header foto
header foto
 
Algemeen

Nieuwe toplaag op ons hoofdveld!

Nieuws afbeelding 24-9-2019

Al geruime tijd wordt er met de Gemeente Scherpenzeel onderhandeld over de vervanging van de toplaag van ons kunstgrasveld.
Vervanging past in het Meerjaren Onderhouds Plan waarin met de Gemeente afspraken gemaakt zijn over onze accommodatie.

Het huidige veld is na ca. 20 jaar aan vervanging toe. De belijning op het nieuwe veld wordt helemaal volgens de laatste voorschriften van de KNHB. Dit geeft ons tevens de mogelijkheid om cirkels op het "halve veld” aan te brengen voor de E8-wedstrijden.

In het voorjaar is het bestek van werkzaamheden door het bestuur goedgekeurd en afgelopen zomer is de uitslag van de aanbesteding bekend gemaakt.
TopGrass uit Sint-Oedenrode gaat onder directievoering van Greenengineering uit Lunteren de nieuwe toplaag aanbrengen. Tijdens de werkzaamheden kunnen we vanzelfsprekend geen gebruik maken van ons veld.

Consequenties

Vanaf 7 oktober a.s. wordt er begonnen met de voorbereidingen.
Op ons verzoek vinden de geplande werkzaamheden plaats in de weken 41 tot en met uiterlijk 44, omdat er in deze periode geen wedstrijden gespeeld worden.

Bovendien is het in week 43 herfstvakantie, waardoor er ook niet getraind wordt.

Voor de eerste 2 weken, en misschien de laatste week, moeten we dus nog op zoek naar een alternatieve oplossing voor de clubtrainingen. Daar wordt op dit moment druk aan gewerkt.

Zodra daar meer nieuws over is laten we dat weten.

Voor de 2e trainingen is het misschien goed om ook alvast over alternatieven na te denken, bijvoorbeeld een conditietraining of een avond met een tactische bespreking met het team.

Vanaf het weekend van 2 en 3 november hopen we op het nieuwe kunstgrasveld te kunnen spelen! 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD