header foto
header foto
 
Wedstrijdverslagen

Ruime zege Dames 1 Holestick

Nieuws afbeelding 1-10-2013 De hockeyvrouwen van Holestick hebben zondag een ruime overwinning geboekt. Bij Dorsteti waren de vrouwen uit Scherpenzeel met 0-7 veel te sterk voor de thuisploeg.

De ploeg uit Scherpenzeel begon de wedstrijd met veel druk naar voren en al snel volgde er lange corner. Deze werd genomen door Jarda Helms, zij gaf een goede voorzet op Chantal Antonides die met een tip-in de 0-1 scoorde voor Holestick.

Na deze 0-1 liet Dorsteti het er niet bij zitten en even braken ze uit met een aanval, maar keepster Danielle Goes wist deze bal tegen te houden. De ploeg uit Scherpenzeel werd direct weer wakker geschud en nam de wedstrijd weer over. Er volgden een aantal kansen maar die werden niet afgemaakt.

Op dat moment kreeg Holestick een strafcorner mee en door goed samenspel van Jarda Helms en Iris Heller kon Jarda Helms de 0-2 scoren. De Scherpenzelers hadden de wedstrijd geheel in eigen hand. Er waren veel mooie aanvallen te zien en door goed samen te werken wist het de verdediging van Dorsteti steeds weer te ontwijken.

Charmaine van Enk kwam oplopen met de bal en wist hem naar Anne van der Veer te spelen, zij wist hem mooi voor het goal te krijgen, waardoor Chantal Antonides de bal er weer in kon tikken, 0-3. Hierna bepaalde Gesley de Graaf de ruststand op 0-4.

De ploeg uit Wijk bij Duurstede zette na rust veel druk op Holestick, waar de ploeg uit Scherpenzeel het even lastig mee had. Maar even later werden de bezoekers toch weer de bovenliggende partij. De Holestick kreeg een aantal strafcorners mee, die ze op de training hadden geoefend. Daardoor waren er meerdere variaties van de strafcorners en zo werd het lastig voor Dorsteti.

Gesley de Graaf wist tijdens een van deze strafcorners de bal af te geven op Jarda Helms die daardoor de 0-5 mooi in kon tikken. Dorsteti had geen schijn van kans meer, maar bleef wel druk zetten. De Holestick kreeg weer een strafcorner mee, Paulien van Arkel pushte hem op het goal maar keepster van Dorsteti wist deze tegen te houden. Iris Heller kon de bal nog net bemachtigen en scoorde hem mooi hoog in de linker hoek: 0-6.

De wedstrijd was al bijna afgelopen, maar net voor tijd wisten de dames uit Scherpenzeel nog een doelpunten te scoren. Anne van der Veer speelde de bal mooi diep op Jarda Helms en zij gaf de bal voor op het goal, waardoor Chantal Antonides de bal er weer in kon tikken: 0-7.


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD