header foto
header foto
 
Bestuur

2020!

Nieuws afbeelding 8-1-2020 Inmiddels zijn de eerste wedstrijden in 2020 gespeeld, waarmee het nieuwe jaar al is ingeluid.
We kijken terug op een mooi 2019. 
Een nieuwe mat (waar nog wel enkele plooien van glad moeten worden gestreken) en een op de laatste werkdag van 2019 gerevitaliseerd slagveld.
Het clubhuis wordt verduurzaamd met dank aan de Lions.

Belangrijker is dat de vereniging gezond is.
Een stabiele aangroei en veel betrokken ouders die hun dochters op de voet volgen, begeleiden, coachen, trainen of fluiten. Het spelplezier bij de jongsten en de overgave bij de oudere juniorenteams laten mooi en goed hockey zien (en dat verwachten ze niet altijd bij Kampong of SCHC).
De jaarlijkse hoogtepunten onder regie van de Activiteitencommissie werden in 2019 aangevuld met een fantastische eind-BBQ op initiatief van Godard en Pieter-Bas.

Doorgaan zou je zo zeggen! Toch zijn er in 2020 nog wel enkele uitdagingen.
De Barcommissie zoekt al enkele maanden versterking. Ook ontstaan er vacatures in andere commissies.
Gelukkig is er een groep vrijwilligers die er voor zorgt dat de vereniging door blijft draaien. Het zou fijn zijn als die groep in 2020 omvang houdt.
In 2020 kunnen we beschikken over veel nieuwe scheidsrechters. Ik hoop dat ons thuispubliek in 2020 toestaat dat deze jonge meiden een foute beslissing mogen maken. Daar hebben zij meer aan en daar heeft de club meer aan. Tegen de tijd dat wij Topklasse gaan spelen mag het meeleven overgaan in meestrijden, maar zover zijn we (nog) niet...

Niettemin, de randvoorwaarden voor een mooi 2020 zijn er. We maken er een mooi hockeyjaar van!

Met vriendelijke groet,
Arnold de Boer
voorzitter


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992