header foto
header foto
 
Bestuur

Holestick nog kleuriger

Nieuws afbeelding 26-3-2019

In navolging op de regenboog-aanvoerdersbanden die door diverse teams binnen de club al worden gedragen, heeft MHC De Holestick sinds afgelopen weekend nieuwe hoekvlaggen in de regenboogkleuren.
Hierdoor wil MHC De Holestick nogmaals benadrukken dat wij een hockeyclub zijn waar iedereen welkom is.
Zo steunen we gezamenlijk alle hockeyers, scheidsrechters, supporters, vrijwilligers en anderen binnen onze sport die misschien worstelen met hun identiteit.
Bovendien maken we zo duidelijk dat diversiteit altijd bespreekbaar moet zijn.

Het gebruik en uitdragen van de regenboogkleuren binnen de sport is een initiatief van de John Blankenstein Foundation. Een stichting die zich inzet om de lhbt-acceptatie in de georganiseerde sport te verbeteren.
Onze vereniging, maar eigenlijk sportverenigingen in het algemeen, vervullen een belangrijke maatschappelijke rol doordat ze een sociale structuur bieden en een ontmoetingsplaats zijn voor bijna vier miljoen sporters.
MHC De Holestick wil graag aangeven dat zij de ruimte biedt vanuit de club om de eigenheid van alle leden bespreekbaar te maken.

Mocht je vragen hebben of ergens mee zitten, dan kun je iemand van het bestuur aanspreken of contact opnemen met Micheline Janssen, de vertrouwenscontactpersoon binnen onze club: [email protected] 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992