header foto
header foto
 
Sponsoring

Van Heugten en 1Bite nieuwe hoofdsponsors van MHC de Holestick!

Nieuws afbeelding 3-1-2022
Het nieuwe jaar begint met geweldig nieuws: Peter Dornbos namens 1Bite en Gijs van den Broek namens Van Heugten Transport hebben op 30 december een sponsorcontract getekend dat hen voor de komende 3,5 jaar hoofdsponsor maakt van MHC de Holestick. Dat de beide heren betrokken zijn bij de club wisten we natuurlijk al, gezien de steun die zij de afgelopen jaren al aan de club en verschillende teams gegeven hebben. Nu hebben zij de handen ineengeslagen om de steun uit te breiden als hoofdsponsors. 

En met dit mooie nieuws kunnen we ook melden dat Van Heugten en 1Bite zorgen voor nieuwe shirts, die beschikbaar zullen komen wanneer de tweede seizoenshelft gaat beginnen. 

Namens het bestuur en alle betrokkenen binnen de club willen we Gijs en Peter enorm bedanken voor deze steun. Het doel van de club is altijd om alle leden en vrijwilligers nog beter in staat te stellen om met veel plezier met hockey bezig te zijn. Met de steun van deze nieuwe hoofdsponsors kunnen weer nieuwe stappen gezet worden om dat doel ook in de toekomst te bereiken. 

Benieuwd naar wat deze bedrijven precies doen? Bekijk vooral even hun website:
www.1bite.nl  www.vanheugtentransport.nl


Gerelateerde nieuwsberichten

Sponsors gezocht voor specifieke doeleinden


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992