header foto
header foto

Wedstrijdverslagen

Dames 1 niet doeltreffend tegen Spitsbergen

5-5-2013 Op deze geweldig zonnige zondagmiddag was het voor de dames van de Holestick taak om de 11-1 van de vorige wedstrijd tegen Spitsbergen goed te maken.

De dames gingen fel van start en wisten de tegenstanders redelijk goed onder druk te zetten. Helaas resulteerde dit binnen enkele ogenblikken in een blessure voor Charmaine van Enk, die met een ijspack de dug-out in moest. Na deze korte onderbreking kwam Spitsbergen terug met veel druk op de Scherpenzelers en veroverden hierdoor snel een strafcorner. Deze werd door de verdediging van de Holestick en keeper Danielle Goes netjes weggewerkt. Helaas werd vrij snel hierna toch het eerste tegendoelpunt een feit.

Voor de Dames van de Holestick was het hierna toch duidelijk dat er iets moest
gebeuren en zij voerden de druk netjes op. Er werden een aantal mooie uitbraken gerealiseerd en Rossa Helms kreeg zelfs een goede kans op de gelijkmaker, maar het geluk was niet aan haar zijde.

Vlak voor rust werd door de Scherpenzeelse dames nog een strafcorner ontfutseld.. Door tweemaal te vroeg uitlopen van de tegenstander kwamen de dames tegenover 3 man te staan. Helaas wisten ze deze kans niet te benutten en gingen met 1-0 achterstand de rust in.

De tweede helft begonnen de dames van de Holestick weer wat afwachtend en zagen dan ook na tien minuten de 0-2 achter de keeper verdwijnen. Er werd nog wel getracht om het tij te keren en meerdere malen kwamen de Scherpenzelers met mooie uitbraken tot schotkansen en drukkende aanvallen, maar helaas zonder resultaat.

De dames uit Veenendaal maakte echter ook nog de 0-3, uit een strafcorner.
Holestick kan terugkijken op een redelijke wedstrijd en hopen dat volgend weekend de wedstrijd bij Culemborg meer punten oplevert.