BitjeBanner2015_640x108.jpg C-holestick handdoek.jpg D-nieuw tenue.png G.jpg J-nieuw tenue.png verkleed.png
Lever hem dan al vast in! Op de bar in ons mooie clubhuis staat de inleverbox. 
Succes nog allemaal met verkopen verder
Beste leden,
 
Ook dit jaar gaan we als vereniging tijdens de winterperiode zaal hockeyen, dit geldt voor de teams vanaf de 8 tallen. Voor de E6 en F teams zal een mid-winter competitie buiten worden gespeeld zolang het weer dat toelaat.
Beste leden,
Sinds het begin van het seizoen staat de maandag avondtraining onder begeleiding van HockeyXperts. Helaas is de start van deze activiteit niet gegaan zoals wij dat voor ogen hadden.
Delfgou Architectuur en Monumenten en Van Heugten Transport hebben er samen voor gezorgd dat alle spelers van M.H.C. de Holestick met ingang van seizoen 2016-2017 in een nieuw clubshirt gaan spelen. Delfgou en Van Heugten Transport hebben met M.H.C. De Holestick een overeenkomst getekend voor het leveren van wedstrijdshirts in de nieuwe
In deze briefing behandelen we een aantal belangrijke spelregels en maken we duidelijk hoe clubscheidsrechters deze moeten hanteren. Dit helpt om samen met je collega voorspelbaar te fluiten, zodat spelers, begeleiders en publiek weten waar ze aan toe zijn en niet voor verrassingen komen te staan.
 
Spelhervattingen
Op 1 mei jl. vierde Reijneveld Engineering uit Scherpenzeel haar 40 jarig bestaan. Directeur André Verschoor gaf in een interview in de Scherpenzeelse Krant aan dat men dit jubileum graag wilde vieren door middel van een sponsorbijdrage aan de plaatselijke verenigingen. De verenigingen konden zich met een leuk sponsoridee bij hem
Sponsor van de Maand


Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Handige links
Vandaag jarig
Fotoalbums
Toon alle albums
Clubcompetitie
Seizoen
# Team RP P W DP
1 Dames 1 4,667 28 6 40
2 Meisjes D2 4,200 21 5 23
3 Meisjes C1 4,200 21 5 12
4 Meisjes A1 2,800 14 5 13
5 Meisjes C2 1,800 9 5 11
Gehele clubcompetitie