header foto
header foto
 
Trainingen

Even voorstellen!!!

Nieuws afbeelding 6-9-2013
Beste allemaal,
 
Mijn naam is Jandaan Vos en ik ga dit seizoen trainingen geven en begeleiden op de dinsdag. Ik ben 28 jaar, woon in Utrecht en hockey zelf in Heren 1 van MHC Leusden. Op die club ben ik al zes jaar actief als trainer en coach van verschillende jeugdteams (o.a. JA1, MA1 & JB1).
 
Mijn rol op de dinsdag zal bij ME1, ME2, MC1 en MC2 het trainen van de speelsters zelf zijn, maar ook het begeleiden van de andere trainers. Op die manier hoop ik het niveau van de trainingen omhoog te krijgen, waardoor iedereen de komende jaren nog beter kan worden. Ik zal tevens de trainingen van Dames 1 en Dames 2 op mij nemen.
 
Mijn doel is om alle speelsters te verbeteren op het technische, tactische en mentale vlak. De hoogte van het niveau van de speelster is voor mij niet leidend, wel het enthousiasme en plezier waarmee er gehockeyd wordt. Daarnaast hou ik erg van open communicatie met alle betrokkenen, zodat we alle neuzen dezelfde kant op hebben en houden. Mocht je nog eventuele vragen of idee├źn hebben, of gewoon zin in een praatje, schiet me dan gewoon aan op het veld of stuur me een mailtje (via de site kan dat eenvoudig).
 
Ik heb er in ieder geval veel zin in en kijk uit naar een succesvolle samenwerking!
 
Jandaan


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992