header foto
header foto
 
Algemeen

Corona update

27-11-2021

De persconferentie van vrijdagavond 26 november bracht Nederland helaas weer nieuwe coronamaatregelen. De besmettingscijfers zijn dusdanig dat deze nieuwe maatregelen een kentering moeten brengen, aldus de overheid. Deze nieuwe maatregelen gaan morgenavond om 17.00 uur in en raken ook de hockeysport. Van 17.00 uur tot 05.00 uur moet ons sportcomplex dicht zijn. Wederom wordt een gat geslagen in het verenigingsleven. Maar de overheid geeft in haar overzicht van maatregelen ook heel duidelijk aan dat amateursport overdag tot 17.00 uur mogelijk is en blijft, en dat wedstrijden en trainingen doorgang kunnen vinden binnen deze tijdspanne.

 

Trainingen
De komende drie weken zijn er geen trainingen na 17:00 uur. De TC gaat kijken hoe het veld voor die tijd en op zaterdag beschikbaar gesteld kan worden aan de teams en komt daar bij de coaches op terug.

 

Zaalcompetitie
De zaalwedstrijden lijken door te gaan, hierbij kan nog wel een verschuiving in de planning zijn zoals ook het geval is morgen bij het Pepernotentoernooi.

 

Pietentraining Benjamins en F’jes
De Sinterklaasviering die gepland stond in de vorm van een Pietentraining voor de Benjamins en F’jes aanstaande dinsdag is helaas geannuleerd. Niet getreurd, de Sint en zijn Pieten zullen deze jeugdige leden zeker niet vergeten. 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992