header foto
header foto
 
Arbitrage

Nieuwe cursus clubscheidsrechter van start op 1 mei 2013

Nieuws afbeelding 18-4-2013
Op 1 mei 2013 gaan we weer starten met een nieuwe scheidsrechter cursus. Dit betekent dat elk lid van 14 jaar of ouder en die nog geen scheidsrechterkaart heeft geacht wordt hieraan mee te doen. Hoe gaat dit in zijn werk.
  • 1 mei 2013 Start e-learning cursus KNHB clubscheidsrechter
  • 21 mei 2013 Vragenavond spelregels
  • 28 mei 2013 Proefexamen
  • 4 juni 2013 Scheidsrechter examen
E-learning cursus
De spelregel cursus is tegenwoordig helemaal geregeld via internet. Als deelnemer krijg jij op 1 mei een mail met daarin je inloggegevens. Vanaf dat moment heb je gedurende 30 dagen toegang tot de cursus op het internet. Je zult ongeveer 3 à 4 avonden kwijt zijn aan het volgen van de cursus. De scheidsrechtercommissaris kan monitoren wat de voortgang is van alle deelnemers en de deelnemers hierop ook aanspreken.
 
Vragenavond
Op 21 mei zal er een vragenavond worden georganiseerd. Tijdens deze avond kun jij vragen over de regels stellen als er dingen zijn die niet duidelijk zijn. Ook zal er extra uitleg gegeven worden over de regels. Het is dus belangrijk dat je hierbij aanwezig bent.
 
Proefexamen
Op 28 mei zal er een avond worden georganiseerd waar jij een proef examen kan doen. Dit zijn officiële examens maar dan van een vorig seizoen. Hiermee maak jij mee hoe een echt examen gaat.
 
Examen
Op 4 juni zal dan het examen plaatsvinden. Deze wordt afgenomen door de arbitragecoordinator van de KNHB (in het geval van de Holestick is ongetekende dat). Het examen bestaat uit 30 meerkeuzevragen waarvan je er 8 fout mag hebben. Je hoort direct na afloop of je geslaagd bent of niet.
 
Alle leden die in aanmerking komen voor de cursus krijgen vanzelf bericht. Mocht je geen spelend lid zijn (bijvoorbeeld een ouder of vrijwilliger) en toch willen meedoen met de cursus, stuur dan even een mail aan: [email protected]
 


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD