header foto
header foto
 
Algemeen

Lustrum 40 jaar & startdag nieuwe seizoen!

Nieuws afbeelding 21-6-2022

Zaterdagmiddag 3 september vieren wij ons 40 jarig bestaan, samen met de startdag van het nieuwe seizoen!

Een jubileum dat door Corona helaas uitgesteld moest worden, maar dat mag de pret niet drukken, want we bieden alle leden een super leuke en leerzame hockeyclinic van Bovelander & Bovelander aan!

Het Bovelander clinicteam bestaat uit een grote groep Hoofdklasse hockeyers en (ex)internationals die met veel plezier en enthousiasme hun kennis en vaardigheden aan ons zullen over te dragen.

Zorg dus dat je erbij bent, want naast een zeer leerzame clinic, is het ook nog eens de officiële startdag van het nieuwe seizoen. 

Je ontvangt je nieuwe club shirt en we maken teamfoto’s!

Gedurende de dag kan je je naast de clinic vermaken bij diverse Fun&Play activiteiten en zijn er kraampjes met heerlijke poffertjes en suikerspinnen.

De dag wordt afgesloten met een barbecue waarbij natuurlijk iedereen welkom is.

Voor de clinic en de barbecue dien je je vooraf op te geven. Dit kan via de app onder "...meer" > "evenementen". Voor de barbecue kan je dan ook meteen de betaling verrichten.

De indeling voor de clinics , team foto’s en details over het dagprogramma worden later bekend gemaakt, maar reserveer vast de hele middag vanaf 12.00 uur in je agenda.

Graag tot 3 september!

Namens het bestuur van MHC Holestick 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992