header foto
header foto
 

Meisjes C1 - 't Spandersbosch MC5: 2 - 3

Gespeeld op: 7-12-2019

Zaterdag was de inhaalwedstrijd tegen Spandersbosch.
Er stond veel op het spel en er kon nog van alles gebeuren. Spandersbosch die tot vorige week nog op de vierde plaats stond kon namelijk ook nog 2e worden.

Met de goede wedstrijd tegen Nieuwegein nog in gedachten begonnen we aan de wedstrijd.
Direct vanaf het begin gingen we in de aanval. Een snel tegendoelpunt zou ons dit keer niet gebeuren.
We kregen al meteen een aantal kansen en uit één van de aanvallen over rechts kwam de bal bij Noa die bij de tweede paal scoorde: 1-0.
In het tweede kwart raakten we het een beetje kwijt. Spandersbosch bleef aanvallen en het leek wel of ze in de aanval elke keer met een mannetje meer stonden. In een kwartier tijd keken we tegen een 1-3 achterstand aan. Gelukkig was het na het derde tegendoelpunt snel rust en konden we ons weer herpakken.
Na een peptalk van de coaches gingen we het veld weer in en probeerden we de achterstand weg te werken. Josephine was veel in de cirkel van Spandersbosch te vinden en had steeds 2 tegenstanders om haar heen. We waren voornamelijk op de helft van de tegenstander en kregen ook een aantal strafcorners. Uit één van de strafcorners scoorde Amber met een harde knal op de plank.
Nu was het alles of niets. Julie werd doorgeschoven naar het middenveld om nog meer druk te kunnen zetten en de laatste 5 minuten hebben we ook Sophie nog gewisseld om met 11 veldspelers te spelen.

Met drie verdedigers, vier man op het middenveld en vier in de voorhoede namen we veel risico. De coaches van Spandersbosch bleven maar schreeuwen dat ons doel leeg was en dat ze lange ballen naar voren moesten spelen, maar telkens was daar Daphne, Madelief of Sophie Post die de bal weer terug bracht in de aanval.
Helaas mochten onze inspanningen niet baten en bleef het bij 2-3.
Door deze uitslag zijn we op een gedeelde 2e plaats geëindigd met Spandersbosch en Soest. Zeewolde is met één punt meer winterkampioen geworden.

Na de wedstrijd hadden de coaches taart voor ons. DIe was natuurlijk bedoeld voor als we hadden gewonnen, maar als troostprijs smaakte hij ook prima.

 

Andere verslagen

Tegenstander Datum
Buitenhout MHC MC2
MHCN MC3
't Spandersbosch MC5


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD