header foto
header foto
 
Arbitrage

Onze scheidsrechters!!!!

Nieuws afbeelding 23-9-2013
Het hockeyseizoen is weer helemaal begonnen. En dat betekent ook dat we als club weer een beroep (gaan) doen op onze arbiters.
 
En wat zijn we blij dat ze er zijn. Want een hockeywedstrijd wordt niet gespeeld met twee teams van 11 spelers.
 
Nee! Een hockeywedstrijd wordt gespeeld door 24 personen. Er zijn namelijk ook twee scheidsrechters. En zonder deze scheidsrechters mag een wedstrijd gewoon NIET gespeeld worden.
 
Dus via deze weg:
 
Beste scheidsrechter van de Holestick: alvast enorm veel dank voor je inzet het aankomende seizoen. Want zonder jullie kunnen we niet hockeyen. Hulde!
 
En we hebben goede scheidsrechters. Ons niveau van fluiten is hoog. Wij, als Holestick, komen zelden voor op de lijsten die de KNHB heeft met opmerkingen van teams over arbitrage.
 
Daarnaast horen we regelmatig van de tegenstanders dat er goed gefloten wordt. Dat is iets om trots op te zijn. Dus sta je al toeschouwer de volgende keer te kijken, geef dan de twee scheidsrechters even een schouderklopje of zeg even een bedankje na de wedstrijd of bied ze iets te drinken aan. Want ze hebben dat absoluut verdient.
 
Lees jij dit nu en ben je zelf één van onze scheidsrechters? Let dan nu op. Wij, als arbitragecommissie, proberen zo veel mogelijk rekening te houden met wanneer jij wel een niet kan fluiten ivm werk, studie of andere zaken. Deze voorkeuren kun je aangeven en wel door HIER te klikken.
 
Wij zullen dan met de indeling zoveel mogelijk rekening houden daarmee.
 
Dank je wel.
 
Groetjes
 
Roel Koehein
arbitragecommissaris M.h.c. de Holestick
 
 


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD