header foto
header foto
 
Technische Commissie

Opzeggen lidmaatschap

Nieuws afbeelding 10-4-2016

Opzeggen lidmaatschap

 

De technische commissie en het bestuur zijn druk bezig met de voorbereidingen op het seizoen 2016-2017. Het wordt weer een hele puzzel en dat vraagt om een tijdige planning.

 

Wanneer je van plan bent om te stoppen met hockeyen bij MHC de Holestick, wat we natuurlijk erg jammer zouden vinden, geeft dit dan zo spoedig mogelijk maar uiterlijk op 30 april 2016 door. Dat is namelijk de uiterste opzegtermijn. Om onze teamindelingen tijdig en zo goed mogelijk te plannen hebben wij graag zo snel als mogelijk inzicht in de leden die volgend seizoen inzetbaar zijn voor onze vereniging. Weet je dus nu al dat je volgend seizoen niet meer bij de Holestick hockeyt, geeft dat dan ook nu vast door.

 

Na 1 mei kunnen opzeggingen niet meer worden geaccepteerd en ben je verplicht de contributie te voldoen, zoals ook opgenomen in ons huishoudelijk reglement. Ook zul je dan nog gewoon ingezet worden als teamlid en verwachten we dat je je teamverplichtingen nakomt.

Vanaf 1 mei worden de teams ingedeeld en bij de KNHB aangemeld voor het seizoen 2016-2017. Ook worden trainers gepland en allerlei andere afspraken gemaakt waarbij de club financiƫle verplichtingen aangaat.

In bijzondere gevallen, zoals bijvoorbeeld verhuizingen, langdurige ziekte of blessure kan hierop een uitzondering worden gemaakt. In deze gevallen beslist het bestuur.

 

Afmelding dient per email te worden gestuurd naar [email protected]

 

Met vriendelijke groet,

De technische commissie

Agenda

Nog geen agenda punten.


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD