header foto
header foto
 
Technische Commissie

Bekendmaking teams voor seizoen 2020-2021

Nieuws afbeelding 8-6-2020

Beste leden,

 

Dit seizoen is op een hele vreemde manier ten einde gekomen.
Geen spannende wedstrijden meer met publiek langs de lijn, geen kampioenschappen te vieren en ook geen hockeykamp en afsluitende barbecue dit jaar.
Gelukkig hebben we voor al onze (jeugd)teams het normale trainingsschema weer in kunnen voeren en daar wordt door alle teams ook enthousiast gebruik van gemaakt. Dat is erg goed om te zien.

 

Ondanks dat vanaf half maart alle competities zijn stilgelegd moeten we toch kijken naar volgend seizoen.
In de hoop dat we vanaf september gewoon weer competities kunnen spelen, is er door de Technische Commissie daarom de afgelopen maanden al wel gekeken naar de teamindeling voor het seizoen 2020-2021. De Technische Commissie denkt, ondanks enkele lastige keuzes, weer een goede en evenwichtige teamindeling gemaakt te hebben. Hierbij hebben wij ons helaas niet kunnen baseren op de meest actuele situaties maar denken wij toch tot een juiste invulling te zijn gekomen.

 

De Technische Commissie was al op zoek naar een andere manier om de nieuwe teamindeling te presenteren dan we afgelopen jaren hebben gedaan.
Vanwege de huidige situatie en de maatregelen die op dit moment nog steeds gelden vinden de commissie en het bestuur eveneens dat er naar een andere invulling gezocht moest worden.

Met een grote groep bijeenkomen in het clubhuis, dat formeel nog steeds gesloten dient te blijven, is niet mogelijk. De corona maatregelen hebben er wel voor gezorgd dat de in de steigers gezette invulling van de bekendmaking van de teams versneld vorm heeft gekregen.
Wij zullen de teamindeling voor volgend seizoen daarom publiceren op de website.

Vanaf donderdag 11 juni 20:00 uur a.s. zullen de teams zichtbaar zijn.

 

Zoals al aangegeven moesten er, net als andere jaren, soms lastige keuzes gemaakt worden.
De Technische Commissie wil graag, als daar behoefte aan is, toelichting geven bij sommige keuzes en vragen daarover beantwoorden. Let op, de indelingen staan vast en zullen niet meer aangepast worden.

Hiervoor is een mogelijkheid op vrijdagavond 12 juni van 18:00 – 20:00 uur.

Om alles enigszins gestructureerd en volgens de corona-maatregelen te laten verlopen vragen we om uiterlijk 12 juni om 12:00 uur aan te geven via [email protected] of je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

Alleen na ontvangst van het verzoek voor 12:00 uur op 12 juni kunnen wij met elkaar in gesprek. Uitstel hierop of een andere datum of tijd is niet mogelijk.
Op vrijdagavond zullen wij met elkaar ook de nodige coronamaatregelen in acht moeten nemen. Het kan dus zijn dat er even gewacht moet worden tot een voorgaand gesprek is afgerond.

Hoe verleidelijk ook, het is niet mogelijk om via mail, app of telefoon te reageren op de teamindeling. De TC leden zullen deze níet beantwoorden. Wij hopen op je begrip en dat je bij vragen gebruik maakt van de mogelijkheid tot een persoonlijke toelichting.

 

Met sportieve groet,
Technische Commissie

 

Agenda

Nog geen agenda punten.


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD