alle trainingen afgelast.Lees verder

Nieuws afbeelding

9-2 Beste allemaal,
 Het zaalseizoen loopt ten einde. Met nog 1 speelweekend voor de boeg zijn er nog 3 teams in de race voor het kampioenschap. Wij wensen deze teams heel veel succes komend weekend en willen iedereen uitnodigen om deze maar natuurlijk ook alle andere teams nog 1x aan te moedigen en naar de nodige overwinningen toe te motiveren.

Lees verder

Nieuws afbeelding

25-1 Beste allemaal,
 
Helaas is er nog geen verbetering gekomen in de veldconditie. Nog altijd is het veld bedekt onder een sneeuw laag dat maar niet wil wegsmelten.
De trainingen op het veld voor deze week kunnen helaas nog niet doorgaan!
Ook voor de veldwedstrijden op zaterdag moet nog worden gevreesd maar daar rapporteren we later nog over.

Lees verder

Nieuws afbeelding

23-1 Beste leden,

Het koude weer houdt aan en de zon van afgelopen zondag heeft er niet voor kunnen zorgen dat het veld sneeuwvrij is geworden.
Helaas moeten we ook de veld trainingen voor vandaag, maandag 23 januari, uit het schema halen. Voor de trainingen van woensdag en verder zullen we opnieuw het veld beoordelen en op een later tijdstip over informeren.


Lees verder

Nieuws afbeelding

16-1 Beste allemaal,
Door het winterse weer van eind vorige week is ons veld nog bedekt met een witte deken. Omdat de vooruitzichten niet erg goed zijn, temperaturen in de nacht van -1 tot -6 en overdacht komt het kwik ook niet of maar een klein beetje boven 0 uit, heef de technische commissie besloten om ALLE veldtrainingen van komende week te schrappen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

22-11 Beste Leden,
Inmiddels is het aangepaste trainingsschema gemaakt en gepubliceerd op de website en in LISA. Vanaf 28 november 2016 gaat het nieuwe schema in werking. Er zijn aardig wat omzettingen en het zal even wennen zijn. Graag zetten wij alle mutaties per team nog even op een rij.
Benjamins:

Lees verder

Nieuws afbeelding

10-10Beste Holestickers,
Van 17 oktober tot en met 21 oktober genieten we van de herfstvakantie. De vaste trainingen zullen in deze week vervallen. Wanneer er teams zijn die uit eigen initiatief toch willen trainen is dat natuurlijk mogelijk op de vaste dagen en tijden. Zorg wel zelf voor sleutels om het terrein op te kunnen en bij de materialen te kunnen. Uiteraard dient het terrein en

Lees verder

Nieuws afbeelding

22-5Hallo allemaal,
Van 30 mei tot en met 2 juni wordt in Scherpenzeel de avondvierdaagse georganiseerd. Om deze reden hebben wij besloten om de trainingen van de jeugd onder de C-lijn (benjamins, F-teams, E-Teams en D-teams) voor deze week te schrappen.
Voor de teams C2, C1, B2, B1 en de senioren gaan de trainingen in principe wel door.

Lees verder

Nieuws afbeelding

22-5Beste leden,
Woensdag 25 mei is in Scherpenzeel weer de jaarlijkse feestmarkt.
In tegenstelling tot vorig jaar gaan de trainingen gewoon door.
Met vriendelijke groet, De technische commissie

Lees verder

Nieuws afbeelding

24-4 Beste leden,
Ookal is het pas 23 april toch is de meivakantie is inmiddels begonnen. De komende twee weken zijn er dan ook geen trainingen. Vanaf maandag 9 mei gaan we weer van start.

Lees verder

Nieuws afbeelding

19-1 Beste Holestickers,
De oplettende meteoroloog had het al kunnen bedenken en de fanatieke kids die vanmorgen op de fiets naar school zijn gegaan hebben het aan den lijve ondervonden... Het is KOUD buiten.

Lees verder

Nieuws afbeelding

18-1 Beste Holestickers
Na een nat en guur weekend is het kwik vannacht echt goed gaan dalen en de verwachting is niet dat het vandaag nog voldoende gaat opwarmen.
Het veld is daardoor onbespeelbaar geworden en de trainingen voor vanavond komen dan ook te vervallen.
 
Met vriendelijke groet,
de TC


Lees verder

Nieuws afbeelding

18-12Hallo allemaal,
Helaas is ons meisjes C1 team vanavond slachtoffer geworden van een insluiper in de zaal in Overberg. Hierbij zijn 4 tassen ontvreemd. Gelukkig werden de telefoontjes en andere waardevolle bezitting meegenomen de zaal in en waren de tassen niet meer gevuld met veel waardevolle spullen, maar helaas ook een tas met dure schoenen. Dit is natuurlijk super vervelend en dit

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-10Beste leden,
i.v.m. de komende herfstvakantie zal er GÉÉN specialisten training zijn op vrijdag 16 en vrijdag 23 oktober.
Wij hopen iedereen na de vakantie weer te zien op deze speciale extra trainingsmogelijkheid.
Met vriendelijke groet, de technische commissie

Lees verder

Nieuws afbeelding

7-10Beste leden,
De afgelopen 3 weken zijn de eerste specialisatie trainingen gegeven door Antonio. De animo en opkomst was wisselend en laat helaas een dalende lijn zien. Het is een vrijwillige training en wij hebben alle begrip voor de drukke agenda's toch willen wij graag een beroep doen op iedereen om te overwegen om eens een kijkje te komen nemen. Alleen met voldoende opkomst kan er

Lees verder

Nieuws afbeelding

7-10Beste Holestickers,
Van 19 oktober tot en met 23 oktober genieten we van een welverdiende herfstvakantie. De vaste trainingen zullen in deze week vervallen. Wanneer er teams zijn die uit eigen initiatief toch willen trainen is dat natuurlijk mogelijk op de vaste dagen en tijden. Zorg wel zelf voor sleutels om het terrein op te kunnen en bij de materialen te kunnen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

12-7Beste leden,
De Technische commissie heeft de tijdelijke planning voor de trainingsavonden en tijden  klaar. Deze is inmiddels te vinden op de website. Let op! Dit is een tijdelijke planning waarbij wij hopen niet al te veel meer te hoeven schuiven maar waarbij dat niet uitgesloten is.

Lees verder

Nieuws afbeelding

25-5Woensdag 27 mei 2015 wordt de jaarlijkse feestmarkt weer gehouden in Scherpenzeel. De technische commissie heeft besloten om de trainingen van aankomende woensdag hierom centraal niet door te laten gaan. Dit betekent niet dat per definitie alle trainingen niet door gaan, maar de door de vereniging georganiseerde trainingen wel. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

17-5Hallo allemaal,
In de week van 1 tot en met 5 juni worden in Scherpenzeel, Woudenberg en Renswoude de avondvierdaagse georganiseerd. Om deze reden hebben wij besloten om de trainingen van de jeugd onder de C-lijn (benjamins, F-teams, E-Teams en D-teams) voor deze week te schrappen.
Voor de teams C2, C1, B1, A1 en de senioren gaat de training in principe wel door.

Lees verder

Nieuws afbeelding

27-4Beste Holestickers,
De vakantieplanning heeft al eerder op de site gestaan maar wij kunnen ons voorstellen dat deze niet helemaal helder meer voor de geest staat. Om onduidelijkheden en teleurstelling te voorkomen bijgaand nog even een reminder. De komende 3 weken is er geen officiële training voor de jeugd. Zie onderstaand nog even het overzicht

Lees verder

Nieuws afbeelding

20-2Beste Holestickers,
De voorjaarsvakantie is begonnen! even géén school en ook even géén hockey. Voor de duidelijkheid willen we graag een overzicht geven van de vakantieplanning tot aan het einde van het seizoen en de dagen en weken dat er geen trainingen zijn.

Lees verder

Nieuws afbeelding

14-2Beste Holestickers,
Met nog een laatste speeldag op zondag 15 februari voor de boeg komt er maandag 16 februari een einde aan de zaalcompetitie. We hebben dit jaar met 9 teams meer dan succesvol meegedraaid en weer veel geleerd dat meegenomen kan worden naar de veldcompetitie.

Lees verder

Nieuws afbeelding

2-2 Helaas heeft winterse neerslag ons mooie veld bedekt onder een witte laag. Alle trainingen van vanavond (02-02-2015) zijn daarom afgelast.    

Lees verder

Nieuws afbeelding

27-11Beste Holestickers,
Het zaalseizoen staat op het punt te beginnen. Dit jaar doen wij met het voor onze vereniging maximale aantal van 9 teams mee. Een geweldige animo dat echter ook de nodige uitdagingen met zich heeft meegebracht om elk team een plekje te geven om te trainen.Ook dit jaar mogen we gebruik maken van "onze" trainingslocatie in Overberg.

Lees verder

Nieuws afbeelding

16-10Beste Holestickers,
Van 20 oktober tot en met 24 oktober genieten we van een welverdiende herfstvakantie. De vaste trainingen zullen in deze week vervallen. Wanneer er teams zijn die uit eigen initiatief toch willen trainen is dat natuurlijk mogelijk op de vaste dagen en tijden. Zorg wel zelf voor sleutels om het terrein op te kunnen en bij de materialen te kunnen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

28-7 De training voor de jeugd starten op 25 augustus 2014. Voor het trainingsschema klik hier.   Dames start met trainen op 12 augustus 2014.   De Technische Commissie.

Lees verder

Nieuws afbeelding

17-3 Tijdens de voorjaarsvakantie (van 28 april t/m 2 mei) zijn er GEEN trainingen.   De training op 5 mei wordt in overleg met de trainers wel of niet gegeven.   De TC.

Lees verder

5-2 Vanaf 10 februari zijn de zaaltrainingen afgelopen en beginnen de vedltrainingen weer!!!   Het trainingschema kun je op onze site vinden door HIER te klikken.   Tijdens de volgende vakantie periodes wordt er GEEN training gegeven: Voorjaarvakantie 15 t/m 23 febrauri 2014 Meivakantie 26 april t/m 5 mei 2014 De laatste officiele trainingen van

Lees verder

Nieuws afbeelding

6-9 Beste allemaal,   Mijn naam is Jandaan Vos en ik ga dit seizoen trainingen geven en begeleiden op de dinsdag. Ik ben 28 jaar, woon in Utrecht en hockey zelf in Heren 1 van MHC Leusden. Op die club ben ik al zes jaar actief als trainer en coach van verschillende jeugdteams (o.a. JA1, MA1 & JB1).   Mijn rol op de dinsdag zal bij ME1, ME2, MC1 en MC2 het trainen van de

Lees verder

Nieuws afbeelding

27-53 t/m 6 juni is er geen training voor de Benjamins, E en D jeugd in verband met de avondvierdaagse.

Lees verder

Nieuws afbeelding

31-5 Beste allemaal,
 Op 17 juni 2017 wordt met het KNHB slottoernooi het seizoen 2016/2017 voor de jeugd afgesloten. Wij hopen dat iedereen een leuk, gezellig en sportief seizoen achter de rug heeft. We kunnen als vereniging over het algemeen weer terugkijken op een succesvol seizoen. Mogelijk zijn er nog teams die een afsluitend toernooi gaan spelen, deze wensen wij heel veel

Lees verder

Nieuws afbeelding

20-5 In verband met de avondvierdaagse zullen er voor de Jongste Jeugd en de D-tjes geen trainingen zijn in de week van 2 t/m 6 juni a.s.    

Lees verder

Nieuws afbeelding

16-4 In de periode van 29 april tot en met 12 mei 2013 zullen er geen trainingen zijn in verband met de mei vakantie.   Voor meer informatie over trainingen: [email protected]  

Lees verder

Nieuws afbeelding

15-12 Beste Holestickers,

De kerstvakantie staat voor de deur. In deze periode zijn er uiteraard geen trainingen.
Van 20 december tot en met 4 januari zijn er geen officiële trainingen .
LET OP:

Lees verder

Agenda

7-12 SinterKerst MO14-1


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992