header foto
header foto
 
Technische Commissie

Opzeggen lidmaatschap

Nieuws afbeelding 13-4-2020

Beste leden,

Helaas zijn we al enkele weken veroordeeld tot zo veel mogelijk thuis blijven. School, werk maar ook onze prachtige sport is daarmee drastisch veranderd. We komen nu al weken niet meer gezellig bij elkaar tijdens de trainingen en kunnen niet toewerken naar mooie resultaten tijdens de wedstrijden. Ik denk dat we rustig kunnen stellen dat iedereen dat enorm mist. Jullie je teamgenoten, maar ook de trainers, coaches en toeschouwers zullen jullie en het bij elkaar komen op ons mooie terrein enorm missen.

Dat alles neemt echter niet weg dat de technische commissie zich wel al weer moet richten op volgend seizoen. Of en hoe er dit seizoen nog gespeeld gaat worden valt niet te voorspellen maar we gaan er wel vanuit dat de start van volgend seizoen redelijk gelijk zal zijn aan de andere jaren. We moeten dus ondanks dat het hockeyleven nu even stil lijkt te staan ons gaan bezig houden met de teamindelingen voor het seizoen 2020-2021.

Wanneer je van plan bent om te stoppen met hockeyen bij MHC de Holestick, wat we natuurlijk erg jammer zouden vinden, geeft dit dan zo spoedig mogelijk maar uiterlijk op 30 april 2020 door. Dat is de uiterste opzegtermijn. Om onze teamindelingen tijdig en zo goed mogelijk te plannen hebben wij graag zo snel als mogelijk inzicht in de leden die volgend seizoen inzetbaar zijn voor onze vereniging. Weet je dus nu al dat je volgend seizoen niet meer bij de Holestick hockeyt, geeft dat dan ook nu vast door.

Na 1 mei kunnen opzeggingen niet meer worden geaccepteerd en ben je gehouden aan alle daarbij horende verplichtingen zoals deze zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement. Ook zal je dan volwaardig ingezet worden als teamlid en verwachten we dat je je teamverplichtingen, welke ingegeven door de coaches van dat team, nakomt.

Vanaf 1 mei worden de teams ingedeeld en bij de KNHB aangemeld voor het seizoen 2020-2021. Ook worden trainers gepland en allerlei andere afspraken gemaakt waarbij de club financiƫle verplichtingen aangaat.

In bijzondere gevallen, zoals bijvoorbeeld verhuizingen, langdurige ziekte of blessure kan hierop een uitzondering worden gemaakt. In deze gevallen beslist het bestuur.

Afmelding dient per email te worden gestuurd naar [email protected]

 

Houd nog even vol en blijf bovenal gezond!

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur & technische commissie

MHC de Holestick

Agenda

Nog geen agenda punten.


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD