header foto
header foto
 
Fondsenwerving

Grote Clubactie!

Nieuws afbeelding 17-9-2021 Morgen, zaterdag 18 september, start de Grote Clubactie. Een mooie actie waarmee elk jaar weer een leuk bedrag wordt opgehaald voor onze club. Dit jaar zullen we de opbrengst besteden aan leuk én leerzaam trainingsmateriaal.

Online lotenverkoop
Makkelijk én snel, verkoop je loten online! Alle leden ontvangen morgen een e-mail met een link naar hun persoonlijke verkooppagina. Je deelt simpelweg deze link via WhatsApp, social media, buurtapps en e-mail en voilĂ : je verkoopt loten.  

Verkoopboekjes
Morgen vanaf 09:30 uur liggen er boekjes, voor de Benjamins, E en D-teams, klaar op het clubhuis en kunnen ze opgehaald worden. Is het boekje vol, zit je in een C, B, A, Jong Senioren of Trimhockey team en/of wil je meer boekjes laat het vooral weten, dan gaan we voor je aan de slag. Ga met de boekjes langs je vader, moeder, opa's, oma's, ooms, tantes, ooms, buren, vrienden van je ouders en iedereen in de straat/wijk. De boekjes kunnen t/m zaterdag 20 november worden ingeleverd in de daarvoor bestemde box op de club.

Superloten
Eén Superlot staat gelijk aan 50 Grote Clubactie-loten en geeft de verkoop/opbrengst een enorme boost! Superloten kun je bijvoorbeeld kopen als team, maar ook verkopen aan een bedrijf (van iemand die je kent). Als je een superlot verkoopt horen we het graag en geven we de (ver)koper extra aandacht op onze social media. 

NIEUW! Log in op je eigen verkooppagina!
Ontdek via jouw online verkooppagina jouw lotenmeter, verdien badges, bekijk je stand, doe mee met winacties en meer! Op jouw persoonlijke verkooppagina zie je de online verkochte loten, maar ook verkochte superloten en loten die je verkocht hebt via het verkoopboekje nadat die verwerkt zijn.

Prijzen
Hoe meer (super)loten je verkoopt, hoe groter de kans dat ook jij en/of je team in de prijzen valt! Vanaf 20 loten krijg je een gepersonaliseerde 20-loten-oorkonde. Deze oorkonde geeft toegang tot diverse aanbiedingen zoals korting op een dagje uit, je lekker uitleven in een trampolinepark of een 2e (sport)artikel gratis! Daarnaast reikt de Holestick prijzen uit aan de 3 best verkopende leden én aan het best verkopende team.

Samengevat, heel veel succes met de verkoop en maak er met elkaar een topverkoop van dit jaar! Jouw/jullie inzet is goud waard!
 
Martine van der Kroef-Vermeij


Agenda

7-12 SinterKerst MO14-1


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992