header foto
header foto
 
Bestuur

functie VOORZITTER (m/v) vacant!

30-12-2016

Onze huidige voorzitter Alexander den Hartog stopt helaas na 6 jaar met zijn functie als voorzitter van MHC De Holestick. Omdat er op dit moment nog geen gegadigden zijn, laten wij jullie weten dat deze functie per medio april, de eerstkomende Algemene Ledenvergadering, vacant is. 

We weten allemaal hoe waardevol het beoefenen van een sport en lid zijn van een sportclub kan zijn voor jezelf of voor je kinderen. Jij kan daar bij MHC De Holestick een bijdrage aan leveren! Wij zijn op zoek naar een voorzitter (man/vrouw) die vanuit een helicopterview kan kijken en communicatief vaardig is. 
Als voorzitter ben je als een spin in het web en komen er vele lijnen bij je samen. Je bent een belangrijke factor in een samenwerkend bestuur, dat op vriendschappelijke basis met respect voor elkaar samenwerkt en democratisch besluit.

Hij of zij kan de lopende zaken voortzetten en verder een eigen invulling geven aan de functie. Continu├»teit is hierin belangrijk. Wij zoeken naar iemand die een neutrale binding met de club heeft en bij het besturen de algemene verenigingsbelangen respecteert en het leuk vindt om met een kleine groep mensen het beleid uit te stippelen. Enige affiniteit met de hockeysport is een pré, maar zeker geen vereiste. Wanneer je leiding kunt en durft te geven en daarbij ook nog eens besluitvaardig bent, vragen wij je te reageren op deze oproep. 
Je wordt uiteraard grondig ingewerkt. Dat is mede de reden dat het huidige bestuur deze vacature nu al plaatst.

Ben je ge├»nteresseerd, lijkt het je leuk, maar wil je eerst nog wat vragen stellen voordat je besluit of het iets voor jou is? Neem dan contact op met één van de bestuursleden. Of je kunt je mail sturen naar [email protected]


Wij horen graag van jullie!


Met vriendelijke groeten,

het bestuur van MHC De Holestick 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992