header foto
header foto
 
Technische Commissie

Lidmaatschap

Nieuws afbeelding 11-4-2021

Beste trouwe leden van MHC de Holestick,

Een goed jaar geleden werden wij wereldwijd in een pandemie gezogen waar op dat moment niemand de impact en duur van had kunnen vermoeden.

Al ruim een jaar moeten wij ons in ons bestaan aanpassen aan deze situatie en dat vraagt veel van ons. Ook bij het uitoefenen van onze prachtige sport ontkomen we niet aan de gevolgen.  Aangepaste trainingsschema's, geannuleerde zaalcompetitie en voortdurend onzekerheid over het spelen van wedstrijden. Voor iedereen is de nabije toekomst ongewis en zijn we afhankelijk van maatregelen die door de overheid opgelegd worden.

Gelukkig zijn we het afgelopen jaar wel redelijk in staat geweest om de trainingen invulling te geven, het heeft ons daarbij erg veel plezier gedaan te zien dat de trainingen ook, ondanks het uitblijven van een wedstrijd perspectief, goed bezocht zijn.  

De KNHB heeft nog altijd de intentie om zodra dat weer mogelijk wordt gemaakt door de overheid een competitie tussen verschillende verenigingen, in welke vorm dan ook, op te starten.

Wie verlangt er niet naar een échte wedstrijd met waar mogelijk publiek langs de hekken. Wie mist niet het gezellig samenkomen op zaterdag en zondag, kortom wie wil ook graag weer snel terug naar volwaardige invulling van het lidmaatschap bij MHC de Holestick?

Wanneer je onverhoopt toch van plan bent om te stoppen met hockeyen bij MHC de Holestick, wat we natuurlijk erg jammer zouden vinden, geeft dit dan zo spoedig mogelijk maar uiterlijk op 15 mei 2021 door. Dat is de uiterste opzegtermijn. Om onze teamindelingen tijdig en zo goed mogelijk te plannen hebben wij graag zo snel als mogelijk inzicht in de leden die volgend seizoen inzetbaar zijn voor onze vereniging. Weet je dus nu al dat je volgend seizoen niet meer bij de Holestick hockeyt, geeft dat dan ook nu vast door.

Na 15 mei kunnen opzeggingen niet meer worden geaccepteerd en ben je gehouden aan alle daarbij horende verplichtingen zoals deze zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement. Ook zal je dan volwaardig ingezet worden als teamlid en verwachten we dat je je teamverplichtingen, welke ingegeven door de coaches van dat team, nakomt.

Vanaf 15 mei worden de teams ingedeeld en bij de KNHB aangemeld voor het seizoen 2021-2022 Ook worden trainers gepland en allerlei andere afspraken gemaakt waarbij de club financiƫle verplichtingen aangaat.

In bijzondere gevallen, zoals bijvoorbeeld verhuizingen, langdurige ziekte of blessure kan hierop een uitzondering worden gemaakt. In deze gevallen beslist het bestuur.

Afmelding dient per email te worden gestuurd naar [email protected]

Met vriendelijke groet,

Bestuur & technische commissie

MHC de Holestick 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD