header foto
header foto
 
Technische Commissie

Hockey7 bij MHC de Holestick, geef je op voor 31 juli!

Nieuws afbeelding 5-7-2024
Zoals misschien al is opgemerkt willen we komend seizoen graag beginnen met een Hockey7 team bij MHC De Holestick.

Wat is Hockey7? 
Hockey7 is een competitie wat doordeweeks wordt gespeeld in een 7 tegen 7 vorm. Dit is voor alle senioren leeftijden en kan eventueel ook gemixt met zowel dames als heren.

De wedstrijden worden (normaal gesproken) binnen een blok van 3 maanden, om de week op een doordeweekse avond gespeeld. Het gaat hierbij om 5 speelavonden. Per avond speel je 2 wedstrijden van 25 minuten per wedstrijd. De spelregels van Hockey7 zijn anders dan tijdens de reguliere competities en vind je via de bijgevoegde link: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/competities/competitie-aanbod-veldhockey#hockey7 Hier vind je tevens ook meer informatie over Hockey7.

Totaal zijn er 4 periodes waarvoor we het team kunnen inschrijven najaar, winter, voorjaar en zomer. Elke periode kunnen er teams aanhaken. Teams kunnen er ook voor kiezen om een periode niet mee te doen.

Heb je interesse? En zou je graag willen aanmelden bij dit team? Schrijf je dan in via de volgende link: https://holestick.nl/site/Default.asp?option=11016&menu=2 voor 31 juli!

Gerelateerde nieuwsberichten

Trainsters gezocht voor het nieuwe seizoen!


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992