header foto
header foto
 
Bestuur

Wel winnen hè!!! --- Ouders in de sport

Nieuws afbeelding 17-9-2013
Hoe kun je als vader of moeder zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport? Wat zeg je bijvoorbeeld aan de ontbijttafel op de dag van een spannende wedstrijd? Wat roep je langs de kant? Hoe moedig je aan? En hoe vang je je kind op na een verloren wedstrijd? Wil je meer weten hoe jij én jouw kind nog meer plezier beleven aan sporten? Bestel dan nu kaarten voor de theatervoorstelling ‘Wel winnen, he!' -versie ouders-. Een geheel nieuwe voorstelling, speciaal voor ouders van jeugdleden van sportverenigingen.
 
Wel winnen, he! - is een humoristische theatervoorstelling waarin gedurende 24 uur het gezin van Lisa en Bas wordt gevolgd. Vanaf het ontbijt op zaterdagochtend tot en met het ontbijt op zondagmorgen. Hun drie kinderen spelen zaterdag ieder een wedstrijd: Sander (12 jaar) gaat voetballen, Anne (8 jaar) turnen en Mathijs (7 jaar) tennissen. Dat betekent een hoop geregel en gedoe, waarbij Lisa en Bas graag ook nog graag willen dat hun kinderen goed presteren. Dus stress in de tent!
 
De voorstelling wordt jou aangeboden door het ministerie van VWS, NOC*NSF en de gezamenlijke sportbonden, in samenwerking met de gemeente. Zo kost een kaartje slechts € 5 (excl. € 0,62 transactiekosten per bestelling), terwijl de normale prijs € 20 is.
 
Bestel nu kaarten op www.welwinnenhe.nl
 
Bijlage


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992