header foto
header foto
 
Bestuur

Verheugend nieuws omtrent Corona-maatregelen

Nieuws afbeelding 22-4-2020 Gisteren hebben jullie waarschijnlijk allemaal de persconferentie van premier Mark Rutte gezien.
Er is goed nieuws voor alle (buiten sportende) kinderen!

Naast dat de kinderen van de basisscholen met ingang van 11 mei weer in beperkte mate naar school mogen, zijn de maatregelen omtrent het buitensporten ook enigszins versoepeld.

Over de consequenties die dit heeft voor onze club en welke maatregelen wij moeten nemen, wordt op dit moment druk overlegd binnen het bestuur en met andere instanties waaronder de Gemeente Scherpenzeel.

Het bestuur wil binnen de nog altijd geldende maatregelen zorgen voor een gezonde en veilige omgeving, waarbij bestrijding van het verspreiden van het corona-virus de hoogste prioriteit heeft.
Zoals altijd volgen wij als club hierbij de richtlijnen van de overheid, het RIVM en de KNHB.


Trainingen
Er wordt door de overheid en het RIVM een onderscheid gemaakt tussen kinderen van de basisschoolleeftijd (Benjamins, F-, E- en D-categorie op onze club) en de kinderen op het voortgezet onderwijs (C-, B- en A-leeftijd).
Over hoe, vanaf wanneer en met welke maatregelen we bij De Holestick de trainingen gaan hervatten voor deze twee groepen hoopt het bestuur op korte termijn meer te kunnen meedelen.


Wedstrijden
De KNHB heeft besloten alle competities voor het seizoen 2019-2020 te beƫindigen.
Er worden dus dit seizoen geen wedstrijden meer gespeeld.
Over het Slottoernooi (voor de F- en E-teams) dat voor 20 juni gepland staat, zijn nog geen mededelingen gedaan, maar het is niet waarschijnlijk dat dit door zal gaan.
Verplaatsingen van teveel mensen is nog altijd niet gewenst in de komende periode.


Senioren
Voor de Jong Senioren en Trimhockeyers is er nog niets veranderd.
 Trainen in groepsverband of op de club is helaas nog steeds niet mogelijk.


Zoals gezegd hopen we zo snel mogelijk met duidelijkheid te komen omtrent de trainingen. Wij hopen hierbij op ieders begrip en medewerking.
Deze lichte versoepeling van de regels is welkom, maar staat of valt met de discipline die we op moeten brengen om de overige maatregelen, met name de 1,5 m regels, in acht te blijven nemen.

Blijf veilig en fit!

Met sportieve groet,
Het bestuur


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992