header foto
header foto
 
Arbitrage

Scheidsrechter

Nieuws afbeelding 15-3-2014

Beste scheidsrechter,

 

Het tweede deel van het veldseizoen is weer begonnen. Dit betekent dat we ook weer een beroep gaan doen op jouw inzet als arbiter. Hiervoor alvast heel veel dank.

 

Fluiten is vaak niet het meest favoriete onderdeel van onze mooie hockey sport. Maar zonder scheidsrechters mag een wedstrijd niet gespeeld worden, dus het is wel een essentieel onderdeel.

 

Om het voor jullie allemaal zo makkelijk mogelijk te maken kunnen jullie je voorkeuren voor het fluiten aangeven. Dus wil of kun je alleen op zaterdagochtend? Dan kun je dat kenbaar maken.

 

Dit kun je doen door op onderstaande link te klikken. Je komt dan terecht in een Google formulier. Als je dit invult en verzendt dan komt dit weer automatisch terecht bij ons. Wij passen dit dan aan in LISA.

 

Let wel, dit zijn voorkeuren die je opgeeft. We proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, echter wil dit niet zeggen dat jenooit opgesteld gaat worden op een moment dat niet jouw voorkeur heeft. Mocht dat het geval zijn en je kunt echt niet, dan dien je zelf voor vervanging te zorgen.
De beste manier om vervanging te zoeken is mensen persoonlijk benaderen. Vele van jullie doen dit via de mail, vaak krijg je hier weinig reactie op. Dus kijk even in het wedstrijd schema wanneer jij wel kan. Kies een scheidsrechter van hetzelfde niveau als jij en bel die persoon op met de vraag om te ruilen.
 
Als je hebt gewisseld, geef dit dan ook even door aan [email protected]. Wij passen dan het schema op de site aan.

 

Je kunt het formulier invullen tot 28 maart 2014.

 

Mocht jij het formulier niet invullen gaan we er vanuit dat jij op zowel zaterdag en zondag inzetbaar bent.

 

Bij voorbaat dank.

 

de Arbitragecommissie.

 

Link naar Google formulier:

https://docs.google.com/forms/d/10_7H7aJTQPz7kHeSikxUQpLy737md5XmCSUKqj4TTnY/viewform 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD