header foto
header foto
 
Bestuur

Dank aan allen!

Nieuws afbeelding 10-7-2020

Zoals al eerder gezegd is dit seizoen op een hele bijzondere manier, haast onmerkbaar geëindigd.
Geen spannende wedstrijden meer, geen publiek langs de lijn, een leeg clubhuis en geen kampioenshuldigingen en "platte kar”.

Maar ook geen Algemene Ledenvergadering, evenementen, hockeykamp en gezellige barbecue om het seizoen af te sluiten.
Gelukkig kon er vanaf eind april wel weer getraind worden, waar ook gretig gebruik van gemaakt is.
Ondanks dat er geen wedstrijden meer te spelen waren is er tot vorige week nog getraind en was de opkomst bij alle teams uitstekend! Heel fijn om te zien.

 

We zouden bijna vergeten dat we tot en met de zaalwedstrijden toch nog een gewoon seizoen gehad hebben.
Zo heeft de activiteitencommissie dit jaar toch een aantal leuke evenementen kunnen organiseren, waarvan de Spokentocht de laatste was en was er ook een Hap & Snack dag.
Helaas konden de net geslaagde scheidsrechters hun kennis nog niet in praktijk brengen en hebben we nog maar weinig gebruik kunnen maken van ons nieuwe hoofdveld en opgeknapte kleine veld.

 

Met het gevaar dat je in een opsomming soms wel eens iemand vergeet, wil het bestuur iedereen die zich dit seizoen voor de club heeft ingezet hartelijk bedanken.
Alle commissies, zoals activiteitencommissie, beheercommissie, materiaalcommissie, zaalcommissie, sponsorcommissie en technische commissie, coaches, trainers, scheidsrechters, barhoofden en -inkopers, bladblazers en iedereen die er verder voor gezorgd heeft dat het clubhuis en het complex er weer tiptop uitziet.

Maar natuurlijk alle spelende leden zelf. Ondanks de maatregelen die genomen moesten worden, heeft iedereen zich snel aangepast en was handhaven op naleving van de regels nauwelijks nodig.

 

Via Facebook heeft de activiteitencommissie onlangs de winnaars van de fotowedstrijd bekend gemaakt. Alle winnaars van harte gefeliciteerd!
De teamindeling is inmiddels ook bekend en met z’n allen hopen we dat het seizoen 2020-2021 in het weekend van 5 en 6 september gewoon van start kan gaan.

 

In september zal ook de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden. Meer informatie hierover volgt nog.

 

Wij wensen iedereen een hele fijne en gezonde vakantie!

 

Met sportieve groet,
Het bestuur

  

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992