header foto
header foto
 
Algemeen

Grote Club Actie 2021

Nieuws afbeelding 19-9-2020

Beste leden,

 

Zaterdag 19 september start de Grote Clubactie. Een mooie actie waarmee elk jaar weer een leuk bedrag wordt opgehaald voor onze club.

We besteden dit geld aan de opleiding van onze (jeugd-) leden en elk jaar aan een doel dat zichtbaar is voor alle leden.

 

De boekjes met loten
Dinsdagavond 22 september tijdens de trainingen worden de boekjes met daarin de loten uitgedeeld, vanaf half 8 zijn Martine (van der Kroef) & Martine (Gersen) op de club aanwezig.

 

Voor de drie beste verkopers staat een mooie prijs klaar!

Denk aan je vader en moeder, opa's, oma's, ooms, tantes en de buren. Zeg nu alvast dat ze hun loten bij jou kunnen kopen. Want zo komt er een heleboel extra geld in de clubkas en maak jij meer kans op één van die prijzen.

 

Heb je alle loten uit het boekje verkocht?
De ingevulde boekjes kun je inleveren op zaterdag tijdens de wedstrijden in de box bij het clubhuis (én weer een nieuw boekje meenemen). Vergeet niet je naam op de ingeleverde boekjes te zetten.

Je kunt de boekjes inleveren tot en met zaterdag 7 november.

 

Online lotenverkoop
Wil je liever niet langs de deur? Verkoop dan online je loten. Zaterdag 19 september ontvang je een e-mail met je persoonlijke verkooppagina. Je deelt simpelweg de link van je persoonlijke verkooppagina via Whatsapp, social media en e-mail en voilĂ : je verkoopt loten.

 

Succes met de verkoop!

 

Fleur, Martine & Martine

[email protected] 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992