header foto
header foto
 
Algemeen

Zaalwacht Breehoek

Nieuws afbeelding 5-12-2023

Afgelopen zondag hebben we het zaalseizoen afgetrapt met een leuke clinic. Nu het in de zaal echt gaat beginnen is ook de indeling voor de zaalwachten gemaakt (t/m december, de rest volgt spoedig). 

Ben je ingedeeld, dan ontvang je een email met nadere uitleg. Check dus je mail, of kijk op de site via de onderstaande link wie is ingedeeld.

https://holestick.nl/site/default.asp?option=10017&menu=8

Wat wordt er van je verwacht?

Het betreft een dienst achter de wedstrijdtafel in de Breehoek, waarbij je de tijd van de wedstrijden (blok van 3) bedient, en natuurlijk de stand bij houdt. Let op dat je alle wedstrijden precies op tijd start, er is in de zaal geen ruimte voor uitloop!

Deze dienst heb je samen met een andere ouder van het team. Het is de bedoeling dat slechts 2 personen de tafel bemannen en de rest van de supporters zich op de tribune begeven.

De eerste zaalwachten van de dag helpen daarnaast ook om het veld op orde te brengen, samen met het startende team. Dwz: balken leggen, doeltjes neerzetten, matten voor de ramen plaatsen, en het testen van het scorebord uiteraard.

De laatste zaalwachten van de dag dragen er zorg voor dat alles weer wordt opgeruimd samen met het afsluitende team.

Bedankt voor ieders inzet en natuurlijk voor iedereen een mooi zaalseizoen gewenst!
 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992