header foto
header foto
 
Arbitrage

Scheidrechters gezocht!

Nieuws afbeelding 4-11-2019

Scheidsrechters gezocht!

Doe mee, volg de scheidsrechterscursus! Wij starten binnenkort (dinsdag 19 november) weer met een scheidsrechterscursus. Voor sommigen is dit verplicht (spelende leden van 14 jaar en ouder) voor anderen is dit vrijwillig (enthousiaste 13 jarige, coaches, ouders en overige vrijwilligers).

Met een scheidsrechtersdiploma op zak is het een stuk leuker om een wedstrijd te kijken. Je snapt beter wat wel en wat niet mag op het veld en waarom een scheidsrechter telkens fluit of loopt te gebaren.

Zonder scheidsrechters kunnen er geen wedstrijden worden gespeeld. Op dit moment zijn er maar een beperkt aantal scheidsrechters beschikbaar die alle wedstrijden fluiten. Meer scheidsrechters zijn erg welkom, omdat wij deze taak dan over meer mensen kunnen verdelen. Wij doen daarom een dringend beroep op alle ouders om zich op te geven voor deze cursus. Wij begeleiden alle beginnende scheidsrechters tijdens de eerste wedstrijden. Je helpt de club door af en toe een wedstrijd te fluiten, iedereen kan dit leren.

De cursus wordt gegeven via een e-learning systeem. Je kan dus zelf bepalen wanneer je de lesstof voor de scheidsrechterscursus doorneemt. Er zullen een aantal cursusavonden worden gehouden waar je vragen kunt stellen en waar met elkaar gediscussieerd kan worden. Uiteraard zullen we ook een proefexamen aanbieden om te bekijken of iedereen klaar is voor het examen.

De planning ziet er als volgt uit:

•19 november              Informatieavond (19.30 tot 20.00)

•19 november              Start e-learning (let op: de e-learning is 1 maand online beschikbaar)

•26 november              1e cursusavond op club (start 19.30 tot 21.00)

•3 december                2e cursusavond op club (start 19.30 tot 21.00)

•10 december              Proefexamens op club (start 19.30)

•17 december              Examen op club (start 20.00)

•19 december              Einde e-learning (de leerstof blijft wel 1 jaar raadpleegbaar)

Alle leden die de scheidsrechterscursus verplicht moeten volgen, worden persoonlijk benaderd. Wij doen echt een beroep op alle ouders, coaches en andere vrijwilligers om ook mee te doen. Jullie bijdrage is van groot belang. Want zonder scheidsrechters kunnen er GEEN wedstrijden worden gespeeld.

Wil je meedoen of heb je vragen? Bel dan met Mike Zwanink 06-21254433 of mail naar [email protected]

 

Sportieve groet,

Arbitrage Commissie

Mike Zwanink

Agenda

Nog geen agenda punten.


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD