header foto
header foto
 
Algemeen

Funkey Hockey

Nieuws afbeelding 15-7-2022

MHC De Holestick start met funkey hockey!

Vanaf het nieuwe seizoen 2022/2023 start MHC De Holestick met Funkey Hockey. Met de introductie van Funkey hockey geven we hiermee ook de 4 & 5 jarige de mogelijkheid om op een leuke en natuurlijke manier kennis te maken met sportief bewegen & het hockeyspel.

Funkey hockey is gericht op het aanleren van motorische- en sociale vaardigheden, waarbij plezier hebben in bewegen en goed leren bewegen centraal staan. Het Funkey programma zal op een speelse manier een goede basis te leggen voor het hockeyspel. Binnen de trainingen zal spelplezier en basisbalvaardigheden een belangrijke rol spelen. Doordat tijdens de trainingen de beginselen van hockey centraal staan zal het instromen in een team op 6 jarige leeftijd soepel verlopen.

Iedere training zal ongeveer een uur duren inclusief warming-up & afsluiting. Binnen de Funkey groep zullen enkel de kinderen deelnemen in de leeftijden 4-6 jaar. Tijdens een training zullen 3 a 4 oefeningen worden uitgevoerd.

Trainingen:

Het trainingsprogramma omvat 5 verschillende periodes van 6 weken, waar in iedere periode een specifiek onderwerp centraal staat.

Ouders:

Voor de trainingen zijn we op zoek naar enthousiaste ouders welke samen met de trainster de trainingen willen begeleiden. Hiervoor is geen specifieke hockey ervaring voor nodig en de trainingen zijn reeds digitaal voorbereid.

Aanmelden:

Aanmelden kan via de website www.holestick.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Zaalwacht Breehoek


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992