header foto
header foto
 
Website

LISA, Website, LISA Team...wie heeft toegang waarin???

Nieuws afbeelding 6-9-2013
Zoals jullie weten zijn we vanuit de club de laatste tijd een verbeteringsslag aan het maken omtrent de informatie voorziening via het internet.
 
Dit zie je als lid van de Holestick terug bij bijvoorbeeld onze site maar ook het Digitale Wedstrijdformulier (DWF).
 
Als webmaster krijg ik regelmatig de vraag waarom iemand geen toegang heeft tot LISA. Dus daarvoor dit nieuwsberichtje met enige uitleg.
 
Binnen de club zijn er momenteel 3 programma's die draaien:
· LISA
· Website
· LISA Team
 
LISA

LISA is het ledenadministratie pakket van de club. Eigenlijk de backoffice. Hierin wordt alles afgehandeld betreffende:

· Leden
· Vrijwilligers
· Wedstrijden
· Teams
· Financiën
· Materialen
· Secretariaat
· Sponsoren
· Etc.

Alleen commissie- en bestuursleden hebben toegang tot LISA. Op de site staat een link ‘inloggen LISA', daar kun je echter alleen gebruik van maken als je een account hebt in LISA.

Een account aanvragen in LISA kan alleen via het bestuur. Zij zullen dan beoordelen of de aanvraag gegrond is en indien dat zo is via de webmaster een account laten aanmaken.
 
WEBSITE

Als LISA de backoffice is, dan is onze website de frontoffice. Hierin staat alle informatie vanuit LISA die voor belang is voor onze leden. Jullie kennen de site al, dus ik ga hier niet vertellen wat er allemaal op staat.

Maar wat misschien aan aantal van jullie niet weten is dat je op de site ook een persoonlijk deel hebt. Hoe je daar komt staat uitgelegd op de site, de link hier naar toe is: http://www.holestick.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=62
 
LISA TEAM

LISA Team is een teammanager. Vergelijkbaar met teamers op het internet. Alleen is LISA Team gekoppeld aan LISA en onze website. Dus als jij op de website je email verandert wordt dit automatisch in LISA Team en LISA ook verandert.

Ook staat in LISA Team de actuele stand in de competitie van jouw team.

Informatie over LISA Team vind je op onze site: http://www.holestick.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=59&Volledig=1

Als je bent ingelogd in LISA Team zie je alleen de info van het team waar jij bij betrokken bent.

Met LISA Team zijn we in proef fase, na een paar weken gaan we evalueren en zal het bestuur een beslissing nemen of we hier mee doorgaan of niet. Waarom doen we dit? Heel eenvoudig, LISA Team kost geld en we willen zeker weten dat dit de kosten ook echt waard is.
 
Zoals je kunt zien zijn we druk bezig met een goede informatisering voor onze leden. Heb je hier vragen over dan kun je die altijd stellen door een mail te sturen naar: [email protected]


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD