header foto
header foto
 
Bestuur

Holestick gaat in stijl: Nieuwe jacks!

Nieuws afbeelding 8-9-2017
Vorig jaar hebben onze sponsoren Van Heugten Transport en Delfgou de nieuwe zwarte shirts aan alle leden gratis beschikbaar gesteld. Voor het nieuwe seizoen gaan fraaie zwarte Reece hockeyjacks (Breathable Tech Jack Unisex') met Holestick-logo
deel uit maken van de officiële clubtenue. De jacks hebben een hogere kwaliteit
en een betere pasvorm dan de oranje jacks. Dat betekent dat naast het rokje de
spelende leden ook het jack bij wedstrijden en trainingen (!) kunnen gaan dragen.
De jacks worden eigendom van de leden en dienen – anders dan de shirts -
door de leden te worden aangeschaft.

Wij hebben onze sponsor De Kast bereid gevonden deze jacks, voorzien van ons clublogo, tegen een fors gereduceerd tarief van € 50,-- te kunnen aanbieden aan de individuele leden. Teams kunnen daarnaast het initiatief nemen om een eigen sponsor aan te dragen die op de linker mouw van het jack kan worden opgenomen, zodat de jacks tegen een verder gereduceerde prijs aan teamleden beschikbaar kunnen worden gesteld. De extra sponsoruiting zal niet groter mogen zijn dan het merklogo op de rechterarm en dient wit van kleur te zijn. De genoemde prijs van de jacks is inclusief BTW. Een extra logo zal enige kosten met zich mee brengen. Het initiatief om het jack van een extra sponsoruiting te voorzien ligt bij de teams. Andere teamjacks of hoodies zijn niet toegestaan.

Iedereen kan intekenen bij De Kast (intekenen = afnemen). Op 1 november plaatst De Kast de bestelling. Indien een teamsponsor bereid is gevonden een bijdrage te leveren, dient de opgave per team plaats te vinden. We hebben de coaches gevraagd vóór 15 oktober 2017 te laten weten of een teamsponsor beschikbaar is, zodat dubbelingen kunnen worden voorkomen. In de winkel zijn pasjacks aanwezig. Na 1 november kunnen de jacks bij De Kast worden besteld, dan kan de levertijd langer zijn.

Het bestuur zou het fijn vinden als zoveel mogelijk leden voor de winterstop een zwart jack hebben aangeschaft, zodat alle teams in stijl wedstrijden spelen en trainingen volgen!
 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992