header foto
header foto
 
Sponsoring

Oproep Sponsor Commissie

Nieuws afbeelding 17-5-2024

De sponsor commissie zoekt versterking! Ben jij een enthousiasteling die goed is in het leggen van nieuwe contacten, dan zoeken we jou!

De sponsor commissie is continu bezig om nieuwe contacten te leggen en natuurlijk om de relaties met bestaande sponsors warm te houden. Bij dat laatste zijn we de contactpersoon tussen club en sponsors. We werven nieuwe bedrijven en ondernemers door vooral zichtbaar te zijn in met name het dorp en de directe omgeving, en op alle mogelijke manieren contacten te leggen met potentiële sponsors die een belangrijke financiële bijdrage willen leveren aan de club. Vaak zijn dat gewoon de ouders langs de lijn!

Het zou mooi zijn als we iemand kunnen toevoegen aan de commissie die vaak op de club rondloopt. Bijvoorbeeld een ouder uit de (jongste) jeugd, die contacten legt met vaders en moeders van jeugdleden die een bedrijf hebben en mogelijk sponsor willen worden. Vaak zit het hem in de gunfactor om iets voor de club te betekenen.

Wat gaan de nieuwe leden doen van de sponsorcommissie doen?

Nieuwe ideeën bedenken om sponsoren te binden aan de club. Er zijn steeds meer sponsors die betrokken willen worden bij de club. Bij activiteiten en eenmalige acties op evenementen op de club. Daar hebben we hulp bij nodig, dus het is best veelzijdig.

Hoeveel tijd ben je er als vrijwilliger ongeveer mee bezig?

Dat verschilt maar je kunt er zoveel tijd insteken als je zelf zou kunnen. Gemiddeld is het nog geen uur per week. Even snel iemand aanschieten en wat vragen stellen is feitelijk het meeste werk.

Wat voor 'kwaliteiten' heb je echt nodig voor deze rol?

Enthousiast zijn over de club en dit kunnen overbrengen naar contacten binnen en buiten de club. Leuk vinden om af en toe wat te organiseren, maar dit gaat vaak ook in combinatie met andere commissies. Iedereen die geïnteresseerd is, mag natuurlijk mailen naar:[email protected].

Wat voor soort sponsors zijn er?

Er zijn nu ongeveer 35 bordsponsors. In ruil voor een jaarlijkse financiële bijdrage krijgen ze ‘zichtbaarheid’ op onze club. De meeste van hen hebben een bord langs het veld en een vermelding op de site. Er zijn er twee hoofdsponsors en er zijn ook sponsoren die ‘in natura’ bijdragen via hun eigen producten die (met korting) geleverd worden aan de club. Er zijn allerlei opties mogelijk. Daarnaast zijn er sponsors die wel een bijdrage leveren maar geen aandacht daarvoor willen. Dat mag natuurlijk ook! En laten we vooral de Vrienden van Holestick niet vergeten, die met hun jaarlijkse bijdrage de activiteiten commissie sponsoren.

Ik kijk uit naar jullie reacties!

Martijn van Ruler

Sponsor Commissie

  

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992