header foto
header foto
 
Bestuur

Uit de winterslaap?

Nieuws afbeelding 21-2-2020 Als de teams volop actief zijn in de zaal en er weinig activiteiten in en om het clubhuis zijn, lijkt het of we in een soort winterslaap zijn.
Het tegendeel is waar!
Echt winter is het al niet geweest en bovendien is er het nodige gebeurd op de club.

In de afgelopen maanden is het kleine veld onder handen genomen, de kozijnen van het clubhuis gerepareerd en fris geschilderd, het glas aan de achterzijde vervangen, het plafond binnen vernieuwd compleet met nieuwe verlichting in het clubhuis en de keuken, onze nieuwe stereo-installatie heeft een permanent plekje gekregen en er zijn sfeervolle lampen boven de bar gehangen.
Gerealiseerd met hulp van de nodige vrijwilligers, enkele sponsoren (zoals H.W. van Duinkerken en Electro16) en de financiĆ«le steun van onder andere de Lions.
Alles om te zorgen dat we een frisse start met de lentecompetitie op het veld kunnen maken.

Na de Voorjaarsvakantie volgende week zijn weer alle trainingen op het veld en in het weekend van 7 en 8 maart begint de lentecompetitie.
Misschien is het een mooi moment om deze frisse start ook op en om het veld voort te zetten.

Onze teams draaien lekker en worden enthousiast aangemoedigd vanaf de zijlijn. Heel erg mooi natuurlijk. Maar af en toe wordt het echter zo fanatiek dat scheidsrechters, tegenstanders, coaches, ouders of medespelers het moeten ontgelden.
Laten we ervan uit gaan dat iedereen zijn best doet in en om het veld. Behandel elkaar met respect en zorg dat iedereen plezier beleeft aan de wedstrijden.
Met z'n allen kunnen we er een mooie lente van maken!


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD

KvK nr: 40121992