header foto
header foto
 
Technische Commissie

Start zaalseizoen / winterseizoen

Nieuws afbeelding 22-11-2019

Het trainingsschema voor de winterperiode is klaar.
Zoals elk jaar is het weer een hele puzzel. We zijn namelijk afhankelijk van beschikbare ruimte in de zaal en trainers.
Dit jaar is een extra bijkomstigheid dat het veldseizoen eindigt in hetzelfde weekend als het zaalseizoen start. Vorige seizoenen zat daar nog een vrij of inhaalweekend tussen.

De officiƫle clubtrainingen op het veld vervallen en daarvoor in de plaats komen de zaaltrainingen. Dat kan helaas niet altijd op dezelfde dagen en tijden als we gewend zijn. Ook lijkt het ons niet wenselijk dat er door een team op twee dagen achter elkaar getraind wordt.
Om al deze redenen is het trainingsschema uiteindelijk geworden zoals jullie dat in de bijlage kunnen lezen. Kijk goed welke veranderingen er voor je team zijn.
Mocht het op een andere avond trainen voor een team onoverkomelijk zijn, dan kan er wat betreft de veldtrainingen eventueel nog geschoven worden naar de open plekken in het schema. Dit graag altijd in overleg met de Technische Commissie.

Bijgaand trainingsschema gaat in op maandag 2 december.

Ook nu duren de trainingen in de zaal weer 3 kwartier. Zorg dus dat er op tijd begonnen kan worden en let erop dat het team erna ook op tijd kan beginnen.

Let op: 1 december
Het wedstrijdschema staat inmiddels in LISA.
De C1, C3 en Jong Senioren spelen hun eerste wedstrijden al op 1 december, maar omdat het veldseizoen tot en met 30 november loopt is ervoor gekozen om pas in de week erna te beginnen met trainen in de zaal.
Voor deze 3 teams is er wel de mogelijkheid op donderdag 28 november te trainen in de zaal in De Glind.

De Glind
Dit jaar gaan we naast de Breehoek gebruik maken van een nieuwe locatie om te trainen:
Sporthal De Glindster
Rudolphlaan 2
3794 MZ  De Glind
0342-459000
De sporthal beschikt ook over een gezellig café.

In de zaal in De Glind zijn onze eigen zaalbalken aanwezig. Deze liggen op een kar in de toestellenopslag daar waar ook de doelen staan.
De teams die als eerste trainen op een avond moeten de balken neerleggen en de doelen neerzetten. Het laatste team ruimt alles weer op.
Aan één lange zijde van de zaal bevindt zich een nooduitgang met rode deuren. Hier moet waarschijnlijk een balk los voor worden neergelegd.
De zaal is voorzien van een klimwand aan de achterzijde. Het is niet toegestaan, en zelfs gevaarlijk, deze te gebruiken zonder gecertificeerd toezicht.

Op de donderdagavond is de zaal tot 19:00 uur in gebruik. We zullen even moeten kijken of en hoeveel eerder we de balken al klaar kunnen leggen.

Benjamins en F1
De Benjamins en F1 gaan niet in de zaal wedstrijden spelen en trainen.
Voor hen verandert er dus niets in het trainingsschema.
Voor de F start in januari de Mid Winter Competitie op het veld. Daarover volgt later meer info.

Keepers
De keepers gaan tijdens het zaalseizoen niet meer buiten trainen. Op 25 en 26 november zijn dus de laatste keeperstrainingen op het veld.
Op dit moment is nog niet bekend of, wanneer en hoe vaak er door de keepers in de zaal getraind gaat worden. Zodra dat bekend is laten we jullie dat weten.

Zaaluitrusting
De benodigde spullen voor de zaal (ballen en riempjes voor de keepers en zaalhoezen voor de elftalkeepers) worden komende week in of bij de keeperstassen in het materiaalhok gedaan.
Zorg dat de keepersuitrusting voor de eerste wedstrijd in orde is, anders mag je niet spelen.
De zaalballen worden gebruikt voor de wedstrijden en de trainingen en alle spullen dienen na afloop van het zaalseizoen weer ingeleverd te worden.
Voor de zaalballen geldt net als andere jaren: Kwijtgeraakte ballen kosten € 5,- per stuk.

Verplicht in de zaal: bitje, scheenbeschermers, zaalstick en schoenen zonder zwarte zolen. En voor de keepers bandjes om de klompen zonder metalen gespen.
Niet verplicht (maar wel aan te bevelen): handschoen, bidon.

In de periode van 23 december tot en met 3 januari zijn er geen trainingen.

Zoals altijd met een nieuwe locatie zal een aantal dingen even wennen zijn. Zowel voor ons als voor de beheerder.
Mochten er vragen zijn over de locaties of het trainingsschema, of wil je iets weten dan kun je contact opnemen met Gerben van Schoonhoven.

Heel veel succes en speelplezier,
Zaalcommissie


 


 

Bijlage

Agenda

Nog geen agenda punten.


 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD