header foto
header foto
 
Arbitrage

Op zoek naar spelbegeleiders voor jongste jeugd!!!

Nieuws afbeelding 24-9-2013
Wij bij de Holestick zijn blij en trots dat we zoveel jongste jeugd hebben. Het is mooi om te zien hoe die jonge meiden het mooie hockeyspelletje onder de knie aan het krijgen zijn.
 
Alleen hebben we daardoor ook een probleem. De JJ (jongste jeugd) moet begeleidt worden door spelbegeleiders. Een spelbegeleider is geen scheidsrechter. Een scheidsrechter zorgt ervoor dat iedere speler zich houdt aan de regels. Een spel begeleider legt uit, geeft aanwijzingen en past de begeleiding aan aan het niveau. Dat is dus heel iets anders dan alleen maar fluiten.
 
Niet iederaan kan dit. Een spelbegeleider is iemand die het leuk vindt om met jonge meiden om te gaan, die graag wil laten leren, wil uitleggen en plezier haalt uit de ontwikkeling van onze JJ.
 
Dus zijn wij, de arbitragecommissie, speciaal op zoek naar mensen die nu denken: dat lijkt me wel wat.
 
Uiteraard zorgen wij ervoor dat je voldoende kennis hebt om dit te kunnen doen. Daarover later meer. Je gaat als begeleider een aantaal keer een JJ wedstrijd (Meisje 3F; Meisjes 6E en Meisjes 8E) begeleiden, zowel thuis als uit indien nodig.
 
Uiteraard geldt het begeleiden als fluitbeurt, dus wordt je (als je actieve scheidsrechter bent) minder opgesteld voor elftal wedstrijden.
 
Wil je dit? Stuur dan even een mailtje naar [email protected]
 
Alvast dank.
 
Abitragecommissie.


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD