header foto
header foto
 
Bestuur

Wat is het toch fijn.........

Nieuws afbeelding 29-8-2013

Wat is het toch fijn.... als jij bij je dochter, kleindochter, zus, vriendin gaat kijken als zij een hockeywedstrijd aan het spelen is en er staat iemand klaar voor jou. Klaar om een kopje koffie in te schenken of een wijntje. Of die ervoor zorgt dat jij lekker in het zonnetje je biertje kan drinken.

Dat is toch lekker? Niet dan? Wij vinden van wel.

Alleen gaat dat niet vanzelf. Daar zijn mensen voor nodig achter de bar. En deze mensen worden weer ondersteund door de ploegleider. De ploegleider is verantwoordelijk voor de bar op die betreffende dag. En laten we daar nou net een tekort van hebben.

Daarom deze oproep.

WIJ ZOEKEN 2 ENTHOUSIASTE PLOEGLEIDERS

Functie inhoud:

+/- één keer per 6-8 weken open je zaterdag (en soms zondag) de hockeyclub. Dat is meestal rond 8.30 uur. Je helpt de ingeroosterde barbezetting op weg en blijft er, indien noodzakelijk, nog even bij. Aan het einde van de laatste wedstrijd (meestal na 14.00 uur) ben je dan weer op de club om de kas op te maken, te controleren of alles netjes wordt achtergelaten en tenslotte het afsluiten van de club.

Wij zoeken dus:
Een enthousiast persoon die geen hekel heeft om op zaterdag op tijd zijn/haar bed uit te komen. Na een korte inwerkperiode ben je zelfstandig in staat om de hierboven beschreven functie uit te voeren. Voel jij je de ontbrekende schakel? Neem dan contact op met: [email protected]

DOEN!!! WANT ZONDER JOUW HULP DRAAIT ONZE CLUB NIET! 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992