header foto
header foto
 
Bestuur

Iedereen welkom bij De Holestick

Nieuws afbeelding 17-5-2021

De Holestick is een kleine maar energieke club waar spelplezier voorop staat, maar ook de sportieve uitdaging niet uit de weg wordt gegaan.

"Onze thuisbasis is in Scherpenzeel, een dorp waarin sport en verenigingen een stevige basis hebben. Het veld ligt aan de Eikenlaan, in de zaalperiode spelen we wedstrijden in de Breehoek”, vertelt voorzitter Arnold de Boer.

 

Ondanks dat er in deze periode geen wedstrijden in competitieverband gespeeld worden, is er toch voldoende activiteit op de club.

Trainingen worden nog altijd druk bezocht en ook in het weekend worden regelmatig onderlinge wedstrijden gespeeld.

Onlangs werd er in het weekend door enthousiaste leden zelfs een heuse clinic georganiseerd voor de jeugd tot en met 12 jaar.

 

"We merken dat het fijn is dat de jeugdleden activiteiten hebben buiten de online-lessen voor school. En natuurlijk is het belangrijk dat we veel blijven bewegen”, zegt Jan-Willem van Setten hierover. Hij is bestuurslid en lid van de Technische Commissie.

"Om deze reden willen we de trainingen ook openstellen voor nieuwe leden, zodat iedereen in de gelegenheid is te sporten en te bewegen”.

Zo kan iedereen die dat wil vrijblijvend eens een training bijwonen.

Ouders kunnen helaas nog niet komen kijken bij de trainingen en ook het clubhuis en de kleedkamers blijven nog dicht.

 

Opvallend is dat De Holestick momenteel alleen meisjes- en damesteams heeft.

Dat kan jongens er echter niet van weerhouden zich ook aan te melden.

"Ik heb hier vroeger altijd met veel plezier gehockeyd en zie nu dat mijn dochter het hier ook weer enorm naar haar zin heeft”, geeft Joep van der Erve aan. "Mede om die reden ben ik ook weer actief geworden. Elke week een uurtje trainen met wat andere ouders en een partijtje na afloop. Heerlijk ontspannen en ook nog gezellig!” Hij is naast Jan-Willem ook lid van de Technische Commissie.

"Het zou enorm leuk zijn als we weer een jongensteam op de been kunnen brengen. Dat geeft toch een andere dynamiek op de club. Ervaring is niet nodig, een sportieve instelling wel. We weten uit gezamenlijke activiteiten die we met VV Scherpenzeel wel eens georganiseerd hebben dat jongens met balgevoel ook aanleg hebben voor hockey.

En fanatiek zijn ze natuurlijk ook!”

 

Mocht je kind interesse hebben een aantal proeftrainingen te volgen, of heb je zelf interesse vrijblijvend eens een uurtje te ‘trimhockeyen’ dan is daar nu alle gelegenheid voor.

Een simpel mailtje naar [email protected] is voldoende. Geef daarin duidelijk de leeftijd aan, zodat je bij het juiste team geplaatst kunt worden.

Een stick en scheenbeschermers kun je van de club gebruiken.

 

"We willen graag zorgen dat iedereen hier in Scherpenzeel, maar ook in Renswoude en Woudenberg de kans krijgt om te sporten en zouden het leuk vinden nieuwe leden te begroeten.

Met het 40-jarig bestaan in de loop van dit jaar in zicht blijft De Holestick bruisend en jeugdig. We hopen dan ook van harte dat de verdere versoepelingen die ongetwijfeld gaan komen toelaten dat we dit groots kunnen vieren”, sluit Arnold de Boer af.

 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992