header foto
header foto

Wedstrijdverslagen

Dames 1 start seizoen met overwinning

9-9-2013 Dames 1 heeft afgelopen zondag de eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen. Op het eigen sportpark werd Dorsteti met 4-0 geklopt. Omdat de Scherpenzelers wegens geblesseerden een tekort aan speelsters hadden werden ze versterkt vanuit meisjes A1.

In de eerste helft speelden de Scherpenzeelsen veel in de cirkel van Dorsteti. Ze kregen ontzettend veel doelpogingen en strafcorners, maar de keepster wist er veel uit haar goal te houden. Vlak voor het einde van de eerst helft werd er vanuit een mooi uitgespeelde strafcorner gescoord door Rossa Helms. De 1-0 was een feit.

In de rust werd de tactiek van de strafcorner besproken. De tweede helft waren de dames van de Holestick feller en kregen meer rust in hun spel. Er kwamen een aantal strafcorners en deze bleken effectief. Anita van de Haar scoorde vanuit de strafcorner door de bal op enkelhoogte in het goal te pushen. Vrij snel daarna scoorde Jarda Helms vanuit een goed uitgespeelde stafcorner.

De score stond nu op 3-0. Dorsteti brak een paar keer door, maar wisten de bal niet in het goal te krijgen. Na een counter wist Anita van de Haar de bal af te stoppen. De Holestick scoorde nog een keer voor de rust. Olga Brink gaf een goede pass en Saar Kandelaars scoorde. De eindstand: 4-0 voor de dames uit Scherpenzeel.

Volgende week spelen de dames uit in Zaltbommel tegen Bommelerwaard.