header foto
header foto
 
Evenementen

Jaarafsluiting met BBQ

Nieuws afbeelding 24-5-2019

Beste allemaal,

Dit jaar willen wij graag als vereniging het seizoen gezamenlijk afsluiten. Tijdens een gezellige BBQ, welke mede mogelijk wordt gemaakt door De Kromme Hoek, willen wij het afgelopen seizoen vieren, onze jeugdtrainers, coaches en vrijwilligers bedanken en onze kampioenen huldigen.

De datum voor deze afsluiting hebben wij gepland op vrijdag 28 juni vanaf 18:00 uur.

Per persoon kun je voor € 7,- inschrijven waarvoor je een heerlijke BBQ met saté, hamburgers, BBQ worstjes, spareribs maar ook met brood en de nodige salades en uiteraard de nodige sausjes krijgt.

Drinken is verkrijgbaar op basis van muntverkoop.

Vanuit het bestuur worden 2 munten per inschrijving aangeboden.

 

Uiteraard zijn broertjes en zusjes die geen lid zijn, maar ook overige introducés na inschrijving van harte welkom.
Wel moet er voor kinderen jonger dan 12 jaar tenminste 1 volwassen begeleider aanwezig zijn die gedurende de avond verantwoordelijk is voor de kinderen. Kinderen ouder dan 12 jaar zijn ook welkom zonder ouders, al blijven de ouders (aan- of afwezig) ook hier verantwoordelijk.

 

Vanzelfsprekend hopen wij dat ALLE leden met ouders en verzorgers zich aanmelden om deze afsluiting met elkaar te vieren en de vrijwilligers die het team van hun kind een jaar lang hebben begeleid te bedanken.

 

Voor de kids zal er tevens een springkussen aanwezig zijn voor extra vertier.

 

Inschrijven kan op 27 en 28 mei van 17:45 tot 20:15 uur en op 11 en 12 juni tevens van 17:45 tot 20:15 uur. Tijdens de inschrijving dien je direct eventuele introducés kenbaar te maken en de betaling (gepast contant) of per pin te verzorgen. Wanneer er nog speciale dieet- of allergie wensen zijn vernemen wij dat ook graag bij de inschrijving.

 

Na 12 juni kan er niet meer worden ingeschreven dus meld je snel aan

 

Wij hebben al veel zin in deze avond.

 

Met vriendelijke groet,

BBQ commissie 

Facebook

Contact

Adres
Eikenlaan 4,
Sportpark de Bree-Oost,
3925 VK Scherpenzeel
033-2771093
[email protected]

Postadres
Postbus 92,
3925 ZH Scherpenzeel GLD