header foto
header foto
 
Wedstrijdverslagen

Eemvallei te sterk voor Holestick Dames 1

Nieuws afbeelding 10-4-2013

Dit weekeinde in eerste lente-zonnestralen, stond voor de Holestick Dames 1 Eemvallei op het programma. Vol goede moed, en met de hoop het werk van twee weken terug voort te zetten, begonnen de dames aan de wedstrijd.

 

Al vrij snel in de eerste helft, werd duidelijk dat de dames van Eemvallei hun verlies uit de eerste helft van dit seizoen tegen de Scherpenzelers wilden goedmaken. Het goede positiespel en het snelle handelen van de tegenstanders zorgden dan ook al vrij snel voor een 0-4 achterstand. De dames van de Holestick hadden hier niet op gerekend en waren toe aan de rust.

 

Na het nodige water en aanwijzingen van de coach in de rust, begonnen de Scherpenzelers feller aan het laatste deel van de wedstrijd. Hierin waren de dames van Eemvallei nog steeds technisch beter, maar de Holestickse dames wisten nu meer druk te zetten op het doel van de tegenstanders. Halverwege de tweede helft, bij een stand van 0-6, volgde uit de drukkende aanvallen van de Scherpenzelers dan eindelijk de eerste strafcorners. De tweede was doeltreffend: Jarda Helms speelde strak aan op Tessa Wagensveld, die keurig naar links aflegde waardoor Anita van de Haar de bal op kniehoogte in de touwen wist te pushen.

Helaas kwam deze goal te laat om de wedstrijd nog te kunnen kantelen en verloren de dames uiteindelijk met een stand van 1-7.

 

Aankomend weekeinde wacht koploper Naarden de dames uit Scherpenzeel.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws
 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD