header foto
header foto
 
Sponsoring

Nieuwe sponsorcommissie voor MHC de Holestick

Nieuws afbeelding 27-9-2021
Sinds het begin van dit seizoen heeft de club een nieuwe sponsorcommissie. Martijn van Ruler, Tanja Bloem en Martijn Lodder zullen zich gaan inzetten om de sponsoractiviteiten binnen de club in goede banen te leiden.

Het doel van de commissie is om bij te dragen aan een zo plezierig mogelijk sportklimaat voor alle sporters en betrokkenen (vrijwilligers, familie en vrienden) daaromheen. Goede faciliteiten en hulpmiddelen zijn hiervoor onmisbaar en sponsoring is daarbij een belangrijk aspect om dat mogelijk te kunnen maken.

Martijn van Ruler: "We hebben de afgelopen weken dat we begonnen zijn, al direct ervaren dat er veel bedrijven zijn die de club een warm hart toedragen. Velen willen wat doen voor deze mooie club. Dat is natuurlijk super, want financieel zijn het uitdagende tijden, mede als gevolg van de corona situatie. Bedrijven die willen sponsoren nodigen we dan ook van harte uit om contact op te nemen. Maar natuurlijk zullen we ook de komende tijd gebruiken om contact op te nemen met bestaande sponsoren. De steun die de club al krijgt wordt zeer gewaardeerd. Daarnaast gaan we ook actief bedrijven benaderen om ook sponsor te worden.”

Sponsoring is op vele manieren mogelijk, zodat er altijd een manier is die past bij de sponsor. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een reclamebord, sponsoren van kleding of onderhoudsmaterialen, ondersteuning van een evenement of in de vorm van een financiële  bijdrage. Binnenkort zal er mooi en overzichtelijk sponsor boekje beschikbaar komen, waarin precies staat omschreven wat er allemaal mogelijk is. Ben je geïnteresseerd in het ontvangen van dat boekje? Laat het de sponsorcommissie gerust alvast weten.

Tot slot nog een dankwoord van de sponsor commissie richting het bestuur, technische commissie, activiteitencommissie en de onderhoudsploeg. Er is vanuit vele hoeken van de club direct ondersteuning aangeboden en de (eerste aanzet tot) samenwerking verloopt gelijk al op een zeer prettige manier. Dus houdt de website, Facebook en Instagram in de gaten, want er zal de komende tijd genoeg nieuws te lezen zijn.

Contact opnemen met de sponsorcommissie kan als volgt:
Tanja Bloem, Martijn Lodder, Martijn van Ruler
Telefoon: 06-40238070

Gerelateerde nieuwsberichten

Dissel bv sponsor met nieuw bord

Agenda

7-12 SinterKerst MO14-1


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992